رفتن به مطلب

مشکل در RAM وینجنس بعد از نصب نرم افزار ICUE

Recommended Posts

سلام به همگی

رم سیستم من مدلش کورسیر وینجنس هستش. DDR5

و مادربوردم ایسوس هست.

ویندوزم هم 11

وقتی سیستم را خریداری کردم ، این رم ها چراغاش به صورت 7 رنگ کار میکرد. وقتی سیستم رو روشن میکردم.

یه روز به سرم زد و خواستم چراغاش رو رنگاش رو عوض کنم.

توی گوگل سرچ زدم تغییر رنگ رم های وینجنس. که از سایتی ک برام بالا آورد ، من نرم افزار ICUE نصب کردم.

یکم باهاش کارکردم بعد اون طوری نبود ک به دلم بشینه!

مجبور به حذف نرم افزار شدم!

با کمال تعجب دیدم ک چراغ های رمم خاموش شد!

بعد دوباره نصب کردم و دیدم روشن شد. پس متوجه شدم ک دیگ از این به بعد با نرم افزار کار میکنه! اخه بعد دوباره حذفش کردم و چراغ های رمم خاموش شد باز!

حالا من چکار کنم ک روال مث قبل بشه و بدون اون نرم افزار مزخرف رم های من کار کنه!

من حتی یک بار ریست بایوس کردم و درست نشد. حتی باطری مادربورد را برداشتم و تخلیه بایوس کردم و بازم درست نشد.

کلیداشم هرچی داشت از توی رجیستری پاک کردم و بازم درست نشد.

سیستم ریستور خواستم بگیرم ک ، سیستم ریستور نمیکرد!

حالا چکار کنم تا مشکلم حل بشه؟

الان چراغ های رمم خاموشه کلا و کارنمیکنه! باید حتما اون نرم افزار icue نصب کنم تا کار بده!

چکار کنم

لطفا راهمایی کنید

لینک به دیدگاه

شما باید پروفایل رنگبندی رو روی خود رم سیو کنی بعد میتونی نرم افزار پاک کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی رم های کورسیر، دو نوع نورپزدازی هست، یکی با برنامه icue و یکی هم hardware lightning, الان این هاردویر لایتنینگ از روی حافظه رم شما پاک شده که توسط برنامه آیکیو قابل تنظیم هست، باید نرم افزار رو دوباره نصب کنید، توی بخش هاردویر لایتنینگ افکت مورد نظر رو اعمال کنید تا زمانی که آیکیو در دسترس نیست، رم نورپردازی خودشو داشته باشه.

به نظرم آیکیو بهترین نرم افزار نورپردازی هست و قابلیت شخصی سازی زیادی داره، اگه بتونید باهاش کنار بیاید خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

شما باید پروفایل رنگبندی رو روی خود رم سیو کنی بعد میتونی نرم افزار پاک کنی

چه جوری این کارو انجام بدم؟

15 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

توی رم های کورسیر، دو نوع نورپزدازی هست، یکی با برنامه icue و یکی هم hardware lightning, الان این هاردویر لایتنینگ از روی حافظه رم شما پاک شده که توسط برنامه آیکیو قابل تنظیم هست، باید نرم افزار رو دوباره نصب کنید، توی بخش هاردویر لایتنینگ افکت مورد نظر رو اعمال کنید تا زمانی که آیکیو در دسترس نیست، رم نورپردازی خودشو داشته باشه.

به نظرم آیکیو بهترین نرم افزار نورپردازی هست و قابلیت شخصی سازی زیادی داره، اگه بتونید باهاش کنار بیاید خیلی بهتره.

من میخوام کلا مث قبل بشه ک نرم افزار نبود.

خیلی این موضوع منو کلافه کرده.

کاش نصبش نکرده بودم.

ببینم حتی باا تعویض ویندوز هم حل نمیشه؟

ببین من میخوام مث قبل وقتی سیستم را روشن میکنم ، رم ها شروع به تغییر رنگ کنه. نه این ک تا اومدم توی ویندوز!

آیا این کار حل میشه یا نه ؟ بدون تعویض ویندوز!

این هاردویر لایتینگ چی هست ک میگید؟

من میخوام مث قبل ک با روشن کردن سیستم انجام میشد. دوباره همون طوری بشه

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

راستی ی سوال

اگ بدم رم هارو گارانتی میتونن دوباره اون افکت هفت رنگ رو روی رم دوباره رایت کنند؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، M_Eng98 گفته است:

راستی ی سوال

اگ بدم رم هارو گارانتی میتونن دوباره اون افکت هفت رنگ رو روی رم دوباره رایت کنند؟

توضیح دقیق رو گفتم، این افکت با نرم افزار ایکیو قابل تنظیم هست و میتونید خودتون تنظیم کنید. کار خاصی نداره. چرا میخواید وقت بذارید که ببرید تا گارانتی؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

توضیح دقیق رو گفتم، این افکت با نرم افزار ایکیو قابل تنظیم هست و میتونید خودتون تنظیم کنید. کار خاصی نداره. چرا میخواید وقت بذارید که ببرید تا گارانتی؟

اخه گفتید هاردویر لایتینیگ از روش حذف شده. بخاطر همین گفتم ببرم گارانتی

بعد من میخوام مث قبل با روشن کردن سیتم رم ها هفت رنگ بشه.

ن این ک تا اومدم تو ویندوز - تازه شروع به کار کنه.

این طوری میخوام بشه و همچنین بدون نرم افزار کار کنه. دقیقا مث قبل

ویرایش شده توسط M_Eng98
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاری که گفتم رو انجام بدید، درست میشه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

کاری که گفتم رو انجام بدید، درست میشه

تشکر از شما

یه کارایی کردم که گفتید ولی بازم اون طوری ک میخواستم نشد!

بعد نسخه 5 این نرم افزار نمیدونم چرا رد نمیکنه صفحات نصب را

من با Veepn کار میکنم. مگ این شبکه شخصی انتقال داده قوییی نیستش؟

اون هفت رنگی ک میخواستم نشد!

ببینم شما میتونید یه ساعتی خاص بیاید توی سیستم من با نرم افزار any desk و ببینید ک من چکار کردم؟

البته با اون کارایی ک کردم ، نرم افزار رو دوباره حذف کردم و دیگ این بار چراع ها خاموش نشد ولی همون طور ک گفتم مث روز اول نشد!

آیدی تلگرام ندارین؟

راستی ی سوال

با تعویض ویندوز که حل نمیشه نه؟

ویرایش شده توسط M_Eng98
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...