رفتن به مطلب

مشکل در عدم کارکرد میکرفون هدفون

rambo01
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به شما دوستان یه هدفون ds501 ام اس ای دارم یه چند مدت میشه که میکرفونش کار نمکینه امروز خواسته تعمیرش کنم اول با مولتی متر تست گرفتم مولتی رو روی اهم گذاشته دیدم درسته بعد رفتم دونه به دونه از هر قسمت که لحیم کاری شده بود تست کردم دیدم درست تا خروجی هم درست بود و همون مقدار اهم میداد و توسط سیستم هم شناسایی میشد ولی هیچ صدایی ازش در نمی امد یه میکرفون دیگه گرفتم انداختم روش ولی بازم کار نکرد با همون شرایط خواستم ببینم دوستان تجربه ای دارن بگن ممنون میشم نظرات تون رو به اشتراک بذارید

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، rambo01 گفته است:

سلام به شما دوستان یه هدفون ds501 ام اس ای دارم یه چند مدت میشه که میکرفونش کار نمکینه امروز خواسته تعمیرش کنم اول با مولتی متر تست گرفتم مولتی رو روی اهم گذاشته دیدم درسته بعد رفتم دونه به دونه از هر قسمت که لحیم کاری شده بود تست کردم دیدم درست تا خروجی هم درست بود و همون مقدار اهم میداد و توسط سیستم هم شناسایی میشد ولی هیچ صدایی ازش در نمی امد یه میکرفون دیگه گرفتم انداختم روش ولی بازم کار نکرد با همون شرایط خواستم ببینم دوستان تجربه ای دارن بگن ممنون میشم نظرات تون رو به اشتراک بذارید

درود 

هدفون رو با سیستم دیگه ایی تست کردی؟

درایورکارت صدا مادربردت نصبه؟

لینک به دیدگاه

با سیستم دیگه نه، ولی بله درایور نصبه و توسط سیتسم هدفون و هم میکروفون شناسایی میشه 

بله کلید هم سالم بود هر وقت on یا off میکنم یه تیک صدا کوچیک میاد از تو هدفون

لینک به دیدگاه

سلام مجدد یه می میکرفون دیگه گرفتم تست کردم ولی باز هم فقط وقتی فوت میکنم صدا میاد و صدا میشنوم بقی اوقات نه راحلی بود بگید ممنون میشم 

up

لینک به دیدگاه

مشکل از یک خازن معیوب شده بود یه خازن (1 نانو)سرامیکی با تعویضش مورد حل شدن(ختم تایپک)

up

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...