رفتن به مطلب

لکه سفید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

دیروز به ی لکه سفید برخوردم که پایین سمت چپ لپتاپ بود. اولش فکر کردم پیکسل سوخته بعد دیدم مثل وقتی که به صفحه مانیتور با دست فشار میاری ی قسمتی سفید میشه اونطوری شده بود. با دست ی مقدار کشیدم روش رفت ولی دوباره ظاهر میشد. بعد از تست های زیاد فهمیدم بخاطر وقتیه که در لپتاپ رو باز و بسته میکنی. لولا در خیلی سفته وقتی میخوای درشو باز کنی فشار میاره به صفحه ی حاله سفید درست میکنه و جاشم میمونه تا دست بکشی بره. ب نظرتون راه حلی داره؟ طبیعیه؟ ببرمش گارانتی؟

لینک به دیدگاه

اگر لپ تاپ را تازه خریدید و گارانتی هم داره ببرید تا اتصال لولا و اینارو چک کنند. ضرری نداره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۲۸ در 03:08، mrp7 گفته است:

اگر لپ تاپ را تازه خریدید و گارانتی هم داره ببرید تا اتصال لولا و اینارو چک کنند. ضرری نداره

فکر نمیکنم لولا جز گارانتی محسوب بشه اصلا😒

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، persianmoon گفته است:

فکر نمیکنم لولا جز گارانتی محسوب بشه اصلا😒

چرا نشه لولا هم جزوی از لپ تاپ هست عزیز

وقتی لولای لپ تاپ درست کار نکنه و باعث آسیب زدن به مانیتورش بشه گارانتی باید مشکل شمارو برطرف کنه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

با سلام و خسته نباشید.

صفحه لپتاپ من بخاطر اب ریختن روش ۲،۳تا لکه بزرگ افتاده به اندازه کف دست و زمانی که بکگراند مشکی باشه دیده نمیشه ولی موقع فیلم دیدن یا توی صفحاتی که روشنتره رنگ مخصوصا سفید خیلی ناجوره و اعصاب خوردکنه! با دستمال و پارچه هم پاک نمیشه چون داخلیه! دوستان و ادمین عزیز اگه راه حل برای رفع مشکل من میدونین لطفا بهم کمک کنین تا درست کنم این مشکل رو! با تشکر از شما پیشاپیش...

ایمیل هم میتونین بزنین اگه بخاید عکس براتون بفرستم برای بهتر فهمیدن مشکلم. 

parham6813@gmail.com

لینک به دیدگاه

چطوری میتونم این لکه های مزاحم رو ازبین ببرم؟

اب ریخته روی صفحه خیلی وقت پیش که اینجوری شده! لطفا اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته یا از راهی برای ازبین بردن این لک ها میشناسه بمن کمک کنه....

17035120170434668235977095454504.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...