رفتن به مطلب

نیم بها حساب نکردن سایتهای داخلی

blooder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

چند وقتی هست که نتم زود به زود تموم میشه و مجبور به خرید ترافیک اضافه میشم. چک کردم و حتی چند بارم با مخابرات تماس گرفتم با آشنایی که در اونجا داشتم نتم رو تغییر هم دادم به ترافیک بیشتر ولی بازم مشکل دارم. مشکل اینه که سایتهای داخلی که ازشون بازی دانلود میکنم همشون در سایت ترافیک داخلی هستند ولی نیم بها حساب نمیشن. جالب اینجاس که تا همین چند هفته پیش مشکلی نداشتم و نیم بها بودن. حتی تست هم کردم. قبلا بازی 40 گیگی رو 20 گیگ کم میکرد ولی الان زدم 40 گیگ از ترافیکم پرید . دوستان کسی میدونه . الان رفتم سرویس 120 گیگ ماهانه با 300 گیگ ترافیک اضافه خریدم هر ماه 240 هزار تومن. کسی از دوستان اگر سرویس بهتر با اپراتور بهتر و نت سریعتر و گیگ بیشتر بدون تقلب داره معرفی کنه ممنون میشم.

Screenshot_۲۰۲۳-۱۲-۰۵-۰۸-۵۴-۵۲-۶۱۳_com.android.chrome.jpg

ویرایش شده توسط Hy1362
لینک به دیدگاه

سلام مجدد. چک کردم به غیر از سایت par30dl.net و dlfox.com تمام سایتهای دیگه نیم بها حساب نمیشوند. فقط این دوتا انگار هنوز نیم بها هستند. یه افزونه در سایت linkirani هست مثل افزونه idm اگر نصب کنید بهتون میگه آدرس دانلود نیم بها هست یا خیر.

17017535270457828013473715733361.jpg

17017535767361295751737206519819.jpg

ویرایش شده توسط Hy1362
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خود سایت زیاد مهم نیست اصل کاری سرورهایی هست که از اونجا دانلود میشه

بسته همراه اولی که گرفتم حتی نتونستم 100 گیگ با سرعت بالا دانلود کنم کلا 60-70 گیگ اونم با سرعت 1 مگابایت دانلود کرد 50 گیگش همین دانلودها بود

مخابرات هم داشتم اومدم رو ایرانسل

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

خود سایت زیاد مهم نیست اصل کاری سرورهایی هست که از اونجا دانلود میشه

بسته همراه اولی که گرفتم حتی نتونستم 100 گیگ با سرعت بالا دانلود کنم کلا 60-70 گیگ اونم با سرعت 1 مگابایت دانلود کرد 50 گیگش همین دانلودها بود

مخابرات هم داشتم اومدم رو ایرانسل

حسن جون من قبلا همراه اول شبانه میگرفتم صد گیگ با سرعت 16 مگابایت برثانیه دانلود میکرد یعنی ضربدر 8 میشه نزدیک صد مگابایت درثانیه پهنای باند بود و تازه میشد بهش گفت 4g و توی یکی دوساعت سه چهار تا بازی حجم سنگین رو میگرفت ولی اونم این آخری گرفتم گند زد یعنی سرعت کم شده بود. مخابرات هم متقلب بزرگیه. هرچی حجم میخریدم برا خونه و دانلودم نمیکردم فرداش تموم بود. الان بسته 120 گیگ ماهانه به اضافه سیصد گیگ ترافیک بیشتر گرفتم ولی نمیدونم این چطوریه. آیا سیصد گیگ بعد رو میده یا با افت سرعت همراهه. کسی اگه اینجور طرحها رو گرفته لطفا اعلام کنه که اگه جالب نیست عوضش کنم. قبلا دیدم آسیا تک و دیگر ارائه دهنده ها حجمهای سنگین مثل دو سه هزار گیگ رو به قیمت خوبی میفروشن منتها میترسم اونام متقلب از آب دربیان کسی اگه استفاده کرده تجربیاتش رو بگه تا دیگران استفاده کنند. ممنون

ویرایش شده توسط Hy1362
لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، Hy1362 گفته است:

حسن جون من قبلا همراه اول شبانه میگرفتم صد گیگ با سرعت 16 مگابایت برثانیه دانلود میکرد یعنی ضربدر 8 میشه نزدیک صد مگابایت درثانیه پهنای باند بود و تازه میشد بهش گفت 4g و توی یکی دوساعت سه چهار تا بازی حجم سنگین رو میگرفت ولی اونم این آخری گرفتم گند زد یعنی سرعت کم شده بود. مخابرات هم متقلب بزرگیه. هرچی حجم میخریدم برا خونه و دانلودم نمیکردم فرداش تموم بود. الان بسته 120 گیگ ماهانه به اضافه سیصد گیگ ترافیک بیشتر گرفتم ولی نمیدونم این چطوریه. آیا سیصد گیگ بعد رو میده یا با افت سرعت همراهه. کسی اگه اینجور طرحها رو گرفته لطفا اعلام کنه که اگه جالب نیست عوضش کنم. قبلا دیدم آسیا تک و دیگر ارائه دهنده ها حجمهای سنگین مثل دو سه هزار گیگ رو به قیمت خوبی میفروشن منتها میترسم اونام متقلب از آب دربیان کسی اگه استفاده کرده تجربیاتش رو بگه تا دیگران استفاده کنند. ممنون

سلام همراه اول تا یک ماه قبل من تو طرح اینترنت شبانش که از 1 تا 11 صبح میشد از تمامی سایت های ایرانی تو همون یک ماه گیم های حجیم دانلود میکردم ولی  تازگی ها کلا بعد از50 60 گیگ دانلود دیگه با سرعت150 کیلو بایت دانلود میکنه یعنی عملا هیچی دانلود نمیشه عملا سیستمم بدون گیم و فیلم مونده

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، gg71 گفته است:

سلام همراه اول تا یک ماه قبل من تو طرح اینترنت شبانش که از 1 تا 11 صبح میشد از تمامی سایت های ایرانی تو همون یک ماه گیم های حجیم دانلود میکردم ولی  تازگی ها کلا بعد از50 60 گیگ دانلود دیگه با سرعت150 کیلو بایت دانلود میکنه یعنی عملا هیچی دانلود نمیشه عملا سیستمم بدون گیم و فیلم مونده

سلام 

درسته منم همین بلا سرم اومد. الانم مجبور شدم نتم رو تغییر بدم

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، gg71 گفته است:

من دو روز پیش بسته خریدم چک کردم. 50 گیگ اول سرعت نامحدوده. 50 گیگ بعدی سرعت میاد رو یک مگابایت. و بعد از 100 گیگ هم میشه 250 کیلوبایت. مشکل اساسی اینه اکثر سایت ها رو دیگه نیم بها و داخلی حساب نمیکنه.

....................................

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۹/۱۶ در 03:16، Lawrence گفته است:

من دو روز پیش بسته خریدم چک کردم. 50 گیگ اول سرعت نامحدوده. 50 گیگ بعدی سرعت میاد رو یک مگابایت. و بعد از 100 گیگ هم میشه 250 کیلوبایت. مشکل اساسی اینه اکثر سایت ها رو دیگه نیم بها و داخلی حساب نمیکنه.

....................................

یه وجه مثبت که این مملکتو قابل تحمل میکرد همین دانلود های رایگان بود که اونم گرفتن عجب گیری کردیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...