رفتن به مطلب

خاموش نشدن نورپردازی رم corsair vengence pro

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز
من ی مشکل (اک بشه اسمشو گذاشت مشکل) با رم های کرسیرم دارم
اونم اینه ک وقتی pc رو میبرم تو حالت اسلیپ چراغش خاموش نمیشه
تک رنگ کرم رنگ میمونه این طوری
:
IMG_20231203_153332.thumb.jpg.8bf8f76bc6f78465578e65eb7d6f639e.jpg

تو تنظیماتش هم اصلا هیچ چیز خاصی نداره
یا شاید من نمیتونم چیزی پیدا کنم

Untitled.thumb.png.fdb10b5d55c401621716f1d5432a5d98.png

این حالت برا شمام هست ؟
طبیعی ایی هست؟ نیست ؟
سیستم از 8 صبح روشنه تا 12 شب
ما بینش چند ساعت اسلیپ فقط
ک اونم باز این روشنه،نسوزه یوقت :))

ویرایش شده توسط game over
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، game over گفته است:

اونم اینه ک وقتی pc رو میبرم تو حالت اسلیپ چراغش خاموش نمیشه

باید از بایوس تنظیم کنید که LED ها در زمان sleep خاموش بشن 

لینک به دیدگاه

برو توی تب Home و اونجا رم رو انتخاب کن تا صفحه تنظمیاتش باز بشه

افکت های توی Hardware lighting رو پاک کن (این افکت ها موقع اسلیپ یا وقتی که icue بسته باشه ران میشن)

حالا توی  lighting effects هر افکتی که میخوای رو اضافه کن

اینجوری مشکلت حل میشه ولی بدیش اینه که حتما باید icue ران باشه تا افکت ها کار کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

همونطور که بالاتر اشاره کردن، باید hardware effect رو تغییر بدید. این افکت برای زمانی هست که icue در دسترس نیست.

image.thumb.png.fed6fe020b97b27ae63ebee006a605fb.png

باید وارد این قسمت بشید و افکت رو پاک کنید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

همونطور که بالاتر اشاره کردن، باید hardware effect رو تغییر بدید. این افکت برای زمانی هست که icue در دسترس نیست.

با اجازه استارتر محترم.منم خیلی با این نرم افزار icue ارتباط نگرفتم  چطور میشه این hardware effect برای زمان هایی که icue در دسترسه ست کرد؟افکت هایی که این قسمت داره نمیشه برای زمانی که برنامه در حال اجرا هستش ست کرد

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، M A H D I گفته است:

با اجازه استارتر محترم.منم خیلی با این نرم افزار icue ارتباط نگرفتم  چطور میشه این hardware effect برای زمان هایی که icue در دسترسه ست کرد؟افکت هایی که این قسمت داره نمیشه برای زمانی که برنامه در حال اجرا هستش ست کرد

اگه مادربرد ایسوس دارین بیخیال این نرم افزار بشین و صرفا ازش به عنوان گذرگاهی برای کانکت با آرموری کریت و آورا کریتور استفاده کنید
یه پلاگین از سایت کورسیر برای مادربرد ایسوس دانلود کنید و از همون آرموری و آورا کریتور استفاده کنید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، lucky luke گفته است:

برو توی تب Home و اونجا رم رو انتخاب کن تا صفحه تنظمیاتش باز بشه

افکت های توی Hardware lighting رو پاک کن (این افکت ها موقع اسلیپ یا وقتی که icue بسته باشه ران میشن)

حالا توی  lighting effects هر افکتی که میخوای رو اضافه کن

اینجوری مشکلت حل میشه ولی بدیش اینه که حتما باید icue ران باشه تا افکت ها کار کنن

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

سلام این کار رو کردم مشکلم حل شد،وقتی اسلیپ میره دیگه خاموش میشه
خیلی ممنونم ازتون 🌷🤍

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، M A H D I گفته است:

فک کنم منظورتون رو درست متوجه نشدم.

هر افکتی که توی بخش hardware هست توی لایتنینگ هم هست، با این تفاوت که افکت های لایتنینگ فقط زمانی اجرا میشن که icue بازه و افکت ها توسط سیپیو هندل میشن.

من به نظرم icue بهترین اپ کنترل نورپردازی ای هست که تا الان باهاش کار کردم، افکت های پیشرفته و خوبی داره، یه مقدار انحصاری هم هست و فقط قطعات کورسیر رو ساپورت میکنه، دلش بخواد یه موقعایی مادربرد رو هم میاره، مثلا الان که نصب کردم مادربرد هم اومده و داره کار میکنه باهاش. سر همین انحصاری بودنش، اول فقط رمم کورسیر بود، الان همه چی شده کورسیر که با هم بخونن!

