رفتن به مطلب

2پاور 1 سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان من چند وقت پیش میخاستم 2 تا پاور رو رو یه سیستم بزارم یه 535 و یه 430

چون باید 120 30 تومن بدم یه 785 یا 885 اونم دسته 2 پیدا کنم گفتم بیام این 2 رو با هم بزارم

بعد از تحقیق تو hotoverclock یکی از دوستان روش رو گفت که هم زمان 2 پاور با دکمه استارت سیستم روشن بشه

روش این بود

گفت از اتصاله بینه کابله سبز و مشکی تو پاور پاور روشن میشه که این عمل رو خوده مادربورد انجام میده با یه اتصاله کوتاه

پس اگه ما از کابله پاوره اصلی به پاوره دوم از طریقه یه کابل اتصال برقرار کنیم میتونیم هردو پاور رو با هم با دکمه پاور روشن و با همون دکمه خاموش کنیم

البته باید با یه کابل 2 پاور رو به هم اتصال بدیم

الان چون پاور سیستمم فقط یه 535 هست اورکلاک سیستم رو صفر کردم و بهش فشار نیاوردم

اگه بخام یه 480 با 30 40 تومن میتونم بگیرم که با جمعه 2 پاور به کاراییه یه 1000 وات میرشم

پاوره دوم رو واسه گرافیک و dvd میخام

البته شاید یه 6 پین از پاوره اول بگیرم و یه 6 پین از 480 + dvd و ...

دوستان اگخ کسی انجام داده خوشحال میشم تجربه اش رو در اختیاره ما هم بزاره

لینک به دیدگاه

دوستان من چند وقت پیش میخاستم 2 تا پاور رو رو یه سیستم بزارم یه 535 و یه 430

چون باید 120 30 تومن بدم یه 785 یا 885 اونم دسته 2 پیدا کنم گفتم بیام این 2 رو با هم بزارم

بعد از تحقیق تو hotoverclock یکی از دوستان روش رو گفت که هم زمان 2 پاور با دکمه استارت سیستم روشن بشه

روش این بود

گفت از اتصاله بینه کابله سبز و مشکی تو پاور پاور روشن میشه که این عمل رو خوده مادربورد انجام میده با یه اتصاله کوتاه

پس اگه ما از کابله پاوره اصلی به پاوره دوم از طریقه یه کابل اتصال برقرار کنیم میتونیم هردو پاور رو با هم با دکمه پاور روشن و با همون دکمه خاموش کنیم

البته باید با یه کابل 2 پاور رو به هم اتصال بدیم

الان چون پاور سیستمم فقط یه 535 هست اورکلاک سیستم رو صفر کردم و بهش فشار نیاوردم

اگه بخام یه 480 با 30 40 تومن میتونم بگیرم که با جمعه 2 پاور به کاراییه یه 1000 وات میرشم

پاوره دوم رو واسه گرافیک و dvd میخام

البته شاید یه 6 پین از پاوره اول بگیرم و یه 6 پین از 480 + dvd و ...

دوستان اگخ کسی انجام داده خوشحال میشم تجربه اش رو در اختیاره ما هم بزاره

درود.

ورودتون رو به انجمن های لیون کامپیوتر خیر مقدم عرض می کنم.

دوست عزیز لطفاً مطلب بنده رو (البته فقط نظر من هستش می تونید قبول نفرمایید) تا انتها بخونید.

شما برای اتصال 2 پاور به یک سیستم می بایستی از چنین تبدیلی استفاده کنید :

05014922992831625336.jpg

این تبدیل تا حدی باعث سنکرون کردن (یا همزمان کردن استارت) 2 پاور می شه.

---------------------------------------------------------------------------

چیزی که بالا گفته شد روش این کار هستش ولی من هیچ وقت چنین کاری نمی کنم و به هیچ کس هم تا حد امکان توصیه نمی کنم که این کار رو بکنه !!!

1) PG یا پاور گود دو پاور حتی از یک مدل هم می تونه با هم فرق کنه و ممکن هست به قطعات آسیب بزنه.

2) ولتاژها ممکن هست (به احتمال بسیار زیاد، بالای 70% موارد) از یک محدوده ای که استاندارد تعیین کرده خارج بشه . یک پاور میزان لودینگ های مختلف برای شاخه های مختلفش تعریف شده هستش. مثلاً پاور 600 وات من از برند X ، رو فشار کاری 200 وات ولتاژهاش به این شکله (ولتاژ شاخه دوازده: 12.1 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.2 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.34) ولی از این 200 وات 140 وات فشار روی شاخه 12 ، 40 وات روی شاخه 5 و 40 وات روی شاخه 3.3 هستش که باعث می شه ولتاژها اینجوری باشند.

