رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد اتصال 2 مانیتور به یک کیس

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر

میخوام دوتا مانیتور به سیستمم وصل کنم هردو مانیتور قرار استوک بگیرم حالا با چه پورتی بگیرم ؟ کیفیت full hd یا hd  فرقی نداره فقط خروجی تصویر برای دوتا مانیتور میخوام

گرافیک سیستم هم rx 5700xt هست که یک پورت hdmi داره با 3تا display port

و این که امکانش هست دوتا تصویر یکی یا یک تصویر کشیده در دو مانیتور داشته باشم؟

ممنون که راهنمایی می کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

هیچ موردی نداره میتونی 4 تا تصویر همزمان داشته باشی ولی یکی از پورتها را باید با تبدیل وصلش کنی یا هر 2 مانیتور را با ورودی DP تهیه کنی

اگر Dell یا HP و یا viewSonic بگیری که معمولا این پورتها را دارند و نیازی به تبدیل ندارند

و اینکه داخل نرم افزار گرافیک و یا Display Setting ویندوز میتونی انتخاب کنی که هر 2 مانیتور یک تصویر را نشان بدن یا بین 2 مانیتور تصویر را به اشتراک بگذاری

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Royal گفته است:

سلام دوست عزیز 

هیچ موردی نداره میتونی 4 تا تصویر همزمان داشته باشی ولی یکی از پورتها را باید با تبدیل وصلش کنی یا هر 2 مانیتور را با ورودی DP تهیه کنی

اگر Dell یا HP و یا viewSonic بگیری که معمولا این پورتها را دارند و نیازی به تبدیل ندارند

و اینکه داخل نرم افزار گرافیک و یا Display Setting ویندوز میتونی انتخاب کنی که هر 2 مانیتور یک تصویر را نشان بدن یا بین 2 مانیتور تصویر را به اشتراک بگذاری

ممنون اگه با پورت display پیدا کردم که دوتا کابل باید بگیرم اگه با پورت hdmi پیدا کردم چه تبدیلی پیشنهاد میدید 

لینک به دیدگاه

مانیتورهای استوک از نظر پورتهای ورودی خیلی تکمیل هستن و اگر پورت DP نداشت تبدیل DP به HDMI بگیر

من E-Net داشتم قبلا و چند سال استفاده کردم خوب بود کیفیتش البته HDMI به VGA بود همراه با خروجی صدا ولی در کل کیفیتش خوب بود

ولی K-Net هم کیفیتش خوب هست با این حال اگر ممکن هست حضوری خرید را انجام بده تا از نزدیک کالا را قبل از خرید ببینی و اگر شد تست هم انجام بدی

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Royal گفته است:

مانیتورهای استوک از نظر پورتهای ورودی خیلی تکمیل هستن و اگر پورت DP نداشت تبدیل DP به HDMI بگیر

من E-Net داشتم قبلا و چند سال استفاده کردم خوب بود کیفیتش البته HDMI به VGA بود همراه با خروجی صدا ولی در کل کیفیتش خوب بود

ولی K-Net هم کیفیتش خوب هست با این حال اگر ممکن هست حضوری خرید را انجام بده تا از نزدیک کالا را قبل از خرید ببینی و اگر شد تست هم انجام بدی

تبدیل 1به 2 hdmi نیست تو بازار؟ از hdmi گرافیک تبدیل بشه به دوتا خروجی hdmi?

و یه موضوع دیگه

برای یه مشتری قراره یه سیستم ببندم 

i5 13400 

5700xt

32gb ram 3600

1t ssd m2

ایشون کارت تدوین Canopus EDIUS DVX دارند که قرار روی سیستم نصب بشه خواستم بدونم که درایورش با ویندوز 11 مشکلی نداره؟

https://nadercomputer.com/کارت-تدوین-کاناپوس-DVX-ادیوس-edius

این مدل و کیس که باید تهیه کنم حتما باید جلوی کیس قسمت اسلات داشته باشه؟ برای نصب پنل

ممنون میشوم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Unhappy گفته است:

تبدیل 1به 2 hdmi نیست تو بازار؟ از hdmi گرافیک تبدیل بشه به دوتا خروجی hdmi?

