رفتن به مطلب

نویز در صدای اسپیکر

Mehrdad11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام داوستان من مدت زیادی رو از اسپیکر های تلویزیون استفادی میکردم و بعد از مدتی یک اسپیکر به دستم رسید و اونو به کامپیوترم وصل کردم ولی متوجه یک صدای نویز که با افزایش صدا در اسپیکر زیاد تر میشد شدم ( مقدار صدا در ویندوز ثابت ) 

این صدای نویز وقتی که سیستم هیچ صدایی پخش نمیکرد شنیده میشد و وقتی یک صدای خیلی کوچیک توی سیستم پخش میشد بیشتر میشد 

اولین چیزی که به فکرم رسید وصل نبودن سیم ارت به کیس بود چون یکی از سه قسمت جک 3 میلیمتری سیم اتصال به زمین هست برای همین یک کامپیوتر رو به یک ارت مناسب وصل کردم به طوری که دیگه چراغ فازمتر روشن نمیشد ولی باز تغییری توی مشکل احساس نکردم 

برای بار دوم کابل AUX رو به گیشی وصل کردم و اینبال هیچ صدای نویزی احساس نمیشد 

از سلامت اسپیکر و کیفیت  ارت کاملا مطمعنم و وقتی که هندزفری یا هدفون رو به مادربرد وصل میکنم هیچ صدای مزاحمی احساس نمیشه

لطفا اکه در این مورد تجربه ای دارید راهنمایی کنید

مشخصات سیستم

Aorus z590 ultra 

Green 850 OC

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Mehrdad11 گفته است:

سلام داوستان من مدت زیادی رو از اسپیکر های تلویزیون استفادی میکردم و بعد از مدتی یک اسپیکر به دستم رسید و اونو به کامپیوترم وصل کردم ولی متوجه یک صدای نویز که با افزایش صدا در اسپیکر زیاد تر میشد شدم ( مقدار صدا در ویندوز ثابت ) 

این صدای نویز وقتی که سیستم هیچ صدایی پخش نمیکرد شنیده میشد و وقتی یک صدای خیلی کوچیک توی سیستم پخش میشد بیشتر میشد 

اولین چیزی که به فکرم رسید وصل نبودن سیم ارت به کیس بود چون یکی از سه قسمت جک 3 میلیمتری سیم اتصال به زمین هست برای همین یک کامپیوتر رو به یک ارت مناسب وصل کردم به طوری که دیگه چراغ فازمتر روشن نمیشد ولی باز تغییری توی مشکل احساس نکردم 

برای بار دوم کابل AUX رو به گیشی وصل کردم و اینبال هیچ صدای نویزی احساس نمیشد 

از سلامت اسپیکر و کیفیت  ارت کاملا مطمعنم و وقتی که هندزفری یا هدفون رو به مادربرد وصل میکنم هیچ صدای مزاحمی احساس نمیشه

لطفا اکه در این مورد تجربه ای دارید راهنمایی کنید

مشخصات سیستم

Aorus z590 ultra 

Green 850 OC

درود بر شما

ترجیحا با یک کابل aux با کیفیت دیگر تست کنید ببینید تغییری میکنه یا نه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۸/۲۷ در 15:22، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

ترجیحا با یک کابل aux با کیفیت دیگر تست کنید ببینید تغییری میکنه یا نه

درود

چند مدل کابل رو امتحان کردم تاثیری نداشت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...