رفتن به مطلب

اتصال واترکولینگ به مادربرد های فاقد سوکت مخصوص پمپ !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان .. وقت بخیر

روی مادربرد های سری z معمولا سوکتی به اسم pump یا aio موجوده که کابل پمپ واترکولینگ بهش متصل میشه

من مادربرد b660 خریدم و میخوام واترکولینگ green evo 360 بهش وصل کنم اما روی مادربرد فقط یه سوکت cpu fan چهار پین و یه سوکت case fan چهار پین داره

کابل پمپ واترکولینگ گرین سه پین هست

میشه به همون سوکت cpu fan وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، mhi63 گفته است:

سلام دوستان .. وقت بخیر

روی مادربرد های سری z معمولا سوکتی به اسم pump یا aio موجوده که کابل پمپ واترکولینگ بهش متصل میشه

من مادربرد b660 خریدم و میخوام واترکولینگ green evo 360 بهش وصل کنم اما روی مادربرد فقط یه سوکت cpu fan چهار پین و یه سوکت case fan چهار پین داره

کابل پمپ واترکولینگ گرین سه پین هست

میشه به همون سوکت cpu fan وصل کنم؟

میتونی وصل کنی ولی به Chassis Fan بزنی بهتره. اما بهترین کار اینه که پمپ رو مستقیم به خود پاور وصل کنی. یه مبدل های مولکس به 3 پین هست، از اونا استفاده کنی و مستقیم پمپ رو به پاور وصل کن. این بهترین راهکاره.

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

میتونی وصل کنی ولی به Chassis Fan بزنی بهتره. اما بهترین کار اینه که پمپ رو مستقیم به خود پاور وصل کنی. یه مبدل های مولکس به 3 پین هست، از اونا استفاده کنی و مستقیم پمپ رو به پاور وصل کن. این بهترین راهکاره.

ممنون از راهنماییتون

اما با این کار پمپ اتوماتیک سرعتش کم و زیاد میشه؟ یا همیشه با نهایت سرعت کار میکنه؟

منظورم اینه که وقتی دمای سی پی یو تغییر میکنه ، سرعت فن و پمپ چطور کنترل میشه؟

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، mhi63 گفته است:

ممنون از راهنماییتون

اما با این کار پمپ اتوماتیک سرعتش کم و زیاد میشه؟ یا همیشه با نهایت سرعت کار میکنه؟

منظورم اینه که وقتی دمای سی پی یو تغییر میکنه ، سرعت فن و پمپ چطور کنترل میشه؟

پمپ باید همیشه با آخرین سرعتش کار کنه. به نفعشه سرعتش کم و زیاد نشه.

صرفا سرعت فن باید کم و زیاد بشه.

کاهش سرعت پمپ فقط در واترکولرهایی که پمپشون صدا میده توصیه میشه.

لینک به دیدگاه

مثلا از اینا

حالا یه سوال فنی دیگه:فن green-haf را میشه به سوکت water pump مادربرد زد(هر دو 4 پین)؟؟؟

515H3Bv4lbL.webp.6067e2dc0eb23878ce4df40fe337da44.webp

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام مادربرد من H310 M-K R2  هست می‌خوام بهش واتر کولر نصب بکنم مادربردم یدونه ۴ پین CPU fan داره و یدونه هم CHA fan  میخواستم ببینم چطور میتونم به این مادربرد واتر کولر نصب بکنم؟

لینک به دیدگاه

سلام مادربرد من H310 M-K R2  هست می‌خوام بهش واتر کولر نصب بکنم مادربردم یدونه ۴ پین CPU fan داره و یدونه هم CHA fan  میخواستم ببینم چطور میتونم به این مادربرد واتر کولر نصب بکنم؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Amirff گفته است:

با تبدیل مولکس به 3 پین میتونی به پاور مستقیم وصلش کنی.

یا اینکه به همون ch FAN بزنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...