حالا فکر کنید 200 وات فقط بیفته روی شاخه 12 و روی شاخه های 5 و 3.3 هیچ فشاری نباشه => ولتاژهای اینجوری می شه (ولتاژ شاخه دوازده: 11.7 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.5 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.46)

اصلاً ممکن پاور استارت نکنه و پرتکت کنه !!!

3) اتلاف انرژی شما بیشتر از استفاده از یک پاور هستش و پول مصرف برقتون توی 1 سال می شه اختلاف قیمت با 1 پاور.

4) اگه در حین کار پاوری که سیستم رو روشن نگه داشته روشن بمونه ولی پاوری که کارت گرافیک رو داره تغذیه می کنه کم بیاره ، امکان بروز مشکل بسیار جدی بوجود میاد. چون پاور اول خاموش نمی شه ولی دومی خاموش می شه و دومی نمی تونه اولی رو هم خاموش کنه ، بعد ........I%20Do%20not%20Know.gif

و .... بازهم نکات منفی وجود داره ولی فکر می کنم برای قانع کردن شما کافی بوده باشه. @};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از جوابه کاملتون

مسلما دلیله پرسیدنه این سوال هم همین بود که برایه قطعاته سیستم مشکلی به وجود میاد یانه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود.

ورودتون رو به انجمن های لیون کامپیوتر خیر مقدم عرض می کنم.

دوست عزیز لطفاً مطلب بنده رو (البته فقط نظر من هستش می تونید قبول نفرمایید) تا انتها بخونید.

شما برای اتصال 2 پاور به یک سیستم می بایستی از چنین تبدیلی استفاده کنید :

05014922992831625336.jpg

این تبدیل تا حدی باعث سنکرون کردن (یا همزمان کردن استارت) 2 پاور می شه.

---------------------------------------------------------------------------

چیزی که بالا گفته شد روش این کار هستش ولی من هیچ وقت چنین کاری نمی کنم و به هیچ کس هم تا حد امکان توصیه نمی کنم که این کار رو بکنه !!!

1) PG یا پاور گود دو پاور حتی از یک مدل هم می تونه با هم فرق کنه و ممکن هست به قطعات آسیب بزنه.

2) ولتاژها ممکن هست (به احتمال بسیار زیاد، بالای 70% موارد) از یک محدوده ای که استاندارد تعیین کرده خارج بشه . یک پاور میزان لودینگ های مختلف برای شاخه های مختلفش تعریف شده هستش. مثلاً پاور 600 وات من از برند X ، رو فشار کاری 200 وات ولتاژهاش به این شکله (ولتاژ شاخه دوازده: 12.1 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.2 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.34) ولی از این 200 وات 140 وات فشار روی شاخه 12 ، 40 وات روی شاخه 5 و 40 وات روی شاخه 3.3 هستش که باعث می شه ولتاژها اینجوری باشند.

حالا فکر کنید 200 وات فقط بیفته روی شاخه 12 و روی شاخه های 5 و 3.3 هیچ فشاری نباشه => ولتاژهای اینجوری می شه (ولتاژ شاخه دوازده: 11.7 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.5 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.46)

اصلاً ممکن پاور استارت نکنه و پرتکت کنه !!!

3) اتلاف انرژی شما بیشتر از استفاده از یک پاور هستش و پول مصرف برقتون توی 1 سال می شه اختلاف قیمت با 1 پاور.

4) اگه در حین کار پاوری که سیستم رو روشن نگه داشته روشن بمونه ولی پاوری که کارت گرافیک رو داره تغذیه می کنه کم بیاره ، امکان بروز مشکل بسیار جدی بوجود میاد. چون پاور اول خاموش نمی شه ولی دومی خاموش می شه و دومی نمی تونه اولی رو هم خاموش کنه ، بعد ........I%20Do%20not%20Know.gif

و .... بازهم نکات منفی وجود داره ولی فکر می کنم برای قانع کردن شما کافی بوده باشه. @};-

میشه 1 2 رو بیشتر توضیح بدید

یعنی pg پتور چی هست؟ 2)وقتی روی یک پاور میزنه مثلا خروجی ساخه 12 ولت 504 وات 45 آمپر خوب اگه این رو به گرافیک وصل کنیم و از شاخه 5 و 3 ولتی هم استفاده نکنیم خوب پاور که نمیاد مثلا یهو 600 وات بده به گرافیک یا حتی اصلا کل همون 504 وات رو هم بده به گرافیک یا مثلا آمپر رو بکنه 40 تا ولتاژ رو ببره بالا ، همچین کاری میکنه؟ 3)اگر پاور دوم فقط به گرافیک وصل شه و پاور یک فقط به بقیه قطعات امکان داره نویز ها روی هم بیفته و از استاندارد خارج بشه؟(فکر نمیکنم این اتفاق بیفته میافته؟چرا؟مگه جدا نیستند؟)

3 و 4 هم کا کاملا واضح که اگه اتفاق بیفته چه فاجعه ای میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...