رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پاور برای rx 580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
10 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

ن هنوز نخریدم هیچکدومو . الان من هی ریپلای میدم الان ادمین میاد میگه انقدر بالا نیار تاپیکو . ایندفعه نیت کردم از ای ام دی بگیرم. فقط بخاطر ارزون بودن . rx 580  سراغ دارم با قیمت ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ پاساژ شهرمون یک هفته مهلت تست داره هم دماش هم دور فنش بهتر از بقیه دوستان بود که برام تو خصوصی پیام دادن . میدونم ریسکش بالاست ولی بودجه ام محدوده که رفتم سراغش دیگه . پاور رو دوست ندارم دست دوم بگیرم . هر چند شنیدم که گرافیک های ماین شده ممکنه برا پاور مشکل ولتاژ ایجاد کنند‌ . 

یکمی گرون گفته ، اون تستو راحت میشه دستکاری کرد و نتایج عوض کرد

کارت ماینی مشکلش مموری تحت فشار بوده و با دور فن بالا کار کرده

پاور خوب بگیری مشکلی نداره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

یکمی گرون گفته ، اون تستو راحت میشه دستکاری کرد و نتایج عوض کرد

کارت ماینی مشکلش مموری تحت فشار بوده و با دور فن بالا کار کرده

پاور خوب بگیری مشکلی نداره

آره کمی  گرون گفته ولی  با کارتن داره میده  پلمپه بعد من برا یک نفر ازش کارت گرفتم پیش چشمم با برنامه فورمارک کیس  دوستمو اوردیم طرف یک ربع تست گرفت  دما از ۶۷ بود تا ۷۱ سی پی یو ۹۹ درصد میگفت دماش تا ۷۵ هم میره کلا ارزش داره تا بیای اینترنتی بگیری دست دوم  بخاطر ۲۰۰ ۳۰۰ تومن . اگه مشکلی پیش بیاد نمیتونی یقه طرفو بگیری ولی اونجا اینطور نیست .یکی دو نفر  هم اومدن تو خصوصی بهم پیام دادن قیمتشون کمتر بود ولی دماشون بیشتر 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Ali000 گفته است:

ن هنوز نخریدم هیچکدومو . الان من هی ریپلای میدم الان ادمین میاد میگه انقدر بالا نیار تاپیکو . ایندفعه نیت کردم از ای ام دی بگیرم. فقط بخاطر ارزون بودن . rx 580  سراغ دارم با قیمت ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ پاساژ شهرمون یک هفته مهلت تست داره هم دماش هم دور فنش بهتر از بقیه دوستان بود که برام تو خصوصی پیام دادن . میدونم ریسکش بالاست ولی بودجه ام محدوده که رفتم سراغش دیگه . پاور رو دوست ندارم دست دوم بگیرم . هر چند شنیدم که گرافیک های ماین شده ممکنه برا پاور مشکل ولتاژ ایجاد کنند‌ . 

با همون 2500 میتونی 1050 دو گیگ بخری

یه نصیحت برادرانه  اگه قدرت خیلی ملاک نیست واست  دنبال 1050 یا گزینه های مشابه تو انویدیا باش

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است:

با همون 2500 میتونی 1050 دو گیگ بخری

یه نصیحت برادرانه  اگه قدرت خیلی ملاک نیست واست  دنبال 1050 یا گزینه های مشابه تو انویدیا باش

قدرت برام مهمه دیگه که رفتم سراغش نمیدونم شما چه اصراری داری که برم از انویدیا بگیرم اگه منظورت اینه که کارت ۴ گیگ ۱۰۵۰ چون پایین رده هست کسی ماین نکرده . خود گیم هم کم ب گرافیک فشار نمیاره . اگه با شرایط خوب کارت ماین شده باشه شاید کمتر ب کارت فشار اومده باشه . طرف شاید بازی های گرافیکی سنگین انجام داده باشه به گراف فشار اورده . حالا نظر شمام محترمه دوست عزیزم

• حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

قدرت برام مهمه دیگه که رفتم سراغش نمیدونم شما چه اصراری داری که برم از انویدیا بگیرم اگه منظورت اینه که کارت ۴ گیگ ۱۰۵۰ چون پایین رده هست کسی ماین نکرده . خود گیم هم کم ب گرافیک فشار نمیاره . اگه با شرایط خوب کارت ماین شده باشه شاید کمتر ب کارت فشار اومده باشه . طرف شاید بازی های گرافیکی سنگین انجام داده باشه به گراف فشار اورده . حالا نظر شمام محترمه دوست عزیزم

بازی سنگین؟؟؟

این حرفارو شک ندارم فروشندگان محترم 580 ها بهتون تحمیل کردن

اون فشاری که ماین به مموری کارت ها اورده با 10 سال گیم سنگین هم نمیشه مقایسش کرد
توی ماین کلاک مموری کارت اورکلاک شده و به نوعی عمر مفیدش گذشته  مابقیش تخم مرغ شانسیه  580 ها در دو مرحله ماین شدن و چند برابر خرج خودشونو دراوردن

580 ها 99 درصدشون به صورت فله ای و قاچاق از چین وارد شدن مخصوصا برند XFX
اگه قدرت مهمه واست توصیه میکنم سمت کارت بهتر از کارتی مثل 580 بری   بگردی 1660 میشه پیدا کرد و یحتمل قیمتش دوبل 580 و بیشتره  ولی لاقل رو کاغذ کمتر از 580 مورد عنایت قرار گرفته

خرج میکنی یبار درست حسابی خرج کن

ویرایش شده توسط kiarash917
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

نمونه ای از واردات 580 ها که وضع نسبتا خوبی در مقایسه با پک های دیگه داره

image.thumb.jpeg.42b04df831df93f62b76e18bbc78d156.jpeg

image.thumb.jpeg.0858a208101bc0884c0d819d230fc445.jpeg

image.thumb.jpeg.e821e8dae584e8716c42e07dc8f6021e.jpeg

و نمونه ای از خرابی های رایج کارت های ماینی 580   مشکلاتی نظیر ارتیفکت و پرش تصویر و ...

xfx-rx-580-help-please-repeatedly-clean-with-ddu-amdcleanup-v0-cg2jegrzrava1.thumb.webp.a32d4459e17d4a3eca392b237c06206e.webp

image.jpeg.3f930f54bc915f9b72e6e12957be7b1c.jpeg

image.jpeg.98ceb4cc8b1e0d866574e5e919dfb1c0.jpeg

image.jpeg.080d849211f32051b6e67c1ac9cf3d87.jpeg

xfx-rx-580-help-please-repeatedly-clean-with-ddu-amdcleanup-v0-0isyygrzrava1.thumb.webp.16aa013dc66ea8b9cbf7f36d867c0311.webp

منبع عکسا
: فروم ردیت

پس فردا بعد خرید نیای بگی چرا ارتیفکت میده  چرا خطوط شطرنجی ظاهر میشه   چرا تصویر میپره  چرا ....

از من گفتن بود!!!

• لایک 3
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

شما وقتی انقدر بودجه ات محدوده اصلا منطقی نیست برای کارت گرافیک 2 تومنی بالای 3.5 تا 4 تومن پول پاور بدی! 
به نظرم پاور ارزونی بگیر که کارت را راه بندازه مثلا همین مدل های پایه گرین یه چیز 500 تا 550 وات پیدا کن که گارانتی هم داشته باشه.
یا هم پاور دست دوم خوب پیدا کن البته با گارانتی.

