رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم به درستی

rafadoo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همگی دوستان

من برای جواب مشکلم ساعت ها تو وب و محتوای فارسی و انگلیسی چرخیدن، پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه سوال ممکنه تکراری باشه

من سیستمی با قطعات جدید سرهم کردم، که با اون به یه مشکل خوردم

قطعات؛ 

z590p 

11700k

800w green

خنک کننده ابی 280 گرین

rtx2060

وقتی دکمه ی پاور رو جهت روشن شدن کامپیوتر فشار میدم، فن های کامپیوترم شروع میکنند به روشن شدن با تمام سرعت 

سرعتشون پیایین نمیاد و روی مونیتور تصویر نمیاد

بعد از گذشت چند ثانیه یکهوو صدا ی فن ها کم میشه و تصویر هم میاد و همه چیز اوکی میشه

اما هر چند وقت یکبار که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم، با فشار دکمه ی پاور سیستم روشن میشه، فن ها بچرخش در میان، دور فن ها همه شون روی 100 میرن (چون تو بایوس بر اساس دمای cpu تنظیم هستن) اما مثل دفعه ی قبل دور شون پایین نمیاد و تصویر هم نمیاد(نمیدونم اینها چه ربطی به هم دارن) 

چون کیس من ری استارت نداره برای خروج از این حالت (که فن ها با سریع ترین حالت در حال چرخش هستند) بیام بیرون مجبورم 6 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارم تا سیستم خاموش بشه. 

بعد از چند ثانیه که دوباره روشن ش میکنم مجددا دور فن ها بالا میره، تصویر نمیاد و بعد چند ثانیه ممکنه دور فن فروکش کنه و تصویر بیاد و یا فروکش نکنه و تصویر نیاد. 

وقتی فروکش کنه و تصویر بیاد، ایندفعه پیام میاذ که به علت بعضی مشکلات سیستم رفته رو سیف مود و جهت ادامه کار f1 رو بزن و برو تو بایوس. اونجا میرم و بدون ایجاد تغییرات خروج میکنم و  به محض خروج سیستم خاموش میشه و مجددا خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه (5تا 10 ثانیه) فن ها سرعت شون فروکش میکنه و تصویر میاد و همه چیز عادی جلو میره. 

بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ 

چند مانیتور تعویض شده و مشکل باقی مونده. 

محل نصب ویندوز روی چند هارد تعویض شده اما مشکل تغییری نکرده

ممنون میشم مشاوره بدید

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

با سلام خدمت همگی دوستان

من برای جواب مشکلم ساعت ها تو وب و محتوای فارسی و انگلیسی چرخیدن، پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه سوال ممکنه تکراری باشه

من سیستمی با قطعات جدید سرهم کردم، که با اون به یه مشکل خوردم

قطعات؛ 

z590p 

11700k

800w green

خنک کننده ابی 280 گرین

rtx2060

وقتی دکمه ی پاور رو جهت روشن شدن کامپیوتر فشار میدم، فن های کامپیوترم شروع میکنند به روشن شدن با تمام سرعت 

سرعتشون پیایین نمیاد و روی مونیتور تصویر نمیاد

بعد از گذشت چند ثانیه یکهوو صدا ی فن ها کم میشه و تصویر هم میاد و همه چیز اوکی میشه

اما هر چند وقت یکبار که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم، با فشار دکمه ی پاور سیستم روشن میشه، فن ها بچرخش در میان، دور فن ها همه شون روی 100 میرن (چون تو بایوس بر اساس دمای cpu تنظیم هستن) اما مثل دفعه ی قبل دور شون پایین نمیاد و تصویر هم نمیاد(نمیدونم اینها چه ربطی به هم دارن) 

چون کیس من ری استارت نداره برای خروج از این حالت (که فن ها با سریع ترین حالت در حال چرخش هستند) بیام بیرون مجبورم 6 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارم تا سیستم خاموش بشه. 

بعد از چند ثانیه که دوباره روشن ش میکنم مجددا دور فن ها بالا میره، تصویر نمیاد و بعد چند ثانیه ممکنه دور فن فروکش کنه و تصویر بیاد و یا فروکش نکنه و تصویر نیاد. 

وقتی فروکش کنه و تصویر بیاد، ایندفعه پیام میاذ که به علت بعضی مشکلات سیستم رفته رو سیف مود و جهت ادامه کار f1 رو بزن و برو تو بایوس. اونجا میرم و بدون ایجاد تغییرات خروج میکنم و  به محض خروج سیستم خاموش میشه و مجددا خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه (5تا 10 ثانیه) فن ها سرعت شون فروکش میکنه و تصویر میاد و همه چیز عادی جلو میره. 

