رفتن به مطلب

راهنمایی و مشاوره در خرید کارت گرافیک XFX RX580 و تست های قبل خرید این کارت گرافیک.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من تازه عضو این انجمن شدم.

همونجوری که میدونین الان کارت گرافیک های ماین شده  و دسته دو XFX RX580 رو میشه به قیمت خیلی خوبی خرید.

من یه دونه دست دوشو میخوام بگیرم کار سنگینی هم ندارم. در حد گه گاهی کار پریمیر و افترافکت.

شنیدم که قبل خرید باید تست دمایی بشه و تست دمایی هم باید با بایوس استاندارد بشه نه بایوس دستکاری شده.حالا راهنمایی میخواستم که دقیقا با چه نرم افزار هایی چه تست هایی رو قبل خرید بگیرم تا احتمال مورد دار بودنش کم باشه . و نتیجه تست ها باید چی باشه؟

در مرحله بعد خریدم راهنمایی میخوام در مورد این که چجوری بفهمم بایوس استاندارد داره یا بایوس تغییر کرده؟ و اگر تغییر داده بودن بایوس رو چجوری باید بایوس استاندارد مناسب کارهای رندر روش بزنم؟

با تشکر پیشاپیش از شما.

لینک به دیدگاه

از نحو بیان تون میشه در نظر گرفت نسبت  به این مبحث تجربه زیادی ندارید  اول اینکه سمت xfx نرو دوم اصلا سمت rx580 نرو سالم و نو این کارت هم مشکل داره اینو کسی میگه که خودش داره از rx580 sapphire استفاده میکنه اگر مقدار تحقیق کنی متوجه میشی جز بدترین کارت های amd هستش چون دارای باگ های نرم افزاری زیادی هستش و با بازی های مثل warzone که کلا از نظر گرافیکی خیلی بهینه نیستن واقعا به مشکل میخوری در نظر بگیری میری یه دست وارزن میزنی بعد میای بیرون دوباره میخای بری داخلی میگه شما درایور گرافیک تون نصب نیست و باید دوباره نصب کنی تا این حد سرطان تشریف داره. برای همین هم هست 1060 با اون که تقریبا قدرتشبا اون برابره ولی همیشه از rx580 گرون تر بوده سوم هم اینکه بعید میدوم rx580 بدون ماین پیدا بشه اگه کسی داشته باشه نمی فروشه بهتره مقداری بیشتر هزینه کنی و کارت بهتری بگیری مثل 1650 یا 1660ti یا rx5500xt 

لینک به دیدگاه

سلام شبخوش 

بله با نظر این دوستمون موافقم.

3 ساعت قبل، rambo01 گفته است:

چون دارای باگ های نرم افزاری زیادی هستش و با بازی های مثل warzone که کلا از نظر گرافیکی خیلی بهینه نیستن واقعا به مشکل میخوری در نظر بگیری میری یه دست وارزن میزنی بعد میای بیرون دوباره میخای بری داخلی میگه شما درایور گرافیک تون نصب نیست و باید دوباره نصب کن.

کارت rx580 دیگه منسوخ شده و اصلا ارزش خرید نداره چون آینده ای نداره .

مثل این می مونه بری از سری gt انویدیا محصولی خریداری کنی(منظورم از قدیمی بودنه نه قدرت) 

درایور های amd هم که توی این مدل افتضاحه 

شما که طبق توضیحاتتون(اون چیزی که من درک کردم ازش) اینه که میخواین یه کاری سبکتر از گیم انجام بدین(گیمر بودن با گهگاهی پریمیر فرق داره) که نیاز به درایورای بروز داره 

الآن اگه اشتباه نکنم دیگه برای rx590 درایور ولکان نمیاد(اون چیزی که من یادمه) چند وقت دیگه هم این اتفاق برای rx580 میوفته 

درحالی که گرافیک های سری 900 انویدیا هنوز تمام درایور هارو میتونن مثل جدیدترین محصولات انویدیا مثل سری 30 و 40 نصب کنن 

پس شما به کارت قوی نیاز نداری به کارت بروز نیاز داری 

اگه بودجه ات محدوده 1650 گزینه مناسبیه مشکل نرم افزاری و عدم تطابق درایوری نداره و سن پایینتری از rx580 داره و درصد ماین بودنش خیلی خیلی کمتره.