ضمنأ با مقداری افزایش بودجه میتونید کارت rx 5600 XT تهیه کنید که تا حد  زیادی از rx 580 قوی تره.

https://www.techspot.com/review/1974-amd-radeon-rx-5600-xt/

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

بازی سنگین؟؟؟

این حرفارو شک ندارم فروشندگان محترم 580 ها بهتون تحمیل کردن

اون فشاری که ماین به مموری کارت ها اورده با 10 سال گیم سنگین هم نمیشه مقایسش کرد
توی ماین کلاک مموری کارت اورکلاک شده و به نوعی عمر مفیدش گذشته  مابقیش تخم مرغ شانسیه  580 ها در دو مرحله ماین شدن و چند برابر خرج خودشونو دراوردن

580 ها 99 درصدشون به صورت فله ای و قاچاق از چین وارد شدن مخصوصا برند XFX
اگه قدرت مهمه واست توصیه میکنم سمت کارت بهتر از کارتی مثل 580 بری   بگردی 1660 میشه پیدا کرد و یحتمل قیمتش دوبل 580 و بیشتره  ولی لاقل رو کاغذ کمتر از 580 مورد عنایت قرار گرفته

خرج میکنی یبار درست حسابی خرج کن

شما وقتی انقدر بودجه ات محدوده اصلا منطقی نیست برای کارت گرافیک 2 تومنی بالای 3.5 تا 4 تومن پول پاور بدی! 
به نظرم پاور ارزونی بگیر که کارت را راه بندازه مثلا همین مدل های پایه گرین یه چیز 500 تا 550 وات پیدا کن که گارانتی هم داشته باشه.

ضمنأ با مقداری افزایش بودجه میتونید کارت rx 5600 XT تهیه کنید که تا حد  زیادی از rx 580 قوی تره.

16 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

شما تجربت از من که ۱۰۰ درصد بیشتره ولی هر کی یه چیزی میگه . اره فروشنده ها هم اینو گفتن بهم یه نفر قبلا تو همین انجمن یه چیزایی گفته بود. دیده بودم یه کلیپ که طرف با سی پی یو قوی گرافیکو باتلنک شدید کرده بود و گرافیک ۱۰۰ درصد شده بود. یعنی گرافیک ۱۰۰ بشه بهش فشار نمیاد؟من خودم سیستمم داغون سی پی یوم ضعیفه ولی اگه طرف با سی پییو قوی پدر گرافیکو در اورده باشه چی . و حالام که جواب کارشو نداده داره میفروشه. منم میدونم دست دوم خوب نیست ادم بخره  اینارو . الان پاور یکی میگه دست دو بخر . من خودم تجربم خیلی پایینه از نظر گیمینگ کلا صفرم . اره شانسی هست همین دوستم براش دو ماه پیش از همون فروشنده برام rx گرفتم بدون مشکل داره کار میکنه . خود فروشندم میگفت شاید همین کارت فردا بسوزه شایدم 2 سال کار کنه. حالا rx 5600xt  قیمت حدود چند میتونم گیر بیارم؟

ویرایش شده توسط Ali000
لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

شما وقتی انقدر بودجه ات محدوده اصلا منطقی نیست برای کارت گرافیک 2 تومنی بالای 3.5 تا 4 تومن پول پاور بدی! 

دوست عزیز گرافیک وظیفشه که موقع بازی کردن همیشه مصرفش روی ۱۰۰ درصد باشه. تنها زمانی ۱۰۰ درصد نمیشه که یا بازی خیلی سبک بکنی که گرافیکی نباشه یا فریم بازیو محدود کنی که مصرف گرافیک بالا نره. در هر حال ۱۰۰ درصد بودن گرافیک هیچ مشکلی نداره و نشونه اینه که سی پی یو قدرت کافی برای استفاده از اون گرافیک را داره.

باتلنک وقتی هست که سی پی یو شما قدرت کافی برای ارسال فریم ها به گرافیک نداشته باشه و گرافیک نتونه از ۱۰۰ درصد قدرتش استفاده کنه.

برای اینکه قیمت  5600x بیاد دستت میتونی بازارچه همین فروم، دیوار و ایسام را چک کنی. ولی در حدود ۳۵۰۰ قیمت مناسبی هست‌ برای 5600XT کارکرده.

