رفتن به مطلب

تعمیر کار لپ تاپ

Sky84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان اینجا کسی تعمیر کار تخصصی لب تاب هست ؟ من یه لب تاب دارم که فکر کنم دچار اتصال کوتاه شده میخوام ببینم کسی میتونه تعمیر کنه 

مشکل از اینجا شروع شد که رفتم ال سیدی شو تعویض کنم متاسفانه باتری رو جدا نکرده بودم دچار اتصالی شد (حتی روشن هم نکرده بودم ) قسمت فلت السیدی و سکوکت السیدی هم یکم مشکل پیدا کرد هم چنین الان دیگه روشن نمیشه لب تاب ایا میشه تعمیرش کرد میخوام سوکت السیدی قبلی رو با این جدید عوض بشه کسی میتونه یا کسی تجربه ای داره که جایی تعمیرات تخصصی انجام بدن 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

سلام دوستان اینجا کسی تعمیر کار تخصصی لب تاب هست ؟ من یه لب تاب دارم که فکر کنم دچار اتصال کوتاه شده میخوام ببینم کسی میتونه تعمیر کنه 

مشکل از اینجا شروع شد که رفتم ال سیدی شو تعویض کنم متاسفانه باتری رو جدا نکرده بودم دچار اتصالی شد (حتی روشن هم نکرده بودم ) قسمت فلت السیدی و سکوکت السیدی هم یکم مشکل پیدا کرد هم چنین الان دیگه روشن نمیشه لب تاب ایا میشه تعمیرش کرد میخوام سوکت السیدی قبلی رو با این جدید عوض بشه کسی میتونه یا کسی تجربه ای داره که جایی تعمیرات تخصصی انجام بدن 

درود بر شما

معمولا اتصالی در سوکت و مدار تصویر  اتفاق خوبی نیست و معمولا چیپ ستهای اصلی که خروجی تصویر از اونها عبور میکنه اسیب میبینن(البت همیشه هم اینطوری نیست)

بسته به مدل لپ تاپ و نوع  خرابی و امکان تهیه قطعه یدک میشه وخامت اوضاع رو تخمین زدن ، پس شما یه محبت کن مدل رو اعلام کن

در نهایت بهتره یک تعمیر کار خبره لپ تاپ رو ببینه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

معمولا اتصالی در سوکت و مدار تصویر  اتفاق خوبی نیست و معمولا چیپ ستهای اصلی که خروجی تصویر از اونها عبور میکنه اسیب میبینن(البت همیشه هم اینطوری نیست)

بسته به مدل لپ تاپ و نوع  خرابی و امکان تهیه قطعه یدک میشه وخامت اوضاع رو تخمین زدن ، پس شما یه محبت کن مدل رو اعلام کن

در نهایت بهتره یک تعمیر کار خبره لپ تاپ رو ببینه

والا من دنبال یه تمیرکارم حداقل بتونه از لحاظ اتصال کوتاه یه بررسی کنه گرافیک لب تاب قابل جدا سازی هم چنین پردازنده مشکل فکر کنم از برد چون شارژر میزنم چراغا روشن نمیشن 

مدل لب تاب MSI GX 680

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

والا من دنبال یه تمیرکارم حداقل بتونه از لحاظ اتصال کوتاه یه بررسی کنه گرافیک لب تاب قابل جدا سازی هم چنین پردازنده مشکل فکر کنم از برد چون شارژر میزنم چراغا روشن نمیشن 

مدل لب تاب MSI GX 680

از اونجایی که هم سی پی یو و هم گرافیک در این مدل لپتاپ قابل جدا شدنه شانس تعمیر لپ تاپ رو خیلی زیاد میکنه(PCH هم که هیچ ارتباطی با خروجی تصویر نداره)

البت بحث گیر اومدن قطعات یدکی و اوراغی هم خودش یه داستان دیگریه

با اینحال طبق بلوک دیاگرام لپ تاپ شما

1.thumb.PNG.162dfb9b27c7cf9f1f793d643957df0b.PNG

و طبق شماتیک،  مسیر جک EDP و جک LVDS به اسلت MXM3.0 مرتبط میشه(اسلتی که گرافیک روش سوار میشه)

و احتمال ارتباط مستقیم سی پی یو به جک edp و lvds کم میشه،

شما دور بر خودتون (نزدیک گیلان) بهترین مجموعه تعمیراتی رو دارین(در استان گلستان)

در اینترنت سرچ کنید دکتر بایوس

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

از او

انگار مجموعه اموزشیه یعنی تعمیراتم انجام میدن ؟ من تونت سرچ کردم با توجه به ویدئو هایی که دیدم انگار میشه با دادن ولتاژ کمتر از استاندارد و امپراژ پایین میشه قطعه معیوب رو پیدا کرد الان من یه پاور متغیر دارم به این روش عمل کردم انگار این قطعه که تو تصویر هست شروع میکنه به داغ شدن هر چی سعی کردم نتونستم روش رو بخونم به نظرتون احتمال داره مشکل از این قطعه باشه نزدیگ قسمت باتری هم هست 

IMG_20240109_160527.thumb.jpg.c683626848246feea2aa61c71c386f38.jpg

لینک به دیدگاه

اقا نمیدونم چی شد درست شد خود به خود 😁فقط همون فلت السیدی خراب شده 

2 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

انگار مجموعه اموزشیه یعنی تعمیراتم انجام میدن ؟

یک مجموئه بسیار قدرتمند در زمینه تعمیرات لپتاپ و کامپیوتر که محتوای اموزشی هم تولید میکنن