ممنون میشم مشاوره بدید

سلام. برق سیستم رو قطع کنید. باتری مادربورد رو در بیارید و با گذشت یک دقیقه سپس جا بزنید. کارت گرافیک رو خارج کنید و با گرافیک آنبورد خروجی بگیرید. نتیجه رو گزارش بفرمایید.

ورژن بایوس رو هم قید کنید.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

ممنون میشم مشاوره بدید

سلام

منظورتون از قطعات جدید چیه؟ یعنی از چه دیدگاهی بیان میکنید؟ قطعات جدید برای شما؟ یا قطعات جدید به معنای آکبند؟ (نسل 11 اینتل برای تقریبا 3 سال پیشه.)

از عمر این مادربرد 3 سال میگذره، باطریش رو عوض کردین؟

آیا بایوس مادربرد به آخرین نسخه آپدیت شده؟

مشخصات رم و تعداد؟

مدل دقیق پاور؟

مدل دقیق کارت گرافیک؟ آکبند بوده؟ یا دست دوم تهیه کردین؟

شرکت گرین خنک کننده آبی 28 سانتی نداره، منظورتون واترکولر 24 سانته یا 36 سانت؟ اگر خنک کننده 24 سانت منظورتون باشه برای پردازنده 11700K ضعیفه.

سیستم توسط چه کسی و کجا و چه زمانی سیستم اسمبل شده؟

آیا سیستم حافظه SSD داره یا فقط مجهز به هارد دیسکه؟

اگر کیس شما ریستارت نداره، باید براش یک سوییچ جداگانه تهیه کنید.

کیس شما چند تا فن داره؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Najm گفته است:

سلام. برق سیستم رو قطع کنید. باتری مادربورد رو در بیارید و با گذشت یک دقیقه سپس جا بزنید. کارت گرافیک رو خارج کنید و با گرافیک آنبورد خروجی بگیرید. نتیجه رو گزارش بفرمایید.

ورژن بایوس رو هم قید کنید.

سلام

ورژن بایوس 3.3 هست

قبلا سیستم با انبود مشغول خدمت بوده و بعدا 2060 به این مجموعه اضاف شده و مشکل قبل اتصال 2060 نیز وجود داشته. 

از اونجایی که این عیب همیشگی نیست متاسفانه ازمون و خطا رو سخت میکنه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام

منظورتون از قطعات جدید چیه؟ یعنی از چه دیدگاهی بیان میکنید؟ قطعات جدید برای شما؟ یا قطعات جدید به معنای آکبند؟ (نسل 11 اینتل برای تقریبا 3 سال پیشه.)

از عمر این مادربرد 3 سال میگذره، باطریش رو عوض کردین؟

آیا بایوس مادربرد به آخرین نسخه آپدیت شده؟

مشخصات رم و تعداد؟

مدل دقیق پاور؟

مدل دقیق کارت گرافیک؟ آکبند بوده؟ یا دست دوم تهیه کردین؟

شرکت گرین خنک کننده آبی 28 سانتی نداره، منظورتون واترکولر 24 سانته یا 36 سانت؟ اگر خنک کننده 24 سانت منظورتون باشه برای پردازنده 11700K ضعیفه.

سیستم توسط چه کسی و کجا و چه زمانی سیستم اسمبل شده؟

آیا سیستم حافظه SSD داره یا فقط مجهز به هارد دیسکه؟

اگر کیس شما ریستارت نداره، باید براش یک سوییچ جداگانه تهیه کنید.

کیس شما چند تا فن داره؟

سلام. 

قطعات جز کارت گرافیک همگی نو خریداری شده اند دو سال قبل، دست دوم نیستند. 

