رفتن به مطلب

میخوام ساعت هوشمند بخرم ؟ xiaomi یا سامسونگ

Recommended Posts

دوستان میخوام یک ساعت هوشمند هدیه بدم، تا حدود پنچ شیش تومن، کسی که میخوام بهش کادو بدم با برند xiaomo حال میکنه

حالا سوال من اینه ساعت های هوشمند xiaomi خوب هستن یا نه ؟ و اگه آره چه مدلی بگیرم ؟

به خودم باشه میگم سامسونگ

لینک به دیدگاه

سلام.

اگ شخصی که میخواین براش بگیرید گوشیش شیاومیه حتما شیاومی بگیرید.

اما اگر سامسونگه صد در صد سامسونگ.

کلا ساعت های هوشمند با گوشی ها برند خودشون بهتر مچ میشن و امکاناتشون کامل فعال میشه.

من واچ 4 سامسونگ دارم عالیه مشکلی باهاش نداشتم ، البته گوشیم هم سامسونگه.

لینک به دیدگاه

درود

من ساعت kieslect خریدم ks pro یه ماهی میشه، توی دوتا کانال یوتیوب دیدم زده بود یکی از زیر مجموعه های شیایومیه ولی تو سایت خودش چیزی پیدا نکردم که حرفی از شیایومی زده باشه

ازش راضیم، تقریبا تمام امکانات بقیه ساعتارو داره ، خوش ساخته، صفحه نمایش امولد دو اینچ داره خیلی با کیفیته، ولی فکر کنم شاید اپل و سامسونگ یا حتی برندهای خود شیایومی چیپ پردازش تصویر بهتری داشته باشه چون تم های پس زمینه رو وقتی خودت میسازی اونقدرا عکسش خیلی با کیفیت نمیشه ولی تم های خودش خیلی با کیفیته، برنامه مخصوص خودشو داره هم برای اندروید هم ایفون، شارژ دهیش بین سه و نیم تا شش روزه، اولین بار استفادم بعد شش روز هنوز ۱۰ درصد شارژ داشت ، دفعه های بعد معمولا چهار روز به بیست درصد میرسه میزنمش شارژ ، سیم کارت نمیخوره، با بلوتوث به گوشی وصل میشه، اسپیکر داره کیفیت خوبی داره که قابلیت پخش موزیک های گوشی رو داره، ولی حافظه داخلی برای ذخیره نداره، قابلیت نصب نرم افزار نداره، 

قابلیت تماس صوتی داره، قابلیت جواب به تماس رو داره، قابلیت ارسال پیام نداره ولی کل اس ام اس و پیام ها و ناتیفیکیشن های برنامه هارو نشون میده

تا حالا ساعت دیگه ای نداشتم که مقایسش کنم ، تنها چیزی که چندبار اتفاق افتاده دو سه بار با اینکه ساعت رو دستم بوده خوابمو اندازه نگرفته، ولی کلا تمام فازهای خواب رو اندازه میگیره،

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

درود

من ساعت kieslect خریدم ks pro یه ماهی میشه، توی دوتا کانال یوتیوب دیدم زده بود یکی از زیر مجموعه های شیایومیه ولی تو سایت خودش چیزی پیدا نکردم که حرفی از شیایومی زده باشه

ازش راضیم، تقریبا تمام امکانات بقیه ساعتارو داره ، خوش ساخته، صفحه نمایش امولد دو اینچ داره خیلی با کیفیته، ولی فکر کنم شاید اپل و سامسونگ یا حتی برندهای خود شیایومی چیپ پردازش تصویر بهتری داشته باشه چون تم های پس زمینه رو وقتی خودت میسازی اونقدرا عکسش خیلی با کیفیت نمیشه ولی تم های خودش خیلی با کیفیته، برنامه مخصوص خودشو داره هم برای اندروید هم ایفون، شارژ دهیش بین سه و نیم تا شش روزه، اولین بار استفادم بعد شش روز هنوز ۱۰ درصد شارژ داشت ، دفعه های بعد معمولا چهار روز به بیست درصد میرسه میزنمش شارژ ، سیم کارت نمیخوره، با بلوتوث به گوشی وصل میشه، اسپیکر داره کیفیت خوبی داره که قابلیت پخش موزیک های گوشی رو داره، ولی حافظه داخلی برای ذخیره نداره، قابلیت نصب نرم افزار نداره، 

قابلیت تماس صوتی داره، قابلیت جواب به تماس رو داره، قابلیت ارسال پیام نداره ولی کل اس ام اس و پیام ها و ناتیفیکیشن های برنامه هارو نشون میده

تا حالا ساعت دیگه ای نداشتم که مقایسش کنم ، تنها چیزی که چندبار اتفاق افتاده دو سه بار با اینکه ساعت رو دستم بوده خوابمو اندازه نگرفته، ولی کلا تمام فازهای خواب رو اندازه میگیره،

14 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

سلام.

اگ شخصی که میخواین براش بگیرید گوشیش شیاومیه حتما شیاومی بگیرید.

اما اگر سامسونگه صد در صد سامسونگ.

کلا ساعت های هوشمند با گوشی ها برند خودشون بهتر مچ میشن و امکاناتشون کامل فعال میشه.

من واچ 4 سامسونگ دارم عالیه مشکلی باهاش نداشتم ، البته گوشیم هم سامسونگه.

از هر دوی شما ممنونم

آره موبایلش شیاومی هست، فقط یک سوال، روی ساعت شیاومی میشه app های دیگه هم نصب کرد یا فقط app های از پیش نصب شده روش هست ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mehrdad.93 گفته است:

از هر دوی شما ممنونم

آره موبایلش شیاومی هست، فقط یک سوال، روی ساعت شیاومی میشه app های دیگه هم نصب کرد یا فقط app های از پیش نصب شده روش هست ؟

من شیائومی نداشتم ، ساعت من هیچ برنامه ای جز برنامه های پیش فرض  وش نصب نمیشه 

لینک به دیدگاه

فهمیدم... فقط ساعت هایی که Google Wear OS دارن میتونن از گوکل پلی چیزی دانلود کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...