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

اگه مادربرد ایسوس دارین بیخیال این نرم افزار بشین و صرفا ازش به عنوان گذرگاهی برای کانکت با آرموری کریت و آورا کریتور استفاده کنید
یه پلاگین از سایت کورسیر برای مادربرد ایسوس دانلود کنید و از همون آرموری و آورا کریتور استفاده کنید

سلام.

لطفا لینک پلاگین رو ارسال کنید تا ازش استفاده کنیم.

لینک به دیدگاه

45 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

لطفا لینک پلاگین رو ارسال کنید تا ازش استفاده کنیم.

https://www.uplooder.net/files/d519a47939af4f27322f007e53aac38e/CorsairPluginForAuraSync-2.0.32.msi.html

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

خیلی ممنون. ولی برای من کار نکرد.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

خیلی ممنون. ولی برای من کار نکرد.

خب به این راحتی نیست که فقط با نصب کار کنه
شما اول باید آرموری کریت و آورا کریتور رو به صورت کامل حذف کنید با فایل حذفی خود آرموری که تو سایت ایسوس گذاشتن

بعدا باید این پلاگین رو نصب کنید

بعد از نصب پلاگین مجددا باید آرموری کریت رو نصب کنید
درواقع آرموری کریت باید بعد این نرم افزار نصب بشه و برا پاک کردنش هم حتما از خود فایل حذفیش استفاده بشه

بعد از این مراحل و نصب آرموری باید برین تو قسمت آپدیت درایو های آرموری و لایتینگ سرویس و یه چند تای دیگه که معمولا آپدیت میخوان رو نصب کنید  تو قسمت اسامی درایو ها باید این پلاگین رو ببینید  اگه نبینید یعنی یه جا مشکلی هست

اگه این مراحل رو کامل انجام دادین
وارد ICUE بشین و این گزینه رو فعال کنید
image.thumb.png.d6aba01461fe9d0921ae7b553f5a137a.png

و بعدا درحالی که آرموری کریت درحال اجراست از این تب سرویس icue رو ریستارت کنید

image.thumb.png.08fc96cb60def4742c262cc9fc1d75f8.png

حال برین تو قسمت سرچ دیوایس آرموری 
و روی سرچ بزنید تا دیوایس جدید رو برای کنترل نورپردازی بیاره    تیک رم رو بزنید و ازش لذت ببرین

فقط از دفعات بعد برای کارکردن رم ها همیشه باید icue  فعال باشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۹/۱۳ در 16:38، kiarash917 گفته است:

مادربوردم ایسوسه ولی هرکاری کردم به آرموری کریت اضافه نشد رم ها.نوشته بود باید اول icue نصب بشه بعدش  armory create منم آرموری حذف کردم اول icue نصب کردم و دوباره آرموری نصب کردم ولی بازم رم ها اضافه نشدن.الان مادربورد به icue اضافه شده ولی افکت هایی که تو قسمت harware effect هستش تو قسمت اصلی برنامه پیدا نمیکنم که همون افکت برای زمان هایی که  icue درحال اجرا هستش هم اعمال بشه (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، M A H D I گفته است:

مادربوردم ایسوسه ولی هرکاری کردم به آرموری کریت اضافه نشد رم ها.نوشته بود باید اول icue نصب بشه بعدش  armory create منم آرموری حذف کردم اول icue نصب کردم و دوباره آرموری نصب کردم ولی بازم رم ها اضافه نشدن.الان مادربورد به icue اضافه شده ولی افکت هایی که تو قسمت harware effect هستش تو قسمت اصلی برنامه پیدا نمیکنم که همون افکت برای زمان هایی که  icue درحال اجرا هستش هم اعمال بشه (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )

به توضیحاتی که بالا نوشتم و پلاگینی که فایلشو گذاشتم رجوع کنید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

به توضیحاتی که بالا نوشتم و پلاگینی که فایلشو گذاشتم رجوع کنید

همه چیز حذف کردم icue ،پلاگین ، آرموری کریت و دوباره همه چیز از اول نصب کردم .اول icue  بعد پلاگین و بعد آرموری کریت.رم ها این بار به آرموری کریت اضافه شدند.ممنونم از راهنماییتون مشکلم حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...