شما مدل پردازنده و مادربردت را نگفتی که بشه نظر داد که آیا قدرت کافی برای استفاده کامل از rx 580 یا 5600 XT داره یا نه.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

دوست عزیز گرافیک وظیفشه که همیشه مصرفش روی ۱۰۰ درصد باشه موقع بازی کردن. تنها زمانی ۱۰۰ درصد نمیشه که یا بازی خیلی سبک بکنی که گرافیکی نباشه یا فریم بازیو محدود کنی که مصرف گرافیک بالا نره. در هر حال ۱۰۰ درصد بودن گرافیک هیچ مشکلی نداره و نشونه اینه که سی پی یو قدرت کافی برای استفاده از اون گرافیک را داره.

باتلنک وقتی هست که سی پی یو شما قدرت کافی برای ارسال فریم ها به گرافیک نداشته باشه و گرافیک نتونه از ۱۰۰ درصد قدرتش استفاده کنه.

برای اینکه قیمت  5600x بیاد دستت میتونی بازارچه همین فروم، دیوار و ایسام را چک کنی. ولی در حدود ۳۵۰۰ قیمت مناسبی هست‌ برای 5600XT کارکرده.

شما مدل پردازنده و مادربردت را نگفتی که بشه نظر داد که آیا قدرت کافی برای استفاده کامل از rx 580 یا 5600 XT داره یا نه.

اون rx 5600xt هم با این تفاسیر و قیمتش 99 درصد ماین شدس. اگه بخواد بسوزه میسوزه چه بخاد 580 باشه چه 6900xt . داداش تو همین فروم طرف اومده خصوصیم میگه دماش فلانه بعد تو عکسی که فرستاده دماش بیشتره . همچنین دور فنش گفته 50 ولی تو عکس 60 وقتی اینجا طرف حرفش با سندش یکی نیست من چطور میتونم به فروشنده های این فروم یا ایسام و دیوار اعتماد کنم.خرید حضوری راحت تر و بی دردسرتره میتونی یقه طرفو بگیری حداقل.

داداش من گفتم که سیستمم ضعیفه من نهایت میخام باهاش pes 2021 یا efootball 2024 شخمیو بازی کنم. برا همین بدنبال گرافیک با قیمت پایینم چون سی پی یوم خیلی ضعیفه و نمیتونه از  نصف قدرت گرافیک همون rx 580  استفاده کنه . میدونی  چون سیستمم pcie 3x16 هست نرفتم دنبال rx5600 یا ۶۶۰۰ یاrx 6500xt  چون اینها pcie 4 هستند و مین بردم نمیتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه.  اصلا هم حالا حالاها نه امکانشو دارم ارتقا بدم نه قصدشو چون پول صفر . وگرنه نمی‌رفتم سمت یه گرافیک پردرسر و مرده! اینم سیستم شخمیم : h110 mk + g4560 تازه بردم یک دونه از خارهای زیف سی پی یوش کنده شده فقط میتونم از یک طرف رم استفاده کنم . یه ۵-۶ سال دیگه شاید یه رم ۱۶ گرفتم براش! خخخ . من هیچیم یه هیچیم نمیاد . با راهنمایی بچه های انجمن همینجا  از مازندران کوبیدم رفتم تهران مانیتور  فیلیپس 27  1080p 144hz حضوری گرفتم  از فروشگاه تکتاز شاپ.   که فک نکنم هیچوقت از تمام توانش بتونم استفاده کنم . همه اینها بخاطر محدودیت بودجه هست دوست گرامی

بقول هادی چوپان عزیز ما داریم تو ایران زندگی میکنیم

ویرایش شده توسط Ali000
لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

اون rx 5600xt هم با این تفاسیر و قیمتش 99 درصد ماین شدس. اگه بخواد بسوزه میسوزه چه بخاد 580 باشه چه 6900xt . داداش تو همین فروم طرف اومده خصوصیم میگه دماش فلانه بعد تو عکسی که فرستاده دماش بیشتره . همچنین دور فنش گفته 50 ولی تو عکس 60 وقتی اینجا طرف حرفش با سندش یکی نیست من چطور میتونم به فروشنده های این فروم یا ایسام و دیوار اعتماد کنم.خرید حضوری راحت تر و بی دردسرتره میتونی یقه طرفو بگیری حداقل.

