رفتن به مطلب

کیبورد مناسب جهت انجام تایپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقت به خیر دوستان

بنده به دنبال یک کیبورد مناسب جهت انجام تایپ به مدت طولانی هستم. ترجیحا بک لایت و کلیدها قابلیت جداسازی داشته باشه و مهمتر از همه کیفیت ساخت رو به بالایی داشته باشه. سقف بودجه رو فعلا نادیده بگیرید دوستان عزیز. پیشنهادهاتون رو بدید😍 ممنون عزیزانم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود، اگه با صدای کیبورد مکانیکال که یجورایی حس و حال تایپ سنتی رو بهمون میدن اوکی هستید، خب برید سراغ کیبوردهای مکانیکی که خیلی با دوام و با کیفیت هستن. قیمتشون هم از 1.500 هستش تا به بالا. گزینه اقتصادی و خوش قیمت میخواید کیبورد مکانیکال کیبورد رپو v500se رو میتونید بردارید.رد دراگون ها هم خوبن، بودجتون بالاست از ریزر و MSI و... میتونید بردارید.

اگه میخواید کم صدا و به عبارتی سایلنت باشه، میتونید از کیبوردهای مخصوص و سایلنتی که تولید میشن بردارید. یچیزی مثل Logitech K780 یا Logitech ERGO K860 Wireless Split. اگه ارگونومی خاصی هم میخواید کیبوردهای مایکروسافت عالین در این زمینه.

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان عزیز. طبق بررسی ای که بنده در رابطه با کیبورهای مکانیکال داشتم، برای تایپ سوییچ های آبی رو بهتر دونستند. کسی از دوستان تجربه ای داره؟ سوییچ رنگ قرمز گفته بودند چندان مناسب تایپ نیست.

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Najm گفته است:

ممنون دوستان عزیز. طبق بررسی ای که بنده در رابطه با کیبورهای مکانیکال داشتم، برای تایپ سوییچ های آبی رو بهتر دونستند. کسی از دوستان تجربه ای داره؟ سوییچ رنگ قرمز گفته بودند چندان مناسب تایپ نیست.

دوست عزیز بررسی تون اشتباه بوده. نوع سوییچ هیچ ربطی به تایپ کردن نداره و کاملا سلیقه شخصی هست. سوییچ آبی پر صدا و تکتایل هست (یعنی هنگام استفاده از سوییچ یک بر آمدگی را در اون احساس می کنید که عبور از اون حسی را به انگشت شما القا می کنه). سوییچ قهوه ای بی صدا و تکتایل هستند و سوییچ های قرمز بی صدا و روان و بدون بر آمدگی داخلی هستند. شما باید همه این هارو تست کنید تا ببینید کدوم را بیشتر می پسندید.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

دوست عزیز بررسی تون اشتباه بوده. نوع سوییچ هیچ ربطی به تایپ کردن نداره و کاملا سلیقه شخصی هست. سوییچ آبی پر صدا و تکتایل هست (یعنی هنگام استفاده از سوییچ یک بر آمدگی را در اون احساس می کنید که عبور از اون حسی را به انگشت شما القا می کنه). سوییچ قهوه ای بی صدا و تکتایل هستند و سوییچ های قرمز بی صدا و روان و بدون بر آمدگی داخلی هستند. شما باید همه این هارو تست کنید تا ببینید کدوم را بیشتر می پسندید.

ممنون دوست عزیز. من بنابر مطالعه آموزش زیر عرض کردم.

https://blog.logilook.com/tutorial/mechanical-keyboard-switches/

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Najm گفته است:

ممنون دوست عزیز. من بنابر مطالعه آموزش زیر عرض کردم.

https://blog.logilook.com/tutorial/mechanical-keyboard-switches/

پیشنهاد میکنم در یوتیوب هر کدوم از این سوییچ هارو جستجو کنید و ویدیو هر کدوم را ببینید تا با نوع صدا و کارکردش بیشتر آشنا بشید.

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

پیشنهاد میکنم در یوتیوب هر کدوم از این سوییچ هارو جستجو کنید و ویدیو هر کدوم را ببینید تا با نوع صدا و کارکردش بیشتر آشنا بشید.

کم و بیش با نوع صداشون داخل اینترنت آشنا هستم. در اسرع وقت بررسی میکنم. تشکر دوست عزیز

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...