رفتن به مطلب

مشاوره و خرید کارت گرافیک تا رنج قیمت 5 تا 5500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

یکی از دوستانم دنبال گرافیکی تا رنج قیمت 5 تا 5500 هست جهت استفاده نرم افزارهای گرافیکی (حالا به من نگفت چه نرم افزاری ) دوستان چه مدلی پیشنهاد میدید ... اگر کسی کارتی چیزی داره توی این رنج قیمتی پیشنهاد بده ممنون میشم.... بنده بعد هماهنگی با دوستم مبلغ رو به حساب فروشنده عزیز واریز میکنم....

تا حد امکان پیشنهادات خود را پیغام خصوصی بفرمایید

با تشکر

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، hd5870 گفته است:

درود دوستان

یکی از دوستانم دنبال گرافیکی تا رنج قیمت 5 تا 5500 هست جهت استفاده نرم افزارهای گرافیکی (حالا به من نگفت چه نرم افزاری ) دوستان چه مدلی پیشنهاد میدید ... اگر کسی کارتی چیزی داره توی این رنج قیمتی پیشنهاد بده ممنون میشم.... بنده بعد هماهنگی با دوستم مبلغ رو به حساب فروشنده عزیز واریز میکنم....

تا حد امکان پیشنهادات خود را پیغام خصوصی بفرمایید

با تشکر

سلام

من کارم تدوین و گرافیک و 3d هست

با سیستم های مختلفی هم در ۷سال گذشته کار کردم

کارت گرافیک ۲۰۶۰ سوپر ٨گیگ خیلی خوب جواب میده و قیمت کارکرده حدود ۶.۵ هست

کارت گرافیک ۱۰۸۰ti هم خوبه حدود ۶ تومن کارکرده پیدا میشه

ولی با قیمت ۵.۵ فکر نمیکنم کارکرده بهتر از ۲۰۶۰ معمولی ۶گیگ یا rx۵۷۰۰ ٨گیگ پیدا بشه

کارت گرافیک نو که بعید میدونم چیز خوبی موجود باشه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، mhi63 گفته است:

سلام

من کارم تدوین و گرافیک و 3d هست

با سیستم های مختلفی هم در ۷سال گذشته کار کردم

کارت گرافیک ۲۰۶۰ سوپر ٨گیگ خیلی خوب جواب میده و قیمت کارکرده حدود ۶.۵ هست

کارت گرافیک ۱۰۸۰ti هم خوبه حدود ۶ تومن کارکرده پیدا میشه

ولی با قیمت ۵.۵ فکر نمیکنم کارکرده بهتر از ۲۰۶۰ معمولی ۶گیگ یا rx۵۷۰۰ ٨گیگ پیدا بشه

کارت گرافیک نو که بعید میدونم چیز خوبی موجود باشه

ممنون از شما منم همه اینها رو بهش گفتم میگه بودجم محدوده لازمم دارم....

لینک به دیدگاه

در کل کارت گرافیک های سری gtx و rtx برای تدوین بهتر جواب میدن 

سری rx برای گیم بهتره

و اینکه نرم افزار های تدوین ادوبی مثل افترافکت و پریمیر موقع previwe فقط از کارت گرافیک و رم گرافیک استفاده میکنن و برای رندر (خروجی گرفتن از پروژه به صورت ویدئو) از سی پی یو استفاده میکنن (البته در نسخه های جدید قابلیت تنظیم برای استفاده از گرافیک در خروجی هم هست)

در کل باید بگم بیشترین کاربرد کارت گرافیک در تدوین همون پیش نمایش در حین کار هست که چیزی که اذیت میکنه مقدار رم گرافیک هست یعنی اگه شما مثلا کارت گرافیک Gtx 1080ti با 11گیگ رم داشته باشید در حین تدوین سرعت بیشتری نسبت به یه کارت گرافیک گرون قیمت تر با رم 8گیگ خواهید داشت 

نرم افزار های سه بعدی هم تقریبا همینطور هستن

ویرایش شده توسط mhi63
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، mhi63 گفته است:

در کل کارت گرافیک های سری gtx و rtx برای تدوین بهتر جواب میدن 

سری rx برای گیم بهتره

و اینکه نرم افزار های تدوین ادوبی مثل افترافکت و پریمیر موقع previwe فقط از کارت گرافیک و رم گرافیک استفاده میکنن و برای رندر (خروجی گرفتن از پروژه به صورت ویدئو) از سی پی یو استفاده میکنن (البته در نسخه های جدید قابلیت تنظیم برای استفاده از گرافیک در خروجی هم هست)

در کل باید بگم بیشترین کاربرد کارت گرافیک در تدوین همون پیش نمایش در حین کار هست که چیزی که اذیت میکنه مقدار رم گرافیک هست یعنی اگه شما مثلا کارت گرافیک Gtx 1080ti با 11گیگ رم داشته باشید در حین تدوین سرعت بیشتری نسبت به یه کارت گرافیک گرون قیمت تر با رم 8گیگ خواهید داشت 

نرم افزار های سه بعدی هم تقریبا همینطور هستن

درود

ممنون از شما

در کل خودش هم به همین نتیجه رسیده بود که یه 2060سوپر تهیه کنه نرم افزاری که میخواد کار کنه رو جواب میده ... منتها بودجش محدوده میگه فعلا امکان افزایش بودجه رو نداره....

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...