اگه بودجه ات بیشتره 3050 و 2060 گزینه های مناسبین که ری ترسینگ یا همون رهگیری پرتو هم دارن.

سخن آخر اینکه اگه بودجه ات درحدی محدوده که توانایی هزینه 4 5 میلیونی برای 1650 نداری و میخوای همون rx580 بخری از xfx خریداری نکن چون متریال پایینتری داره و بیشترین درصد ماین شدن رو داره به نظرم msi armor و sapphire خیلی بهترن شاید حداکثر ۲۰۰ ۳۰۰ تومن فرق قیمتی داشته باشن.

در کل rx580 بنظرم مناسب نوع کاربری شما نیست.

لینک به دیدگاه

در مورد تست هایی که میگین از همه بهتر تایم اسپای 3DMARK هستش که یه امتیازی میده و شما مدل """rx580+برند سازنده""" رو گوگل سرچ می کنی و امتیازشو با امتیاز گرافیک خودت مقایسه می کنی 

برای تست دما فورمارک مناسبه که باید بعد ۵ دقیقه تست حداکثر دما بین 65 تا 80 باشه تایم اسپای برای سنجیدن قدرت و فورمارک برای تست دما مناسبه 

این دوتا بهترین تست های ممکن هستن

فورمارک رو حتما اپدیت شده دانلود کنین چون اگه درایور اپدیت باشه و فورمارک اپدیت نباشه دمای کارت بیش از حد بالا میره چون باگ نرم افزاری دارن نسبت به هم.

در کل کارت از نظر ظاهری هم سالم باشه فناش تعویضی نباشه و پلمپ باشه اگرم نیست از فروشنده درباره علت باز کردن سوال کنین(اگه گفت برای تعویض خمیر کارت ازش بپرسین چه برندی خمیر زدن و مدرکی چیزی دارن که خودشون خمیر تعویض کردن) البته این مورد زیاد حائز اهمیت نیست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام من تجربه شخصیمو بعد چند سال فروش بهت میگم اگه برا برنامه میخوای انویدیا کمی بهتر عمل میکنه بیشتر دنبال کارت هایی مثل ۲۰۶۰ سوپر باش

کارت ۵۸۰ xfx با دوتا بایوس عرضه شده اولی بایوس ماینینگ که معمولا gpu clock اون ۱۱۰۰ یا ۱۱۲۰ یا ۱۱۵۰ هست و memory clock اون رو بین 2050 تا 2200 میزارن بستگی داره ماینر رو چه مقدار ست کنه

بایوس دومش که بایوس oc هست و مناسب گیمه gpu clock حداقل 1366 یا 1386 و  memory clock اون 2000 هست . دقت کن که بیشتر از ۲۰۰۰ نباشه . 

همه ی این ها رو با برنامه gpuz میشه فهمید

در مورد این که بخوای بفهمی وضعیت کارت چجوریه قدم اول باید ظاهرشو چک کنی مثلا لوله مسی های هیتسینک تمیز و بدون رنگ رفتگی یا زنگ زدگی باشن و روی برد خاک کم باشه مخصوصا بین هیتسینگ و برد . از خاک های پشت پره های فن هم میشه فهمید . قدم دوم دکمه تغییر بایوی رو میزاری روی ماینینگ و میری بایوس ماینشو چک میکنی ببینی مموری کلاکش رو چه مقدار بوده و رو چه مقدار ماین شده مثلا اگه ۲۰۵۰ هست خوبه ۲۱۰۰ هم بد نیس اما اگه بیشتر باشه سعی کن نخری چون مموری ها خیلی اور شدن مثلا من کارت داشتم مموری کلاکش رو ۲۲۰۰ کرده بودن و نابود شده بودن . کارت هم داشتم ۲۰۵۰ بوده اصلا اخ نمیگفت .

در مورد برند های دگه مثل گیگا یا سافایر یا msi هم بگم اونا هم حداقل باید ۲ ۳ سالی ماین شده باشن و فک نکنی اونا هم خیلی خوبن ولی xfx از ۴ ۵ سال ماین تا ۲ ۳ ماه ماین تو بازار ازش پیدا میشه چون تا چند ماه قبل نابود شدن اتریوم هنوز نو تو بازاز میفروختن طرف ۲ ماه ماین کرده و ریگشو جمع کرده . گفتم که از نظر ظاهری و میزان خاک میشه فهمید وضعیتش چجوریه ‌.

