رفتن به مطلب

درخواست نرم افزاری که بتونم روی درایو های ویندوز رمز بذارم

rezrez
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بهترین برنامه برای رمز گذاری روی درایوها و مخفی کردن پوشه برنامه Lock Folder XP هست. خیلی کار باهاش ساده هست.

اینم لینک دانلود ورژن 3.5 به همراه كرك با حجم 1.28 مگابایت كه خودم اپلود كردم:

دانلود

انم لينك نسخه 3.6 با حجم 2.1 مگابايت كه سايت ادعا كرده به همراه كرك هست ولي من دانلود نكردم شرمنده وقت نداشتم. راستي براي دانلود بايد عضو بشي.

دانلود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

به هیچ وجه از این برنامه ها استفاده ننمایید

1- اگر طرف وارد باشد، این چیزها جلوی او را نخواهد گرفت

2- این برنامه ها مشکل بازیابی و از بین رفتن اطلاعات را دارند

توصیه من استفاده از برنامه هایی چون T r u e C r y p t است که مکانیزمشان به این صورت است

که یک فایل با حجمی متفاوت حتی 100 گیگ بر روی پارتیشن مورد نظر شما خواهند ساخت، یعنی

یک درایو مجازی ایجاد میکنند بعد شما آنرا در برنامه وارد مینمایید و یک رمز برای این درایو انتخاب

می نمایید که توصیه میکنم سیستم رمزنگاری را Twofish انتخاب کنید.

بعد اطلاعات خود را در این درایو یا فایل قرار میگیرد و کاملا بصورت رمز است و شما بوسیله ریدر این

برنامه که بدون نیاز به نصب است و داشتن رمز که تنها شما میدانید در هر جا و هر کجا و هر سیستمی

تنها با داشتن ریدر و فایل درایو مجازی و رمز براحتی به اطلاعات خود دست یابی خواهید داشت

و هیچ کس هرگز نخواهد توانست رمز آنرا براحتی بشکند و اگر رمز شما 8 کاراکتر به بالا باشد زمانی حدود

1 ماه به بالا خواهد برد تازه معلوم نیست رمز بدست آمده درست باشد یا نه، همچنین در هنگام تعویض

ویندوز یا سیستم عامل یا جابجا کردن اطلاعات از سیستمی به سیستم دیگر خطر از دست دادن و عدم

بازیابی را ندارید.

اینم آدرس سایت T r u e C r y p t که کاملا رایگان است

و با تمامی سیستم عامل ها سازگار

http://www.truecrypt.org

لینک به دیدگاه

YeMojuD جان منظورت از مشکل بازیابی داره چیه چون من الان نزدیک به سه سال هست که ازش استفاده میکنم و مشکلی نداشته ولی قبول دارم که کسی که این کاره باشه میتونه ازش رد بشه و یا باز عوض شدن ویندوز غیر فعال میشه ولی برای این دوستمون جوابگو هست.

اینم صفحه دانلود برنامه ای که YeMojuD جان پیشنهاد دادن با حجم 2.85 مگابایت

اینجا

این برنامه برای سیستم عامل های مختلف موجوده.

لینک به دیدگاه

ببینید

مشکل برنامه هایی مثل برنامه ایی که شما معرفی کردید این است که

اگر فایل مربوطه پاک شود، بخاطر تغییر استاندارد ساختار فایل نمیتوان اطمینان داشت که در هنگام بازیابی

100 درصد باز گردند

بعلت اضافه و حذف کردن امضا بخصوصی که بعضا به فایل و فولدر اضافه می نمایند، مشکلاتی را با آنتی ویروس ها

در پی خواهند داشت

لینک به دیدگاه

از نظر انتي ويروس مشكلي وجود نداره خودم به شخصه امتحان كردم ولي اين كه ميگيد بعد از پاك كردن فالها هم براي بازيابي مشكل داره هم بايد بگم نه چون به تازگي اين بازيابي رو انجام دادم همين الان هم كه شما گفتيد هم انجام دادم و كامل بازيابي شد.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

من چند تا سوال دارم اگر گسی کیس من رو ببره و برای اینکه به اون محتویات درایو من پی نبره و طرف خیلی خبره هم باشه

خوب طرف راحت میتونه وارد uninstall ّرنامه ها بشه و خود اون برنامه قفل کذاری رو غیر فعال کنه

اون وقت چی؟

لینک به دیدگاه

اون وقت هیچ براحتی به علت شما دسترسی خواهد داشت.