و یه موضوع دیگه

برای یه مشتری قراره یه سیستم ببندم 

i5 13400 

5700xt

32gb ram 3600

1t ssd m2

ایشون کارت تدوین Canopus EDIUS DVX دارند که قرار روی سیستم نصب بشه خواستم بدونم که درایورش با ویندوز 11 مشکلی نداره؟

https://nadercomputer.com/کارت-تدوین-کاناپوس-DVX-ادیوس-edius

این مدل و کیس که باید تهیه کنم حتما باید جلوی کیس قسمت اسلات داشته باشه؟ برای نصب پنل

ممنون میشوم راهنمایی کنید

باید که چنین تبدیلی باشه و اگر اشتباه نکنم KVM هم چنین قابلیتی را داره ولی به کار مشتری شما نمیاد ... چرا ؟ چون هر تعداد مانیتور که پشتیبانی کنه فقط یک تصویر را نشان میدن و شما باید بصورت جداگانه روی مانیتور تصاویر متفاوتی را داشته باشی در غیر اینصورت با یک عدد مانیتور بزرگ هم میشه این کار را انجام داد و فقط تصویر را به چند قسمت تقسیم میکنید

اگر مقدور هست پردازنده را به 13600K تغییر بدید خیلی بهتر میشه برای تدوین و مادربرد هم سری Z790 را انتخاب کنید نمیدونم مادربرد چی انتخاب کرده مشتری ولی اگر مقدور هست

خودم یه مدت با مدل قدیمی تر این کارت و برنامه ادیوس کار کردم این کارت فیلم را از دوربین میاره داخل هارد بعد به فرمتی که میخوان و کیفیت مورد نظر تبدیل میکنند موقعی که میخواد تبدیل کنه سیستم میره زیر فشار.

خنک کننده خوب باید روش نصب کنید و یه هارد یا SSD دومی هم داشته باشه بهتر هست سرعت تبدیل خیلی بهتر میشه

ویندوز 11 باید بصورت خودکار این سخت افزار را شناسایی کنه و باید وقتی برنامه EDIUS را نصب میکنید برنامه قادر به شناسایی کارت باشه چون با این برنامه کار میکنه 

ویندوز 11 را میشه با درایور 10 راه اندازی کرد

برای نصب پنل جلوی کیس به یک درگاه درایو نوری یا ODD نیاز دارید همون DVD-RW 

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Royal گفته است:

باید که چنین تبدیلی باشه و اگر اشتباه نکنم KVM هم چنین قابلیتی را داره ولی به کار مشتری شما نمیاد ... چرا ؟ چون هر تعداد مانیتور که پشتیبانی کنه فقط یک تصویر را نشان میدن و شما باید بصورت جداگانه روی مانیتور تصاویر متفاوتی را داشته باشی در غیر اینصورت با یک عدد مانیتور بزرگ هم میشه این کار را انجام داد و فقط تصویر را به چند قسمت تقسیم میکنید

اگر مقدور هست پردازنده را به 13600K تغییر بدید خیلی بهتر میشه برای تدوین و مادربرد هم سری Z790 را انتخاب کنید نمیدونم مادربرد چی انتخاب کرده مشتری ولی اگر مقدور هست

خودم یه مدت با مدل قدیمی تر این کارت و برنامه ادیوس کار کردم این کارت فیلم را از دوربین میاره داخل هارد بعد به فرمتی که میخوان و کیفیت مورد نظر تبدیل میکنند موقعی که میخواد تبدیل کنه سیستم میره زیر فشار.

خنک کننده خوب باید روش نصب کنید و یه هارد یا SSD دومی هم داشته باشه بهتر هست سرعت تبدیل خیلی بهتر میشه

ویندوز 11 باید بصورت خودکار این سخت افزار را شناسایی کنه و باید وقتی برنامه EDIUS را نصب میکنید برنامه قادر به شناسایی کارت باشه چون با این برنامه کار میکنه 

ویندوز 11 را میشه با درایور 10 راه اندازی کرد

برای نصب پنل جلوی کیس به یک درگاه درایو نوری یا ODD نیاز دارید همون DVD-RW 

ممنون

بودجش کلا 40 تومان هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...