رفتن به مطلب

کمک فوری برای گرفتن حقم از فروشنده

Yasin.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشین

یه مشکلی حقیقتا برام پیش اومده و چند روزه ک من سر این کلی گرفتاری داشتم و هر چی پروژه داشتم مونده

داستان از اینه که یه لپ تاپ دارم.Asus g513Qm هست.حالا بعد از گذشت دو سال فلتش مشکل پیدا کرده و من رفتم اونو خریدم و بردم پایتخت کامپیوتر یه شعبه ای ک اکثرا میگفتن برو پیش این کارش خوبه

اینجا بود ک لپ تاپ من اصن تصویر نمیداد و جلو خودم به HDMI نیز وصلش کرد ولی باز تصویر نمیداد.صدای ویندوز بالا اومدن میومد و کیبرد روشن میشد

طرف  کنارم لپ تاپو باز کرده و بعد جریان برق باتریو کشیده

و بعد  قاب مانیتورو در میاره ک خود مانیتور کلا در بیاد  و فلتشو عوض کنه،خلاصه میاد یه مانیتور یه برند دیگه(سامسونگ) برمیداره میاد میزنه ببینه تصویر میده یا نه.اینجا تصویر نداد

و بعد بدون پلیت پشت گذاشته رو  میز،و بعد با شارژ خود لپ تاپ میزنه ک روشنش کنه.اینجا لپ تاپ روشن نمیشه

مانیتور سامسونگو در میاره باز روشن نمیشه

مانیتور خودمو میزنه روش و میزنه به برق باز روشن نمیشه

باتریو وصل میکنه باز هم هر چی پاور میزنه روشن نمیشه

از ادمینای عزیز میخام ک تایید کنن و مشکلی در نوع تاپیک بود  بم بگن یا خودشون درستش کنن.تشکر

خلاصه لپ تاپ من چند روزه دستشه  هی بیشتر وقت میخاد و با کسی در میون میذاره و هنوز ک هنوز نتونسته درستش کنه.الان کسی میتونه راهنماییم کنه ک من چیکار کنم؟فردا میخام برم تکلیفشو مشخص کنم و بیشتر از این نمیتونم وقت بدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان مشکلی نیست به نظر. سیستم شما وقتی با مانیتور دیگه هم تصویر نداده، یعنی مشکل فراتر از فلت تصویر بوده، کاش حداقل با یه چیزی تصویر داده بود بعدش انقدر آتیشی میشدید.

فرآیند تعمیر پیچیده ست کلا، اینجا طرف راحت میتونه لپتاپ رو بدون رفع ایراد به شما برگردونه و همونچیزی هم که بوده رو از دست بدید.

سعی کنید ازش یه زمان دقیق، مثلا 1 هفته بعد، بگیرید تا مشکل رو حل کنه، اگر نکرد برید دنبال خسارت و شکایت. هر چند که عموما زیر بار نمیرن و یه عیبی روی دستگاه میذارن، ولی چیزی که به نظر میاد، مشکل لپتاپ شما، کلا تصویر بوده و ممکنه مدار تصویر کلا مرخص شده بوده و اصلا فلت مشکلی نداشته، چون اگه مشکل فقط فلت بود، حداقل با مانیتور دیگه تصویر میداد.

لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز بهترین راه صبوری و کنار اومدن با فروشنده هست. بهش زمان بدید به قول دوستمون تا مشکلو حل کنه. اصولا اتحادیه ها اعم از هر قشری روی مشکلاتی رای صادر میکنن که همه چیز مشخص باشه. اعم از گران فروشی یا کم فروشی یا مشکلاتی در تحویل گرفتن و تحویل دادن کالا اونم با رسید. تازه اگر طرف جواز داشته باشه و عضو اتحادیه باشه وگرنه که هیچ. بنده گوشی دسته دومی خریدم که فروشنده با فاکتور رسمی سه ماه گارانتیش کرد. شب زدم شارژ صبح خاموش بود و روشنم نمیشد. مراجعه کردم زیر بار نرفت و میگفت گوشی رو روشن تحویل دادم و روشن تحویل میگیرم. گفتم اگه روشن میشد که عودت نمیدادم و به اتحادیه مراجعه کردم و اونام بعد از برگزاری سه جلسه با فروشنده و گرفتن گوشی توسط اتحادیه و دادن به فروشنده جهت تعمیر همون چرندیات فروشنده رو تحویلم میدادن. گوشی رو هم ده نفری اعم از تعمیر کاران اتحادیه و غیره دستمالی و دستکاری کرده بودن و میگفتن هاردش سوخته. هیچی دیگه دستم به هیچی بند نبود تا این که یک تعمیرکار کاردرست پیدا کردم با فلش درستش کرد. اتحادیه اصلا خود همینا توشن. یه جا رفتم لنت عوض کنم که اونجا رو شخص دیگری که بالانس چرخ میکرد معرفی کرده بود. بعد از کلی معطلی که شلوغم بود به جای جنس اصلی جنس تقلبی انداخته بود و از قیمت اصلی هم بالاتر گرفته بود. خلاصه که لنت فردا سوتش شروع شد. بعد از گرفتن مرخصی های فراوان و سه بار مراجعه که یه بارش تصادفم کردم عده ای هم اونجا همین مشکل رو داشتند و داد و بیداد میکردند به نتیجه ای نرسیده و طرف زیر بار نرفت‌. دفعه آخرم میگفت دارم میرم مشهد دعات کنم بعد که برگشتم تازه ببینم چی میگی و یه دور با ماشین بزنم. صبحش رفتم اتحادیه تعمیرکاران سبک. بگو رو دیوار اتحادیه که اعضا رو معرفی کرده بود چی دیدم😂. شخص معرفی کننده زیرو بندساز  ملعون خودش معاون اتحادیه بود و شخص زیرو بندساز که لنت عوض کرده بود بازرس اتحادیه😂😂.اگه سرتون رو درد آوردم پوزش میخام.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۸/۳ در 19:37، Nezami گفته است:

به اتحادیه شکایت کنید.

https://www.itunion.ir/

شکایت کردم و  فرم مربوطه ثبت شد.

نیاز هست به صورت حضوری هم برم ؟

در ۱۴۰۲/۸/۳ در 22:07، blooder گفته است:

سلام. دوست عزیز بهترین راه صبوری و کنار اومدن با فروشنده هست. بهش زمان بدید به قول دوستمون تا مشکلو حل کنه. اصولا اتحادیه ها اعم از هر قشری روی مشکلاتی رای صادر میکنن که همه چیز مشخص باشه. اعم از گران فروشی یا کم فروشی یا مشکلاتی در تحویل گرفتن و تحویل دادن کالا اونم با رسید. تازه اگر طرف جواز داشته باشه و عضو اتحادیه باشه وگرنه که هیچ. بنده گوشی دسته دومی خریدم که فروشنده با فاکتور رسمی سه ماه گارانتیش کرد. شب زدم شارژ صبح خاموش بود و روشنم نمیشد. مراجعه کردم زیر بار نرفت و میگفت گوشی رو روشن تحویل دادم و روشن تحویل میگیرم. گفتم اگه روشن میشد که عودت نمیدادم و به اتحادیه مراجعه کردم و اونام بعد از برگزاری سه جلسه با فروشنده و گرفتن گوشی توسط اتحادیه و دادن به فروشنده جهت تعمیر همون چرندیات فروشنده رو تحویلم میدادن. گوشی رو هم ده نفری اعم از تعمیر کاران اتحادیه و غیره دستمالی و دستکاری کرده بودن و میگفتن هاردش سوخته. هیچی دیگه دستم به هیچی بند نبود تا این که یک تعمیرکار کاردرست پیدا کردم با فلش درستش کرد. اتحادیه اصلا خود همینا توشن. یه جا رفتم لنت عوض کنم که اونجا رو شخص دیگری که بالانس چرخ میکرد معرفی کرده بود. بعد از کلی معطلی که شلوغم بود به جای جنس اصلی جنس تقلبی انداخته بود و از قیمت اصلی هم بالاتر گرفته بود. خلاصه که لنت فردا سوتش شروع شد. بعد از گرفتن مرخصی های فراوان و سه بار مراجعه که یه بارش تصادفم کردم عده ای هم اونجا همین مشکل رو داشتند و داد و بیداد میکردند به نتیجه ای نرسیده و طرف زیر بار نرفت‌. دفعه آخرم میگفت دارم میرم مشهد دعات کنم بعد که برگشتم تازه ببینم چی میگی و یه دور با ماشین بزنم. صبحش رفتم اتحادیه تعمیرکاران سبک. بگو رو دیوار اتحادیه که اعضا رو معرفی کرده بود چی دیدم😂. شخص معرفی کننده زیرو بندساز  ملعون خودش معاون اتحادیه بود و شخص زیرو بندساز که لنت عوض کرده بود بازرس اتحادیه😂😂.اگه سرتون رو درد آوردم پوزش میخام.

