رفتن به مطلب

تشخیص اصل بودن هارد های HDD دست دو تو بازار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان من میخوام ی هارد hdd یک ترا بگیرم برای گیمینگ. چنتا مورد از وسترن دیجیتال بلو هست تو دیوار که 7200 هستن برا گیم بهترن ولی همین فروم یجا گفته بودن که اصلا سمت این هاردا نرین بینشون فیک و شرکتی خیلی زیاد شده(مثل رم های فیک کینگستون hyperx). گفتم اینجا بپرسم ببینم اصن راهی هست بشه تشخیص داد هارد فیک شرکتیه یا اوریجینال؟ کارکرد هارد که با SMART نشون داده میشه رو هم مثل اینکه میشه دستی صفرش کرد و خیلی قابل اعتماد نیست.

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

سلام دوستان من میخوام ی هارد hdd یک ترا بگیرم برای گیمینگ. چنتا مورد از وسترن دیجیتال بلو هست تو دیوار که 7200 هستن برا گیم بهترن ولی همین فروم یجا گفته بودن که اصلا سمت این هاردا نرین بینشون فیک و شرکتی خیلی زیاد شده(مثل رم های فیک کینگستون hyperx). گفتم اینجا بپرسم ببینم اصن راهی هست بشه تشخیص داد هارد فیک شرکتیه یا اوریجینال؟ کارکرد هارد که با SMART نشون داده میشه رو هم مثل اینکه میشه دستی صفرش کرد و خیلی قابل اعتماد نیست.

درود بر شما و دیگر دوستان

صفر کردن اسمارت به این راحتیا نیست و ابزار مخصوص تعمیر هارد میخاد که به خاطر قیمتش دست هر کسی نیست، ولی دستکاری اسمارت امکان پذیر هست

اصولا هاردهای وارداتی بدون گارانتی که کارد صفر ساعت و سلامت 100 دارن و تاریخ تولیدشون هم قدیمیه، خیلی قابل اعتماد نیستن و اغلب دستکاری شده هستن

و حتی سلامتشون 100 هم باشه خیلی اسیب پذیر هستن

هر جا رفتی خاستی هارد بدون گارانتی بخری اگر دیدی تاریخ تولیدش قدیمیه ولی کار کردش  صفر ساعت هست، فرار کن😅

اغلب هاردهایی که کار کرد متوسطی دارن و سلامتشونم 100 هست قابل اعتماد ترن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا توصیه میشه هارد ، اس اس دی و پاور نو تهیه بشه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

درود. هارد هایی که گارانتی های 12 ماهه متفرقه دارن ، هارد های ریفر از برند های هیتاچی و سیگیت هستن که اغلب تولیدشون برای 10 سال پیشه و بیشتر از از 2000 روز کارکردن. همین هارد ها مجددا رفرش و پلمپ میشن و روشون برچسب وسترن آبی میخوره و مجدد  به اسم نو و برند وسترن فروش میره. کسی که اطلاعات و شماره سریال هارد رو با برنام هایی مثل hdd Sentinal چک نکنه سرش کلاه میره. یکی از دوستان از دیجی کالا خریده بود به خیال اینکه وسترن اصلی هست ولی تو سیستم که چک کردیم هیتاچی بود سال ساخت 2013 با بیش از 7 سال کارکرد .هارد های معتبر شماره سریال قابل استعلام و گارانتی های معتبر مثل آواژنگ سازگار و حامی دارن.

ویرایش شده توسط Zarathustra
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
21 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و دیگر دوستان

صفر کردن اسمارت به این راحتیا نیست و ابزار مخصوص تعمیر هارد میخاد که به خاطر قیمتش دست هر کسی نیست، ولی دستکاری اسمارت امکان پذیر هست

اصولا هاردهای وارداتی بدون گارانتی که کارد صفر ساعت و سلامت 100 دارن و تاریخ تولیدشون هم قدیمیه، خیلی قابل اعتماد نیستن و اغلب دستکاری شده هستن

و حتی سلامتشون 100 هم باشه خیلی اسیب پذیر هستن

هر جا رفتی خاستی هارد بدون گارانتی بخری اگر دیدی تاریخ تولیدش قدیمیه ولی کار کردش  صفر ساعت هست، فرار کن😅

اغلب هاردهایی که کار کرد متوسطی دارن و سلامتشونم 100 هست قابل اعتماد ترن

سلام 

پس با این وضع همون داخل فروم بخرم فک کنم بهتر باشه نه؟😅

بعد بهترین راه تست سلامت هارد همون نتایج اسمارت عه؟ راه دیگه ای نیس که بشه کامل مطمئن شد؟ 

18 ساعت قبل، Zarathustra گفته است:

18 ساعت قبل، Zarathustra گفته است:

درود. هارد هایی که گارانتی های 12 ماهه متفرقه دارن ، هارد های ریفر از برند های هیتاچی و سیگیت هستن که اغلب تولیدشون برای 10 سال پیشه و بیشتر از از 2000 روز کارکردن. همین هارد ها مجددا رفرش و پلمپ میشن و روشون برچسب وسترن آبی میخوره و مجدد  به اسم نو و برند وسترن فروش میره. کسی که اطلاعات و شماره سریال هارد رو با برنام هایی مثل hdd Sentinal چک نکنه سرش کلاه میره. یکی از دوستان از دیجی کالا خریده بود به خیال اینکه وسترن اصلی هست ولی تو سیستم که چک کردیم هیتاچی بود سال ساخت 2013 با بیش از 7 سال کارکرد .هارد های معتبر شماره سریال قابل استعلام و گارانتی های معتبر مثل آواژنگ سازگار و حامی دارن.

سلام پیام خصوصی دادم چک کنید

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

سلام 

پس با این وضع همون داخل فروم بخرم فک کنم بهتر باشه نه؟😅

بعد بهترین راه تست سلامت هارد همون نتایج اسمارت عه؟ راه دیگه ای نیس که بشه کامل مطمئن شد؟ 

قطعا از یک فرد مطمئن خرید کنید بهتره(فرم و غیر فرومش فرقی نمیکنه)

من خوم فارغ از داستان هارد سنتینل همیشه تست ریدو رایت و یک بار فرمت بدون تیک Quick Format میگیرم(کمی زمان بره)

الب نویز و صدا هم نداشته باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...