نقل قول

من تونت سرچ کردم با توجه به ویدئو هایی که دیدم انگار میشه با دادن ولتاژ کمتر از استاندارد و امپراژ پایین میشه قطعه معیوب رو پیدا کرد الان من یه پاور متغیر دارم به این روش عمل کردم انگار این قطعه که تو تصویر هست شروع میکنه به داغ شدن هر چی سعی کردم نتونستم روش رو بخونم به نظرتون احتمال داره مشکل از این قطعه باشه نزدیگ قسمت باتری هم هست 

تزریق ولتاژ اصول داره و شما نمیتونید در هر مسیر ولتاژ تزریق کنید، اشتباه در تزریق ولتاژ باعث اسیب جدی میشه

8 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

اقا نمیدونم چی شد درست شد خود به خود 😁فقط همون فلت السیدی خراب شده 

قطعا خیلی خوش شانس هستید، بیشتر از این دستکاریش نکنید و بدید یه تعمیر کار خبره براتون عیب هاشو بر طرف کنه

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

یک مجموئه بسیار قدرتمند در زمینه تعمیرات لپتاپ و کامپیوتر که محتوای اموزشی هم تولید میکنن

تزریق ولتاژ اصول داره و شما نمیتونید در هر مسیر ولتاژ تزریق کنید، اشتباه در تزریق ولتاژ باعث اسیب جدی میشه

قطعا خیلی خوش شانس هستید، بیشتر از این دستکاریش نکنید و بدید یه تعمیر کار خبره براتون عیب هاشو بر طرف کنه

چطوری مشه تماس گرفت تو سایت جایی ندیدم 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ در 07:49، Sky84 گفته است:

چطوری مشه تماس گرفت تو سایت جایی ندیدم 

انتهای سایت-پیوندهای کار بردی-ارتباط با ما -دکتر بایوس کجاست؟ و تماس با ما

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

انتهای سایت-پیوندهای کار بردی-ارتباط با ما -دکتر بایوس کجاست؟ و تماس با ما

بله هماهنگ کردم برا ارسال 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خوب دوستان تجربه خودم رو بگم به نظرم مجموعه دکتر بایوس در کل شاید به خاطر مشغله کاریشون یا موارد دیگه وقتشون رو برا لب تاب من نزاشتن در کل ارسال کالا به این مجموعه رو توصیه نمی کنم ( حتی چند تا پیچا رو نبست یعی هیچ کار خاصی فکر نکنم کرده باشن رو لب تاب ) ارزش نداره وقتتون بزارید

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sky84 گفته است:

خوب دوستان تجربه خودم رو بگم به نظرم مجموعه دکتر بایوس در کل شاید به خاطر مشغله کاریشون یا موارد دیگه وقتشون رو برا لب تاب من نزاشتن در کل ارسال کالا به این مجموعه رو توصیه نمی کنم ( حتی چند تا پیچا رو نبست یعی هیچ کار خاصی فکر نکنم کرده باشن رو لب تاب ) ارزش نداره وقتتون بزارید

درود بر شما

احتمالا دلیلی داشته!

دلیل عدم تعمیر رو بتون اعلام نکردن؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

احتمالا دلیلی داشته!

نه چیزی نگفتن فقط کفتن متاسفانه تعمیر نمیشه همین 

در کل به نظر یه کار بردن یه سری کلمات تو ایران بار معنایی خودشون رو از دست دادن مثلا کسی کلمه تخصصی رو میاره باید بتونه هر چیزی عیب یابی یا تعمیر کنه 

7 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

احتمالا دلیلی داشته!

در کل به نظر یه کار بردن یه سری کلمات تو ایران بار معنایی خودشون رو از دست دادن مثلا کسی کلمه تخصصی رو میاره باید بتونه هر چیزی عیب یابی یا تعمیر کنه 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

نه متاسفانه به این سادگی نیست

با اینکه اوضاع مجموعه های تخصصی از دیگر تعمیر کاران بهتره ولی باز تعمیرات تخصصی داستان های خیلی تلخی داره، بخصوص در ایران

احتمالا دلیل خاص داشته که عدم تعمیر زدن

لینک به دیدگاه

فهمیدن قبلا باز شده دست نزدن به همین سادگی و اون کلمه تخصصی در واقع برای جلب نظر مشتری هست زیاد جدی نگیرید

هر کسی را میبینی تبلیغات زده اولین تولید کننده و اخر هم نمیتونی بفهمی کدام یکی اولین تولید کننده هست

از قسمتی که میگی خراب شده عکس داری ؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Royal گفته است:

فهمیدن قبلا باز شده دست نزدن به همین سادگی و اون کلمه تخصصی در واقع برای جلب نظر مشتری هست زیاد جدی نگیرید

هر کسی را میبینی تبلیغات زده اولین تولید کننده و اخر هم نمیتونی بفهمی کدام یکی اولین تولید کننده هست

از قسمتی که میگی خراب شده عکس داری ؟

باز که خیلی شده اما نه برا تعمیر برا تمیز کردن یا تعویض هاردا یا تعویض خمیر حرارتی اینا زیاد باز کردم از اون قسمت سوکت السیدی میتونم عکس بفرستم اما بورد جایی مشخص نیست خراب شده باشه یعنی هیچ موردی دیده نمیشه فقط یه چیپس( دقیق نمیدونم چی میگن بهش ) موقعی که شارژر میزنی شروع میکنه به داغ شدن 

در کل به کار بردن واژه تخصصی یعنی من نوعی میتونم تمامی قطعات رو یه برد رو جدا و دوباره نصب کنم یا میتونم حداقل بگم کدوم قطعه معیوبه 

در ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ در 16:12، Sky84 گفته است:

IMG_20240109_160527.thumb.jpg.c683626848246feea2aa61c71c386f38.jpg

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...