ده روز با فروشنده کنار اومدم و کلی پروژه رو دستم موند و الان گفتن ک تا اخر هفته باز بم وقت بدین و الکی  مشکل رو به بایوس لپ تاپ ربط دادن .گفتن میفرستیم جایی ک programing بشه و یه همچین چیزایی  ک چک کنیم مشکل دقیقا از چی بوده.

در ۱۴۰۲/۸/۳ در 21:37، MAhmoOD Nazari گفته است:

الان مشکلی نیست به نظر. سیستم شما وقتی با مانیتور دیگه هم تصویر نداده، یعنی مشکل فراتر از فلت تصویر بوده، کاش حداقل با یه چیزی تصویر داده بود بعدش انقدر آتیشی میشدید.

فرآیند تعمیر پیچیده ست کلا، اینجا طرف راحت میتونه لپتاپ رو بدون رفع ایراد به شما برگردونه و همونچیزی هم که بوده رو از دست بدید.

سعی کنید ازش یه زمان دقیق، مثلا 1 هفته بعد، بگیرید تا مشکل رو حل کنه، اگر نکرد برید دنبال خسارت و شکایت. هر چند که عموما زیر بار نمیرن و یه عیبی روی دستگاه میذارن، ولی چیزی که به نظر میاد، مشکل لپتاپ شما، کلا تصویر بوده و ممکنه مدار تصویر کلا مرخص شده بوده و اصلا فلت مشکلی نداشته، چون اگه مشکل فقط فلت بود، حداقل با مانیتور دیگه تصویر میداد.

همونطور گفتم،وقت به اندازه وقت دادم و بیشتر دنبال این بود منو از این پیگیریم خسته کنه ک بیخیال داستانش بشم.

عزیز وقتی لپ تاپ سالمه و  به راحتی روشن میشه و صدای بوت ویندوزش میاد و میره تو ،حالا با یه تعویض مانیتور اینطوری خراب شده چرا باید کوتاه بیام؟طرف هم زیر بار نمیره ک مشکل از منه.میگه  جلو چشم خودت بازش کردیم پس مشکلی از سمت ما نیست

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است:

شکایت کردم و  فرم مربوطه ثبت شد.

نیاز هست به صورت حضوری هم برم ؟

اگر خیلی عجله دارین و حوصله اش رو هم دارین قطعا حضوری برین میتونه به پیگیری پروندتون سرعت ببخشه.

در غیر این صورت پروسه ای که داره که باید طی بشه و ممکنه زمان بر باشه.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام و درود خدمت دوستان

همونطور در جریان هستید،یه چنین  اتفاقی برام افتاده بود و دوس داشتم نتیجشو با شما دوستان در میون بذارم شاید یه روزی برای کسی همچین اتفاقی بیفته.

بر اساس توصیه دوستان،بعد از کلی مهلت دادن به طرف،از طریق سایت اتحادیه فرم ثبت شکایت رو پر میکنم و بعد از چند روز  نوبتم میشه و کارشناس لپ تاپ رو از جایی ک دچار مشکل شد تحویل میگیره و با کارشناسی دقیق و  پیدا کردن ایرادات لپ تاپ ،و بر اساس مدارک محکمی که من داشتم،طرف رو مقصر دونسته و  بعد از اون جلسه ای ک هفتهی قبلی داشتیم،وقت چند روزه برای تعویض مادربورد به طرف داده و تا امروز ک نتونسته درست کنه.

برای همین  جلسه تعیین خسارتی الان  تشکیل میشه ک کارشناس  تمامی هزینه ها رو  محاسبه کرده و حالا اینجا  چند تا سوال پیش میاد.ک منتظرم این جلسه برگذار بشه.

اینکه کسی با نحوه قیمت گذاری  و تعیین خسارت اشنا هست؟

لپ تاپ معادل روز  و یا همون مدل نو رو باید برام بخره؟ممنون میشم ک دوستان یه راهنمایی کنن ک از قبل اطلاعی در این زمینه داشته باشم

فرد  تعمیر کار با  وصل کردن مانیتور  غیر سازگار به لپ تاپ،باعث میشه بورد لپ تاپ بسوزه و از چند قسمت تغییر رنگ در مادربورد مشاهده بشه و چیپ بایوس  لپ تاپ کلا  سوخته بشه و محل پین شارژر نیز دچار  خرابی شد.

طرف هم زنگ زده ک اقا من بهت یه مدل لپ تاپ نزدیک به نو میدم ک مسئله رو تموم کنیم ولی من قبول نکردم.چون لپ تاپ پیشنهادیش اصن قابل قیاس با لپ تاپ من نبود و کلی مشخصاتش پایین تر بود.و حاضر به چنین چیزی نشدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...