رفتن به مطلب

مشاوره انتخاب صندلی مناسب برای استفاده طولانی مدت

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دوستان یه صندلی برای سیستم میخوام رنج 6 میلیون حداکثر تا 8 میلیون هم میتونم هزینه کنم

روزی 14-15 ساعت استفاده میکنم عرق نمیکنم مگر تو تابستان که داخل اتاق گرم باشه (در کل عرقی نیستم) وزن حدود 70 کیلو و کمر درد هم دارم

یه چیزی میخوام علاوه بر راحتی دوام بالایی داشته 

خوشحال میشم پیشنهاد بدید

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از دوستان اینو پیشنهاد کردن

صندلی گیمینگ کاد مدل G2022

دوست دارم نظرات دیگه ای بشنوم اگه کسی باشه ....
لینک به دیدگاه

اینو همون رفیقی که مانیتورمو بهش فرووختم داره ایرادی درش ندیدم تو این 4 ماه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام جوون. این صندلی رو هفته قبل گرفتم در کل بد نیست و دیگه اخرین مدل کاد هستش. قیمتش به بودجه شما کاملا میخوره. نمیدونم چقدر با صندلی گیمینگ اشنایی دارید یا استفاده کردید اما این ساختارش کمی شبیه به تخت طبی هستش و فومش سرده که صندلی از نوع خشک هستش که دوام بالاتر میره اما خوب به نظرم راحتیش کمتره. در کل به نسبت قیمتی مناسبه. اگر هم توضیحات مفصل تر نیاز داشتی بهم پیام بده که با هم تلفنی صحبت کنیم.

صندلی گیمینگ کاد مدل G2024 پرومکس

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۹/۱ در 16:12، Hassan.SK گفته است:

سلام

دوستان یه صندلی برای سیستم میخوام رنج 6 میلیون حداکثر تا 8 میلیون هم میتونم هزینه کنم

روزی 14-15 ساعت استفاده میکنم عرق نمیکنم مگر تو تابستان که داخل اتاق گرم باشه (در کل عرقی نیستم) وزن حدود 70 کیلو و کمر درد هم دارم

یه چیزی میخوام علاوه بر راحتی دوام بالایی داشته 

خوشحال میشم پیشنهاد بدید

سلام بنده امروز تهران بودم برای خرید صندلی یه جا رفتم صندلی هایی که داشت کیفیت خوبی داشت من دوستم دوتا صندلی ۵۲۰۰ ازش خریدم یه مدل هم داشت که خیلی از این بهتر بود تخت خواب هم میشد فوم سرد هم بود کیفیت متریال عالی بود چهار چوب فلزی بود قیمت ۸۵۰۰ اگه میتونی این مبلغ هزینه کنید شمارش را برات بفرستم ازش خرید کن. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

راجبه این صندلی کاد بهتره نظرات توی دیجی کالا رو بخونید.البته دور از انتظار هم نیست صندلی که ۴-۵میلیون قیمتشه نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.به‌صندلی های مدیریتی هم نگاهی بنداز.حتما نباید گیمینگ باشه.من یه صندلی مدیریتی داتیس گرفتم سه ساله چرمش تکون نخورده.البته کمی جکش موقع بلند شدن و نشستن صدا میده ولی فوق العاده راحته و جنس فومش عالیه.

https://datisofficefurniture.com/product/صندلی-مدیریتی-فرا/

ویرایش شده توسط Peyman.S
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
20 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

راجبه این صندلی کاد بهتره نظرات توی دیجی کالا رو بخونید.البته دور از انتظار هم نیست صندلی که ۴-۵میلیون قیمتشه نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.به‌صندلی های مدیریتی هم نگاهی بنداز.حتما نباید گیمینگ باشه.من یه صندلی مدیریتی داتیس گرفتم سه ساله چرمش تکون نخورده.البته کمی جکش موقع بلند شدن و نشستن صدا میده ولی فوق العاده راحته و جنس فومش عالیه.

https://datisofficefurniture.com/product/صندلی-مدیریتی-فرا/

الان از برند جوان دارم حدود 7.5 سال کار کرده برام  ، رفتم نمایندگیش چند تا رو امتحان کردم به غیر از یکیش بقیه به درد نمیخوردن که اونم مش بود میگفت چرمشم میاد ولی خوب فعلا نظرم رو همین کاد هست با فوم گرم

چون اکثر خریدارانشون واسه اداره میخوان واسه همین تنوع برای گیم کمتره (الان صندلی اداری دارم)

فرصت کنم میرم بازار یه چرخی هم میزنم ببینم چیز به درد بخوری هست

یکی از دوستان هم اینو پیشنهاد کردن از بودجم بالاتره 

صندلی گیمینگ کولر مستر مدل Caliber R2

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...