رفتن به مطلب

توی یاهو مسنجر چت می کردم و یاهو میل هم بود که یه عکس اومد

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

روی صفحه مانیتور ، عکس اندازش میشد مثلاً 500 در 500 رنگی هم بود یه دست لاغر اسکلت مانند سر یه نفر رو گرفته بود مثل اینکه می خواست روحش رو دربیاره از همون صحمه هایی که توی فیلمهای ترسناک نشون میده/

راستی داشتم فیلم ترسناک هم دانلود میکردم

از این سایت ww w. b e st p lu s.us و یکی دیگه هم بود یادم نیست اسم دقیق چیه بودش scary داشت حالا مابقیش یادم نیست

چت میکردم بعد رفتم داخل یاهو میل 5 ثانیه نشده بود که همچین عکسی اومد و 3 ثانیه اینا بودش بهد رفت عکس بردر یا همون فریم نداشت پنجرش ولی یه ضربدر برا بستنش بود و روی عکس هم قرمز نوشته بود Sam دیگه ندیم نوشته های بعدی رو

دوستان به نظرتون چی بودش ؟؟ !! منم از ترسم کل سیستم رو پاک کردم حتی هارد رو هم فرمت کردم

آنتی ویروس هم چیزی نشون نداد حتی تروجان ریموور

لینک به دیدگاه

احتمالا برای اینکه یک جوی ایجاد کنند تا فیلم ترسناک تر بشه، یک دونه add (همون تبلیغات) به صورت اسکریپت روی صفحت لود شده و شما دیدی.

حالا چرا کل هارد فرمت کردی :blink: ؟ یعنی اینقدر ترسناک بود ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بابا دیگه جو گرفت منو گفتم :wub: آهان دیگه وارد سیستمم شدن زدم همه چی رو پاک کردم :batting eyelashes:

الان کسپر رو میزنم نصب میشه آپدیت میره 85% میمونه Dont Send میده از اون طرف هم کسپر خودش میگه Application memory dump

ارسال کنم به سرور میگم بله ! میره 99% میمونه دوباره همون پیغامها از اول تکرار میشه

از صبح ساعت 10 تا الان با پشتیبانی با ریموت سیستم در تماسم که آخر سر گفتن ویندوز رو عوض کنین ببینین دوباره همون ارور رو میده شاید مشکل از ویندوز باشه/ ایکس پی 32 بیت هستش

دیگه خسته شدم میرم بخوابم عصری ویندوز میزنم

راستی من الان رو درایو D ویندوز 7 دارم اگه درایو C رو که ایکس پی داره پاک کنم ، ویندوز 7 هم از کار میفته ؟؟ باید از اول اونم نصب کنم

لینک به دیدگاه

یک فایل هست که اسمش ntloader هست. فکر کنم در اون فایل مشخص میشه که چه ویندوزی بر رو روی کدام درایو نصب شده. الان چون شما ویندوز 7 رو بعد از xp ریختی، این فایل ntloader توسط وییندوز 7 اییجاد شده احتمالا روی درایو دی هست. برای همین فکر نمیکنم با پاک کردن xp ویندوز سون دچار مشکل بشه. البته اصلا مطمئن نیستم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون هومن / عصری خبرش رو اینجا میزنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

این که عنوان رو توی متن تاپیک ادامه دادی خیلی باحال بود ;) :wub:

راستی از این شکلک ها رو توی یاهو میشه واسه طرف مقابل ارسال کرد . البته اگر طرف مقابل java RE روی سیستمش نصب باشه اجرا میشه . هر کجای صفحه هم بخواد اجرا میشه .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...