داداش من گفتم که سیستمم ضعیفه من نهایت میخام باهاش pes 2021 یا efootball 2024 شخمیو بازی کنم. برا همین بدنبال گرافیک با قیمت پایینم چون سی پی یوم خیلی ضعیفه و نمیتونه از  نصف قدرت گرافیک همون rx 580  استفاده کنه . میدونی  چون سیستمم pcie 3x16 هست نرفتم دنبال rx5600 یا ۶۶۰۰ یاrx 6500xt  چون اینها pcie 4 هستند و مین بردم نمیتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه.  اصلا هم حالا حالاها نه امکانشو دارم ارتقا بدم نه قصدشو چون پول صفر . وگرنه نمی‌رفتم سمت یه گرافیک پردرسر و مرده! اینم سیستم شخمیم : h110 mk + g4560 تازه بردم یک دونه از خارهای زیف سی پی یوش کنده شده فقط میتونم از یک طرف رم استفاده کنم . یه ۵-۶ سال دیگه شاید یه رم ۱۶ گرفتم براش! خخخ . من هیچیم یه هیچیم نمیاد . با راهنمایی بچه های انجمن همینجا مانیتور  فیلیپس 1080p 144hz گرفتم که فک نکنم هیچوقت از تمام توانش استفاده منم .  بقول هادی چوپان عزیز ما داریم تو ایران زندگی میکنیم. 

رفیق نسل 3 4 5 pci زیاد اختلاف پرفرمونس نداره
بله سی پی یو خیلی ضعیف هست اونم برای 1080 چون بیشتر منابع سی پی یو درگیر میشه تا گرافیک
من نمیدونم کی ب شما اینجا راهنمایی داده برای خرید مانیتور
اول ملت میرن قطعات داخل رو ارتقا میدن بعد کم کم کار میکنن و یک مانیتور خوب هم در کنار باندل خریداری میکنن
در ضمن شما میتونی با همین برد ب راحتی 7700k ببندی ک خوب بود در دوران خودش

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

رفیق نسل 3 4 5 pci زیاد اختلاف پرفرمونس نداره
بله سی پی یو خیلی ضعیف هست اونم برای 1080 چون بیشتر منابع سی پی یو درگیر میشه تا گرافیک
من نمیدونم کی ب شما اینجا راهنمایی داده برای خرید مانیتور
اول ملت میرن قطعات داخل رو ارتقا میدن بعد کم کم کار میکنن و یک مانیتور خوب هم در کنار باندل خریداری میکنن
در ضمن شما میتونی با همین برد ب راحتی 7700k ببندی ک خوب بود در دوران خودش

مشکل از خود من بود تاپیک زدم گفتم مانیتور میخام تاخیرش 1 میلی ثانیه باشه . اونا هم اینو پیشنهاد دادن منتها 144 بود من 75 میخاستم . ولی خیلی بدم نشدو راضی ام ازش . دوستام ps5 دارن بعضی وقتا باهاش گیم میزنیم درسته 4k  یا 2k  نیست ولی تصویر روانه 

چون مانیتور قبلیم  crt سامسونگ بعد ۱۵ سال  سوخته بود  و خیلی قدیمی بودو از مد افتاده . مجبور شدم مانیتور نو بخرم 

دیگه پول ندارم هیچ قطعه ای غیر از گرافیک و پاور بخرم.