باطری عوض نشده و از ابتدای اسمبل در دو سال پیش این مشکل وجود داشته

بایوس اپدیت نیست

دو عدد رم 16 گیگ گیل super روش نصبه

پاور gp800b hp evگرین

کارت گرافیک asus dual 2060 دست دوم

قبل اینکه کارت گرافیک متصل بشه مشکل وجود داشته

سیستم توسط خودم که اطلاعات متوسط رو به پایینی دارم اسمبل شده

خنک کننده 240 گرین دو فنه روش نصبه و از طریق بایوس اجازه توربو بوست 3 رو ازش گرفتم تا دستگاه با یه خمیر خوب و لود 100 به بیش از 80 نمیرسه

سیستم هم هارد هم ssd داره و ویندوز قبلا روی هارد بوده و بعدا منتقل شده روی ssd اما مشکل مرتفع نشده

بابت لینک ری استارت ممنون🙏

کیس دارای 4 فن ( یکی در عقب سه فن در جلو) به همراه دوفن مربوط در رادیاتور در سقف که هوا رو به خارج منتقل میکنن

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

سلام

ورژن بایوس 3.3 هست

قبلا سیستم با انبود مشغول خدمت بوده و بعدا 2060 به این مجموعه اضاف شده و مشکل قبل اتصال 2060 نیز وجود داشته. 

از اونجایی که این عیب همیشگی نیست متاسفانه ازمون و خطا رو سخت میکنه

در قدم اول در صورت وجود آپدیت، بایوس مادربورد رو آپدیت کنید. پنجاه پنجاه هست؛ اما عموما این مشکلات به همین دلیل هست.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

سلام. 

قطعات جز کارت گرافیک همگی نو خریداری شده اند دو سال قبل، دست دوم نیستند. 

باطری عوض نشده و از ابتدای اسمبل در دو سال پیش این مشکل وجود داشته

بایوس اپدیت نیست

دو عدد رم 16 گیگ گیل super روش نصبه

پاور gp800b hp evگرین

کارت گرافیک asus dual 2060 دست دوم

قبل اینکه کارت گرافیک متصل بشه مشکل وجود داشته

سیستم توسط خودم که اطلاعات متوسط رو به پایینی دارم اسمبل شده

خنک کننده 240 گرین دو فنه روش نصبه و از طریق بایوس اجازه توربو بوست 3 رو ازش گرفتم تا دستگاه با یه خمیر خوب و لود 100 به بیش از 80 نمیرسه

سیستم هم هارد هم ssd داره و ویندوز قبلا روی هارد بوده و بعدا منتقل شده روی ssd اما مشکل مرتفع نشده

بابت لینک ری استارت ممنون🙏

کیس دارای 4 فن ( یکی در عقب سه فن در جلو) به همراه دوفن مربوط در رادیاتور در سقف که هوا رو به خارج منتقل میکنن

دوست عزیز دلت نمیاد مشخصات دقیق بنویسی یه عکس از فاکتور خریدت بزار ببینیم نمیدونم کی باید اعضای انجمن یاد بگیرن وقتی میخوان مشکلی را مطرح کنند مشخصات را باید با جزئیات بنویسند

مادربرد Z590P یعنی چی ؟ از چه برندی هست ؟ یا بایوس 3.3 یعنی چی ؟

فعلا اول از همه باطری مادربرد را عوض کن 

DVD-RW اگر داری برقش را قطع کن بعد نتیجه را اعلام کن

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

با سلام

سلام،

وقت به خیر.

تغییر سرعت فن‌های رایانه به هنگام روشن شدن نخستین رایانه بسیار عادی است و چرخش فن‌ها با بالاترین سرعت معمولا تا زمان BOOT شدن رایانه ادامه می‌یابد و هر چقدر مادربورد مجهزتر و پیشرفته‌تر باشد، به دلیل بررسی و کنترل حسگرهای بیشتر، زمان BOOT بیشتر است.

جدای از مشکلات مربوط به قطعات و سرهم کردن رایانه، پیشنهاد می‌کنم گزینه‌های sleep را هم در سیستم عامل ویندوز و هم در BIOS خاموش کنید. ( S0 sleep state تا S5 sleep state یا به عبارت دقیق‌تر ACPI sleep states) این گزینه همواره دردسرساز بوده است.

مورد بعدی غیرفعال کردن حالت power saving یا eco در گزینه‌های موجود در قسمت اصلی BIOS و همچنین قسمت مربوط به پردازنده می‌باشد. (در صورتی که روشن باشند.)

پس از انجام تنظیمات یادشده، در BIOS گزینه Fan Tuning را اجرا کرده و سرعت کمینه فن‌ها را بیشتر از مقدار کمینه مشخص‌شده در BIOS قرار دهید و در صورت تمایل برای دماهای کمتر گزینه Fan-stop را فعال کنید.

همگی قطعات شما نو هستند و پیشنهاد می‌کنم گزینه UEFI را فعال کنید و گزینه‌هایی مانند CMS یا Legacy را غیرفعال کنید.

در صورتی که از AI-Suite در ویندوز استفاده می‌کنید، پیشنهاد می‌کنم نسخه موجود بر روی DVD مادربورد را نصب کنید و نه به روزترین نسخه را.

