رفتن به مطلب

باز نشدن قفل bit lockers درایو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت همگی بخیر 

من یه درایو شخصی دارم که همیشه قفله من اومدم رمز اینو عوض کردم وحتی رمز جدید رو تو گوشیم سیو کردم

بعد گذشت یه مدت وقتی خواستم درایو رو باز کنم قفلش باز نمیشه و متاسفانه کد ریکاوری هم سیو نکردم 

الان هارد مشکل داره ؟؟

بجز این، هاردم مشکل دیگه ای نداشته و کار میکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدون رمز به هیچ عنوان توانایی باز کردن قفل رو ندارید، چون تمام دیتا ها با رمز شما، رمزنگاری میشن.

یه روش معمول که میشه امتحان کرد، اینه که شاید موقع دادن رمز جدید، کیبرد فارسی بوده، یا caps lock روشن بوده که الان داره اشتباه میشه، در غیر این صورت، تنها راه باز کردن رمز، استفاده از یک پروژه هست که لنقدر رمز های مختلف رو تست میکنه، تا رمز شما رو پیدا کنه و این وابسته به سختی رمز شما، زمان میبره

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بدون رمز به هیچ عنوان توانایی باز کردن قفل رو ندارید، چون تمام دیتا ها با رمز شما، رمزنگاری میشن.

یه روش معمول که میشه امتحان کرد، اینه که شاید موقع دادن رمز جدید، کیبرد فارسی بوده، یا caps lock روشن بوده که الان داره اشتباه میشه، در غیر این صورت، تنها راه باز کردن رمز، استفاده از یک پروژه هست که لنقدر رمز های مختلف رو تست میکنه، تا رمز شما رو پیدا کنه و این وابسته به سختی رمز شما، زمان میبره

داداش دمت گرم

وقعا ممنون 

باز شد درایوم 🥺🥺

کیبورد فارسی بوده و باز شد تشکر فراوان

❤️❤️🙏🙏

هم اکنون، shahriyar8 گفته است:

داداش دمت گرم

وقعا ممنون 

باز شد درایوم 🥺🥺

کیبورد فارسی بوده و باز شد تشکر فراوان

❤️❤️🙏🙏

فکر نمی‌کردم کیبورد فارسی بوده باشه 🤦😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...