در مورد تست کارت هم اون برنامه ها خوبن اما به پای گیم سنگین نمیرسن چون باید مموریشون تست بشه و فورمارک فقط چیپ تست میکنه . 

اگه فروشنده امکان تست گیم براش نیست بهش بگو اول دکمه بایوس ( اگه xfx هست ) رو بزاره روی oc بعد تست بفرسته ( سمت چپ میشه ماینینگ سمت راست گیمینگ ) و بعد تست vram با برنامه occt بفرسته و مقدار پر شدن vram رو بزاره روی ۹۵ درصد یه ۱۰ ۲۰ دیقه بمونه

باز اگه به نتیجه رسیدی که چی بخری تو قصمت بازارچه اگهی خرید بزن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن. الان دفه دومه دارم مسیج میزنم سری قبلی نمایش داده نشد فکر کردم احتمالا باید تایید بشه اما الان یه هفتس احتمالا یا تایید نشده یا مشکل دیگه ای بوده..

در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 20:02، rambo01 گفته است:

از نحو بیان تون میشه در نظر گرفت نسبت  به این مبحث تجربه زیادی ندارید  اول اینکه سمت xfx نرو دوم اصلا سمت rx580 نرو سالم و نو این کارت هم مشکل داره اینو کسی میگه که خودش داره از rx580 sapphire استفاده میکنه اگر مقدار تحقیق کنی متوجه میشی جز بدترین کارت های amd هستش چون دارای باگ های نرم افزاری زیادی هستش و با بازی های مثل warzone که کلا از نظر گرافیکی خیلی بهینه نیستن واقعا به مشکل میخوری در نظر بگیری میری یه دست وارزن میزنی بعد میای بیرون دوباره میخای بری داخلی میگه شما درایور گرافیک تون نصب نیست و باید دوباره نصب کنی تا این حد سرطان تشریف داره. برای همین هم هست 1060 با اون که تقریبا قدرتشبا اون برابره ولی همیشه از rx580 گرون تر بوده سوم هم اینکه بعید میدوم rx580 بدون ماین پیدا بشه اگه کسی داشته باشه نمی فروشه بهتره مقداری بیشتر هزینه کنی و کارت بهتری بگیری مثل 1650 یا 1660ti یا rx5500xt 

تشکر از راهنماییتون.

حقیقتش من کل استفادم برای رندر پریمیر و افتر افکته و همین الان بدون گرافیک کارم داره انجام میشه اما رو cpu. دیدم تو دیوار کارت های rx580 به قیمت 2 ملیون زیاد ریخته . خوب 2 تومنم مبلغی نیست با خودم گفتم برای یه ارتقا به جای رندر رو سی پی یو . جی پی یو هر چی باشه قطعی نتیجه خیلی متفاوته و ارزش 2 تومنشو داره. اما خوب 1060 و 1650  تا جایی که من دیدم قیمتاشون بالای 5-6 تومنه. و خوب اونقدر ماجرا برام مهم نیست که انقدر هزینه کنم. اگر rx580 دردسر داشته باشه کلا بیخیال میشم.

در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 23:19، AmirPuniSher گفته است:

سلام شبخوش 

بله با نظر این دوستمون موافقم.

کارت rx580 دیگه منسوخ شده و اصلا ارزش خرید نداره چون آینده ای نداره .

مثل این می مونه بری از سری gt انویدیا محصولی خریداری کنی(منظورم از قدیمی بودنه نه قدرت) 

درایور های amd هم که توی این مدل افتضاحه 

شما که طبق توضیحاتتون(اون چیزی که من درک کردم ازش) اینه که میخواین یه کاری سبکتر از گیم انجام بدین(گیمر بودن با گهگاهی پریمیر فرق داره) که نیاز به درایورای بروز داره 

الآن اگه اشتباه نکنم دیگه برای rx590 درایور ولکان نمیاد(اون چیزی که من یادمه) چند وقت دیگه هم این اتفاق برای rx580 میوفته 

درحالی که گرافیک های سری 900 انویدیا هنوز تمام درایور هارو میتونن مثل جدیدترین محصولات انویدیا مثل سری 30 و 40 نصب کنن 

پس شما به کارت قوی نیاز نداری به کارت بروز نیاز داری 

اگه بودجه ات محدوده 1650 گزینه مناسبیه مشکل نرم افزاری و عدم تطابق درایوری نداره و سن پایینتری از rx580 داره و درصد ماین بودنش خیلی خیلی کمتره.