تمامی موارد نوشته‌شده با فرض ASUS بودن مادربورد شما می‌باشد، در غیر این صورت، گزینه‌های معادل سازنده مادربورد خود را جست‌وجو نمایید.

لینک به دیدگاه

آپدیت بایوس و شاید باطری جدید گرفتن مشکل رو رفع کنه.

بعضی مادربردها 4 تا LED دارند که وقتی بوت موفق نمیشه روی یکیش ثابت میمونه من دقیقا پیدا نکردم مادربرد شما این 4 LED رو داره یا نه، اگر داره وقتی گیر میکنه ببنید روی کدوم بخش وایمیسه، بخش رم، CPU، گرافیک یا بوت. شاید بتونید عیب یابی کنید. البته به نظر میاد مادربردتون فاقد این بخش باشه.

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز دلت نمیاد مشخصات دقیق بنویسی یه عکس از فاکتور خریدت بزار ببینیم نمیدونم کی باید اعضای انجمن یاد بگیرن وقتی میخوان مشکلی را مطرح کنند مشخصات را باید با جزئیات بنویسند

مادربرد Z590P یعنی چی ؟ از چه برندی هست ؟ یا بایوس 3.3 یعنی چی ؟

فعلا اول از همه باطری مادربرد را عوض کن 

DVD-RW اگر داری برقش را قطع کن بعد نتیجه را اعلام کن

مادربرد ایسوسه

رایتر هم رو دستگاه نیست

باطری اگه سالم هم باشه  باید عوض بشه؟ 

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، +Wise+ گفته است:

سلام،

وقت به خیر.

تغییر سرعت فن‌های رایانه به هنگام روشن شدن نخستین رایانه بسیار عادی است و چرخش فن‌ها با بالاترین سرعت معمولا تا زمان BOOT شدن رایانه ادامه می‌یابد و هر چقدر مادربورد مجهزتر و پیشرفته‌تر باشد، به دلیل بررسی و کنترل حسگرهای بیشتر، زمان BOOT بیشتر است.

جدای از مشکلات مربوط به قطعات و سرهم کردن رایانه، پیشنهاد می‌کنم گزینه‌های sleep را هم در سیستم عامل ویندوز و هم در BIOS خاموش کنید. ( S0 sleep state تا S5 sleep state یا به عبارت دقیق‌تر ACPI sleep states) این گزینه همواره دردسرساز بوده است.

مورد بعدی غیرفعال کردن حالت power saving یا eco در گزینه‌های موجود در قسمت اصلی BIOS و همچنین قسمت مربوط به پردازنده می‌باشد. (در صورتی که روشن باشند.)

پس از انجام تنظیمات یادشده، در BIOS گزینه Fan Tuning را اجرا کرده و سرعت کمینه فن‌ها را بیشتر از مقدار کمینه مشخص‌شده در BIOS قرار دهید و در صورت تمایل برای دماهای کمتر گزینه Fan-stop را فعال کنید.

همگی قطعات شما نو هستند و پیشنهاد می‌کنم گزینه UEFI را فعال کنید و گزینه‌هایی مانند CMS یا Legacy را غیرفعال کنید.

در صورتی که از AI-Suite در ویندوز استفاده می‌کنید، پیشنهاد می‌کنم نسخه موجود بر روی DVD مادربورد را نصب کنید و نه به روزترین نسخه را.

تمامی موارد نوشته‌شده با فرض ASUS بودن مادربورد شما می‌باشد، در غیر این صورت، گزینه‌های معادل سازنده مادربورد خود را جست‌وجو نمایید.

مادربرد ایسوسه. 

فرمایشات شما رو اجرا میکنم ان شالله حل بشه مشکل ما. 

فقط یه چیزی من قبلا همین مشکل رو موقع خاموش شدن داشتم. یعنی دستور خاموش میدادم. تصویر میرفت، فن ها میرفتن رو دور تند و اصلا خاموش نمیشدن. من حدس میزدم شاید هنوز cpu کارت گرافیک و یا چیپست داغه و سیستم تا خنک نشه خاموش نمیشه. اما اینطور نبود و قبل خاموش شدن دمای همه چیز رو میزاشتم  بیاد پایین و بعد خاموش میکردم که باز همین میشد. تصویر میرفت و فن ها میرفتن دور تند و اصلا خاموش نمیشد. 

