رفتن به مطلب

کسی میتونه پایه سی پیو تعمیر کنه

Recommended Posts

سلام دوستان من یه سی پیو رایزن از یکی از دوستان خریده بودم که بنا به دلاینی 2 تا از پین هاش شکسته یکی از جا در اوده لحیمش یکی کلا فکر کنم قسمت لحیمم در اومده دقیق نتونستم ببینم چند تا هم اسیب دیده فکر کنم باید چک بشن الان سی پیو رو روبرد میزارم مادربورد روشن نمیشه اما سی پیو شروع میکنه به داغ شدن نمیدونم مشکل از پایه هاست یا کلا مشکل پیدا کرده کسی میتونه پایه ها رو برام درست چارتشم زیر میزارم بدونید کدوم پایه هاست 

1828282308_Screenshot2023-10-09170636.thumb.png.7d2c81ef07d0399111615b426b28e647.pngIMG_20231009_171212.thumb.jpg.8cd51602ff963e755c045616aab8336a.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخ اخ

یکیشون به کلی بردکن شده، بعید میدونم بشه تعمیرش کرد، ولی اون یدونه که وسط هست، قابل ترمیمه.

بررسی کنید ببینید مسیری اطراف پین گوشه هست یا نه، اگه مسیر هست که باید تقریبا فاتحه سیپیو رو خوند، ولی اگه نیست اون پین احتمالا بلا استفاده بوده، پین وسط هم میشه با دقت لحیم کرد دوباره

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اخ اخ

یکیشون به کلی بردکن شده، بعید میدونم بشه تعمیرش کرد، ولی اون یدونه که وسط هست، قابل ترمیمه.

بررسی کنید ببینید مسیری اطراف پین گوشه هست یا نه، اگه مسیر هست که باید تقریبا فاتحه سیپیو رو خوند، ولی اگه نیست اون پین احتمالا بلا استفاده بوده، پین وسط هم میشه با دقت لحیم کرد دوباره

اره یکیشون کلا خراب شده اون جور که من دیدم تو نت انگار پین ولتاژ (vss) البته هر دوتا مال ولتاژ لحیم کردنش فکر کنم کار هر کسی نیست البته دیدم ویدئو که لحیم میکنن ولی نمیدونم ایا کسی اینجا هم از پسش بر میاد یا نه حالا فردا به ماتریکس زنگ بزنم ببینم اونا میتونن درست کنن یا خیر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...