اگه بودجه ات بیشتره 3050 و 2060 گزینه های مناسبین که ری ترسینگ یا همون رهگیری پرتو هم دارن.

سخن آخر اینکه اگه بودجه ات درحدی محدوده که توانایی هزینه 4 5 میلیونی برای 1650 نداری و میخوای همون rx580 بخری از xfx خریداری نکن چون متریال پایینتری داره و بیشترین درصد ماین شدن رو داره به نظرم msi armor و sapphire خیلی بهترن شاید حداکثر ۲۰۰ ۳۰۰ تومن فرق قیمتی داشته باشن.

در کل rx580 بنظرم مناسب نوع کاربری شما نیست.

سلام وقت شما هم به خیر. تشکر بابت راهنمایی.

پیشنهاد خوبی دادید. حتما برندهای دیگه رو چک میکنم. البته فکر کنم گیر اوردن برندهای دیگه سخت باشه.اما xfx های ماین شده راحت ریخته تو دیوار اما اگر این اندازه مهمه حتما در نظر میگیرم. ممنون.

در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 23:54، AmirPuniSher گفته است:

در مورد تست هایی که میگین از همه بهتر تایم اسپای 3DMARK هستش که یه امتیازی میده و شما مدل """rx580+برند سازنده""" رو گوگل سرچ می کنی و امتیازشو با امتیاز گرافیک خودت مقایسه می کنی 

برای تست دما فورمارک مناسبه که باید بعد ۵ دقیقه تست حداکثر دما بین 65 تا 80 باشه تایم اسپای برای سنجیدن قدرت و فورمارک برای تست دما مناسبه 

این دوتا بهترین تست های ممکن هستن

فورمارک رو حتما اپدیت شده دانلود کنین چون اگه درایور اپدیت باشه و فورمارک اپدیت نباشه دمای کارت بیش از حد بالا میره چون باگ نرم افزاری دارن نسبت به هم.

در کل کارت از نظر ظاهری هم سالم باشه فناش تعویضی نباشه و پلمپ باشه اگرم نیست از فروشنده درباره علت باز کردن سوال کنین(اگه گفت برای تعویض خمیر کارت ازش بپرسین چه برندی خمیر زدن و مدرکی چیزی دارن که خودشون خمیر تعویض کردن) البته این مورد زیاد حائز اهمیت نیست.

موفق باشید.

اره دقیقا دنبال اینها بودم. البته من مسیج ها رو هفته پیش دیده بودم. جواب هم ارسال کرده بودم اما مثل این که ارسال نشده. من به لطف کمک شما ، مسیج بعدی و یکی دیگه از دوستان در پی وی با فورمارک چند مورد درخواست تست دادم. حدود دمای 70 درجه تا 74 درجه بود.

و ماجرای عجیبی که باش برخوردم این که موارد ظاهری تمیز و پلمپ  خیلی زیاده... منظورم اینه که قطعا چیزایی که هست ماین شده با تایم بالای استفادس. اما یه مورد دیدم کارت ها عجیب تمیز بود و همچنین پلمپ. گفتم نکنه پلمپ فیک هم امده؟ وگرنه بسته نمیشه تا اون حد کارتو تمیز کرد. نمیدونم.....

در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 10:59، میلاد بهرامن گفته است:

سلام من تجربه شخصیمو بعد چند سال فروش بهت میگم اگه برا برنامه میخوای انویدیا کمی بهتر عمل میکنه بیشتر دنبال کارت هایی مثل ۲۰۶۰ سوپر باش

کارت ۵۸۰ xfx با دوتا بایوس عرضه شده اولی بایوس ماینینگ که معمولا gpu clock اون ۱۱۰۰ یا ۱۱۲۰ یا ۱۱۵۰ هست و memory clock اون رو بین 2050 تا 2200 میزارن بستگی داره ماینر رو چه مقدار ست کنه

بایوس دومش که بایوس oc هست و مناسب گیمه gpu clock حداقل 1366 یا 1386 و  memory clock اون 2000 هست . دقت کن که بیشتر از ۲۰۰۰ نباشه . 