تا اینکه فست بوت رو از تو ویندوز (اگه اشتباه نکنم) خاموش کردم و مشکل خاموش شدن حل شد اما مشکل روشن شدن حل نشد

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

مادربرد ایسوسه

رایتر هم رو دستگاه نیست

باطری اگه سالم هم باشه  باید عوض بشه؟ 

معمولا فلش مموری و یا DVD رایتر باعث میشن که سیستم دیر بالا بیاد چون باید توسط بایوس موقع بوت شدن چک بشن

باطری را اگر میتونی چک کن و اگر 3 تا 3.3 ولت را داره سالم هست در کل بالای 3 ولت و در غیر این صورت تعویض کن 

هارد را هم اگر میتونی جدا کن و تست کن چون احتمال داره که سیستم بدلیل مشکل در هارد هم دیر بوت بشه

سیستمی که دارید معمولا خیلی سریع بوت میشه بطوری که فرست نمیکنید چیزی را ببینید 

خنکی پردازنده را هم لطفا چک کنید و فنها را هم چک کنید ببینید درست روی مادربرد نصب شدن یا خیر

منظورم جای پمپ و فنهای خنک کننده درست نصب شدن یا خیر عکس هم در صوذت امکان قرار بدین که خیلی بیشتر کمک میکنه

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

آپدیت بایوس و شاید باطری جدید گرفتن مشکل رو رفع کنه.

بعضی مادربردها 4 تا LED دارند که وقتی بوت موفق نمیشه روی یکیش ثابت میمونه من دقیقا پیدا نکردم مادربرد شما این 4 LED رو داره یا نه، اگر داره وقتی گیر میکنه ببنید روی کدوم بخش وایمیسه، بخش رم، CPU، گرافیک یا بوت. شاید بتونید عیب یابی کنید. البته به نظر میاد مادربردتون فاقد این بخش باشه.

الان بایوس رو اپدیت کردم ببینم بازم رندوم این مشکل پیدا میشه یا نه. 

متاسفانه led ندارد

لینک به دیدگاه

اخرین نسخه بایوس برای مادربرد شما اگر مدل PRIME Z590-P هست این هست پس 3.3 چی بود ؟

PRIME Z590-P BIOS 1801

لینک به دیدگاه

با برنامه HD Tune pro از وضعیت هارد تست بگیر ببین مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Royal گفته است:

معمولا فلش مموری و یا DVD رایتر باعث میشن که سیستم دیر بالا بیاد چون باید توسط بایوس موقع بوت شدن چک بشن

باطری را اگر میتونی چک کن و اگر 3 تا 3.3 ولت را داره سالم هست در کل بالای 3 ولت و در غیر این صورت تعویض کن 

هارد را هم اگر میتونی جدا کن و تست کن چون احتمال داره که سیستم بدلیل مشکل در هارد هم دیر بوت بشه

سیستمی که دارید معمولا خیلی سریع بوت میشه بطوری که فرست نمیکنید چیزی را ببینید 

خنکی پردازنده را هم لطفا چک کنید و فنها را هم چک کنید ببینید درست روی مادربرد نصب شدن یا خیر

منظورم جای پمپ و فنهای خنک کننده درست نصب شدن یا خیر عکس هم در صوذت امکان قرار بدین که خیلی بیشتر کمک میکنه

دمای پردازنده تو محیط ویندوز دائما مونیتور میشه و زیر 75 هست. 

فیش و سوکیت فن ها و پمپ ها بارها مجددا راه اندازی شده و مشکل حل نشده

اصولا جدا سازی و وصل مجددا باطری باگی رو رفع میکنه؟ 

8 دقیقه قبل، Royal گفته است:

اخرین نسخه بایوس برای مادربرد شما اگر مدل PRIME Z590-P هست این هست پس 3.3 چی بود ؟

PRIME Z590-P BIOS 1801

الان به همین نسخه ایی که شما دو دوستان فرمودند اپدیت شد و اکنون 1801 هست

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Royal گفته است:

با برنامه HD Tune pro از وضعیت هارد تست بگیر ببین مشکلی نداره 

یکی از هارد ها سلامتیش 98 درصد هست. 

اگه خرابی هاردی که ویندوز روش نیست، باعث عدم صدور مجوز اوکی بشه توسط بایوس نباید قاعدتا اروری بده؟ 

چون ارور نمیده که مشکلی وجود داره یا اینکه بوقی بزنه، فقط تصویر نمیده 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

دمای پردازنده تو محیط ویندوز دائما مونیتور میشه و زیر 75 هست. 