اما با استفاده از روشی که بنده به شما گفتم، طرف باید یک متخصص رمزنگاری باشه، که همچین کسانیم

در ایران به تعداد انگشتان نداریمB)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

توصیه من استفاده از برنامه هایی چون t r u e c r y p t است که مکانیزمشان به این صورت است

که یک فایل با حجمی متفاوت حتی 100 گیگ بر روی پارتیشن مورد نظر شما خواهند ساخت، یعنی

یک درایو مجازی ایجاد میکنند بعد شما آنرا در برنامه وارد مینمایید و یک رمز برای این درایو انتخاب

می نمایید که توصیه میکنم سیستم رمزنگاری را twofish انتخاب کنید.

بعد اطلاعات خود را در این درایو یا فایل قرار میگیرد و کاملا بصورت رمز است و شما بوسیله ریدر این

برنامه که بدون نیاز به نصب است و داشتن رمز که تنها شما میدانید در هر جا و هر کجا و هر سیستمی

تنها با داشتن ریدر و فایل درایو مجازی و رمز براحتی به اطلاعات خود دست یابی خواهید داشت

و هیچ کس هرگز نخواهد توانست رمز آنرا براحتی بشکند و اگر رمز شما 8 کاراکتر به بالا باشد زمانی حدود

1 ماه به بالا خواهد برد تازه معلوم نیست رمز بدست آمده درست باشد یا نه، همچنین در هنگام تعویض

ویندوز یا سیستم عامل یا جابجا کردن اطلاعات از سیستمی به سیستم دیگر خطر از دست دادن و عدم

بازیابی را ندارید.

اینم آدرس سایت t r u e c r y p t که کاملا رایگان است

لطفا لینک مستقیم دانلود بدید

یه سوال این نرم افزار آیا به زیر ساختار های فایل های سیستم میتونه دسترسی داشته باشه یانه؟

چون ممکنه توی ویندوز نتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه ولی چی اگر از طریق داس بره جلو چی؟

لینک به دیدگاه

اون وقت هیچ براحتی به علت شما دسترسی خواهد داشت.

اما با استفاده از روشی که بنده به شما گفتم، طرف باید یک متخصص رمزنگاری باشه، که همچین کسانیم

در ایران به تعداد انگشتان نداریمB)

خوب اگر خود همین برنامه رو غیر فعال کنه چی؟

لینک به دیدگاه

ببینید

مشکل برنامه هایی مثل برنامه ایی که شما معرفی کردید این است که

اگر فایل مربوطه پاک شود، بخاطر تغییر استاندارد ساختار فایل نمیتوان اطمینان داشت که در هنگام بازیابی

100 درصد باز گردند

بعلت اضافه و حذف کردن امضا بخصوصی که بعضا به فایل و فولدر اضافه می نمایند، مشکلاتی را با آنتی ویروس ها

در پی خواهند داشت

من هم با yemojud موافقم . خود من یه باز از یه برنامه ای مثل File lock استفاده کردم و بعد دیگه نتونستم اطلاعات اون درایوی که بسته بودم بازیابی کنم .

لینک به دیدگاه

یه سوال این نرم افزار آیا به زیر ساختار های فایل های سیستم میتونه دسترسی داشته باشه یانه؟

چون ممکنه توی ویندوز نتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه ولی چی اگر از طریق داس بره جلو چی؟

خوب اگر خود همین برنامه رو غیر فعال کنه چی؟

دوست عزیز

در خود سایت لینک دانلود را قرار داده است

این برنامه یک درایو مجازی میسازد که هیچ کس بدون داشتن رمز 16 رقمی شما که با متدهای پیشرفته

رمزنگاری شده دسترسی نخواهد داشت، و شما فایل هایی را که میخواهید محافظت کنید میتوانید در

این درایو قرار بدهیدB)

کسی نمیتونه این برنامه را غیر فعال کند، چون این یک درایو است که در قالب یک فایل روی درایو اصلی

شما قرار گرفته است و الگوریتم پیچیده ایی برای دخیره اطلاعات در فایل را داراست، و حتی یک مفرد

آگاه به علوم پیشرفته رمزنگاری و امنیت هم ماه ها باید وقت بگذارد تا بتواند رمز را برای استفاده از

اطلاعات درون آن بدست آورد:confused:

لینک به دیدگاه

دوست عزيز لينك دانلود رو من توي پست 4 دادم.

دقت كنيد!!! :->

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

توصیه من استفاده از برنامه هایی چون t r u e c r y p t است که مکانیزمشان به این صورت است

می نمایید که توصیه میکنم سیستم رمزنگاری را twofish انتخاب کنید.

بازیابی را ندارید.

اینم آدرس سایت t r u e c r y p t که کاملا رایگان است

عزیز من درست متوجه نشدم این برنامه کلی منو داره من درست متوجه توضحیات و کار با برنامه نشدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...