همه ی این ها رو با برنامه gpuz میشه فهمید

در مورد این که بخوای بفهمی وضعیت کارت چجوریه قدم اول باید ظاهرشو چک کنی مثلا لوله مسی های هیتسینک تمیز و بدون رنگ رفتگی یا زنگ زدگی باشن و روی برد خاک کم باشه مخصوصا بین هیتسینگ و برد . از خاک های پشت پره های فن هم میشه فهمید . قدم دوم دکمه تغییر بایوی رو میزاری روی ماینینگ و میری بایوس ماینشو چک میکنی ببینی مموری کلاکش رو چه مقدار بوده و رو چه مقدار ماین شده مثلا اگه ۲۰۵۰ هست خوبه ۲۱۰۰ هم بد نیس اما اگه بیشتر باشه سعی کن نخری چون مموری ها خیلی اور شدن مثلا من کارت داشتم مموری کلاکش رو ۲۲۰۰ کرده بودن و نابود شده بودن . کارت هم داشتم ۲۰۵۰ بوده اصلا اخ نمیگفت .

در مورد برند های دگه مثل گیگا یا سافایر یا msi هم بگم اونا هم حداقل باید ۲ ۳ سالی ماین شده باشن و فک نکنی اونا هم خیلی خوبن ولی xfx از ۴ ۵ سال ماین تا ۲ ۳ ماه ماین تو بازار ازش پیدا میشه چون تا چند ماه قبل نابود شدن اتریوم هنوز نو تو بازاز میفروختن طرف ۲ ماه ماین کرده و ریگشو جمع کرده . گفتم که از نظر ظاهری و میزان خاک میشه فهمید وضعیتش چجوریه ‌.

در مورد تست کارت هم اون برنامه ها خوبن اما به پای گیم سنگین نمیرسن چون باید مموریشون تست بشه و فورمارک فقط چیپ تست میکنه . 

اگه فروشنده امکان تست گیم براش نیست بهش بگو اول دکمه بایوس ( اگه xfx هست ) رو بزاره روی oc بعد تست بفرسته ( سمت چپ میشه ماینینگ سمت راست گیمینگ ) و بعد تست vram با برنامه occt بفرسته و مقدار پر شدن vram رو بزاره روی ۹۵ درصد یه ۱۰ ۲۰ دیقه بمونه

باز اگه به نتیجه رسیدی که چی بخری تو قصمت بازارچه اگهی خرید بزن

سلام. تشکر بابت راهنماییتون. در مورد میزان کلاک در نظر گرفتم تو تست ها بررسی میکنم. تشکر.

در مورد تمیزی برد یکم ماجرا برام عجیبه. کارتهای خیلی تمیز خیلی زیادن. حالا چون پلمپ هم هستن بین برد و هیتسینک رو نمیشه دید. اما فن ها پشت فن ها و لوله مسی ها من چند مورد دیدم به صورت خیلی عجیییب تمیز بودن.

نکته ای که در مورد اور کلاک مموری هم گفتید در نظر گرفتم.معمولا فروشنده ها خودشون فقط تست دمایی با فورمارکو رو میگیرن و برای تست های دیگه میگن خودت بخر مهلت تست داره با تضمین برو خودت چک کن ایراد داشت برگردون. اما بازم خوبه. قطعی که شد خودم حضوری همینجوری که راهنمایی کردید تست میگیرم بعد میخرم. تشکر بابت راهنمایی.

ویرایش شده توسط سعید 43434
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، سعید 43434 گفته است:

و ماجرای عجیبی که باش برخوردم این که موارد ظاهری تمیز و پلمپ  خیلی زیاده... منظورم اینه که قطعا چیزایی که هست ماین شده با تایم بالای استفادس. اما یه مورد دیدم کارت ها عجیب تمیز بود و همچنین پلمپ. گفتم نکنه پلمپ فیک هم امده؟ وگرنه بسته نمیشه تا اون حد کارتو تمیز کرد. نمیدونم.....

نه پلمپ فیک وجود نداره 

بعضی ها یه جوری صفر شویی میکنن آدم باورش نمیشه

میشه با فن های خوب از خاک رفتن توی درز ها جلوگیری کرد و همینطور تمیز کردن مداوم از اونجایی که این افراد از اول قصدشون ماین و بعد فروش کارت بوده تمیز نگه داشتنش

دمای ۷۰ تا ۷۴ مناسبه که هیچ خیلی هم خوبه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...