فیش و سوکیت فن ها و پمپ ها بارها مجددا راه اندازی شده و مشکل حل نشده

اصولا جدا سازی و وصل مجددا باطری باگی رو رفع میکنه؟ 

مادربرد من چون باطریش به 2.5 ولت رسیده بود وقتی سیستم را خاموش میکردم و از برق هم جدا میکردم بعد از نصب مجدد کل تنظیمات بایس ریست میشد و خیلی وقتها با فشردن کلید پاور روشن نمیشد 

این یکی از مواردی هست که باطری میتونه مشکل درست کنه  و حتی با دکمه پاور روی مادربرد هم روشن نمیشد

پردازنده شما همچین خنک هم نیست ولی فعلا نمیشه به این مشکل ربطش داد

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

یکی از هارد ها سلامتیش 98 درصد هست. 

اگه خرابی هاردی که ویندوز روش نیست، باعث عدم صدور مجوز اوکی بشه توسط بایوس نباید قاعدتا اروری بده؟ 

چون ارور نمیده که مشکلی وجود داره یا اینکه بوقی بزنه، فقط تصویر نمیده 

سیستم وقتی روشن میشه اول کل قطعاتی را که روی مادربرد نصب شدن را تست میکنه و بعد بوق بوت را میزنه و اون موقع تصویر میده 

هارد شما اگر مشکل داشته باشه این پروسه کمی طول میکشه و تا اون لحظه فنها با سرعت میچرخند بعد از بوق به حالت نرمال برمیگردن

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Royal گفته است:

مادربرد من چون باطریش به 2.5 ولت رسیده بود وقتی سیستم را خاموش میکردم و از برق هم جدا میکردم بعد از نصب مجدد کل تنظیمات بایس ریست میشد و خیلی وقتها با فشردن کلید پاور روشن نمیشد 

این یکی از مواردی هست که باطری میتونه مشکل درست کنه  و حتی با دکمه پاور روی مادربرد هم روشن نمیشد

پردازنده شما همچین خنک هم نیست ولی فعلا نمیشه به این مشکل ربطش داد

تو لود 100 زیر 75 تا 80 هست

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

تو لود 100 زیر 75 تا 80 هست

البته با محدودیتی که اعمال کردید

دیر خاموش شدن سیستم هم مربوط به هارد مورد دار یا فلش مموری میتونه باشه

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

سه چهار بار هم تو این چند وقت اخیر وسط بازی یک آن تصویر رفته و دور فن ها تا اخر رفته که مجبور شدیم با نگه داشتن دکمه پاور سیستم رو خاموش کنیم

(این مورد رو خودم مشاهده نکردم و برادرم که گاهی با سیستم بازی میکنه( far cry6 و cyberpunk 2077) گفته) نمیدونم این مشکل ربطی به اون مشکل داره یا نه 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

سه چهار بار هم تو این چند وقت اخیر وسط بازی یک آن تصویر رفته و دور فن ها تا اخر رفته که مجبور شدیم با نگه داشتن دکمه پاور سیستم رو خاموش کنیم

(این مورد رو خودم مشاهده نکردم و برادرم که گاهی با سیستم بازی میکنه( far cry6 و cyberpunk 2077) گفته) نمیدونم این مشکل ربطی به اون مشکل داره یا نه 

آخرین update درایور گرافیک برای این مورد بود که هنگامی که سیستم روشن هست تصویرش سیاه میشه لی حالت چشمک زدن که این مورد را من هم داشتم ولی خیلی کم ولی موردی که گفتی را من روی گرافیک GTX Titan Black داشتم که بصورت کارکرده خریده بودم و وقتی تصویر سیاه میشد مجبور میشدم سیستم را ریستارت کنم 

درایور گرافیک را در اون لحظه ریست کن ببین تصویر برمیگرده یا خیر Press Win + Ctrl + Shift + B on your keyboard

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، Royal گفته است:

آخرین update درایور گرافیک برای این مورد بود که هنگامی که سیستم روشن هست تصویرش سیاه میشه لی حالت چشمک زدن که این مورد را من هم داشتم ولی خیلی کم ولی موردی که گفتی را من روی گرافیک GTX Titan Black داشتم که بصورت کارکرده خریده بودم و وقتی تصویر سیاه میشد مجبور میشدم سیستم را ریستارت کنم 

درایور گرافیک را در اون لحظه ریست کن ببین تصویر برمیگرده یا خیر Press Win + Ctrl + Shift + B on your keyboard

امتحان میکنم ممنون🙏

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...