فعلا این دو قطعه میخرم  و چند سال بعد که قطعات از مد افتاد و دلارم گرون شد میرم دنبال سی پی یو و  برد که اون موقع مال ما گیمرای ساده و فقیر دست نیافتنی تر میشه

ویرایش شده توسط Ali000
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

لب کلام من اینکه 580 نگیر  باز 5600xt وضعیت بهتری داره با اختلاف قیمت حدودا 1 تا 1.5

• لایک 2
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

لب کلام من اینکه 580 نگیر  باز 5600xt وضعیت بهتری داره با اختلاف قیمت حدودا 1 تا 1.5

ولی این کارت که شما میگی کمیابه . از کجا بگیرم چحوری بگیرم ؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۲۳ در 15:44، mrp7 گفته است:

دوست عزیز گرافیک وظیفشه که موقع بازی کردن همیشه مصرفش روی ۱۰۰ درصد باشه. تنها زمانی ۱۰۰ درصد نمیشه که یا بازی خیلی سبک بکنی که گرافیکی نباشه یا فریم بازیو محدود کنی که مصرف گرافیک بالا نره. در هر حال ۱۰۰ درصد بودن گرافیک هیچ مشکلی نداره و نشونه اینه که سی پی یو قدرت کافی برای استفاده از اون گرافیک را داره.

در ۱۴۰۲/۷/۲۳ در 20:39، kiarash917 گفته است:

من نمیدونم شما از رو شکم دارین حرف میزنین یا از روی عقلو منطق مرد حسابی rx 5500xt رو دارن  ۳۹۰۰ تا ۴ میلیون تومن میفروشن من هم تو دیوار هم فروم لیون و شیپور و ایسام پی سی پین و یکجا حضوری رفتم  دو جا زنگ زدم مسخرم کردن . اخه کی با ۳۵۰۰ بهت rx5600xt میده متاسفانه فقط وقتمو اینجا تلف کردم. اگه شما ۳۵۰۰ rx5600 xt سراغ دارین بگین ما خریداریم

ویرایش شده توسط Ali000
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

من نمیدونم شما از رو شکم دارین حرف میزنین یا از روی عقلو منطق مرد حسابی rx 5500xt رو دارن  ۳۹۰۰ تا ۴ میلیون تومن میفروشن من هم تو دیوار هم فروم لیون و شیپور و ایسام پی سی پین و یکجا حضوری رفتم  دو جا زنگ زدم مسخرم کردن . اخه کی با ۳۵۰۰ بهت rx5600xt میده متاسفانه فقط وقتمو اینجا تلف کردم. اگه شما ۳۵۰۰ rx5600 xt سراغ دارین بگین ما خریداریم

نمیدونم موجوده یا نه ولی هست 5700xt زیر 5 تومن میزدن

از فروشنده های همینجا و پی پین آمار بگیرید تاپیک خرید بزنید

Screenshot 2023-10-20 200610.jpg

Screenshot 2023-10-20 200553.jpg

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

متاسفانه با توجه به لحن بیانت به وضوح میگم شما لایق و سزاوار 580 ترکیده هم نیستید  حیف وقتی که برا تایپ مشاورتون گذاشتم دوست نسبتا محترم

قبل دادن پیام کمی تحقیق بفرمایید

این پیامتونو گزارش زدم تا دفعات بعد نوع حرف زدنتونو بلد باشید   ظاهرا قبلا بهتون حرف زدن رو درست یاد ندادن  از مدل پیام دادنتونم مشخصه کم سن هستین

@ARMIN

ویرایش شده توسط kiarash917
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۲۳ در 17:14، Ali000 گفته است:

مشکل از خود من بود تاپیک زدم

دقیقا، شما 2 تا مشکل اساسی دارید، یکی اینکه متوجه نمیشوید چه کسی خیرخواهانه داره به شما راهنمایی میکنه، دوم اینکه به دیگر کاربرانی که وقت گذاشتند تا به شما مجانی راهنمایی بدن، محترمانه برخورد نمیکنید.

بابت رفتار نادرست اخطار براتون ثبت میشه و تاپیک هم بسته میشه.

• لایک 6
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...