رفتن به مطلب

خرید سیستم تا 70 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

38 دقیقه قبل، phantomm گفته است:

برای ۱۳۶۰۰ چه خنک کننده ابی پیشنهاد میکنید؟

شما یه 2-3 تاپیک جدا از هم دارید همشم تهش اینه که میخواید یه سیستم در حدود 70 تومن تهیه کنید(اگر همه سوالاتتون رو در یه تاپیک بزنید نه خودتون و ن هیچ شخص دیگه ای سردرگم نمیشه)،دوستان حالا اینجا فکر میکنم سر سی پیو قضیه رو براتون روشن کردن،باتوجه به تفاسیر موجود همون طور که پی وی پیشنهاد دادم به شما ،میتونید 7700 با rx7800xt ببندید که هزینه کولرم تقریبا منتفی میشه ،اینتل هم خرجش بالاست سرکولر و درنهایت برای گیم پرفورمنسی که باید نسیبتون بشه ،نمیشه.

برای ارتقا درآینده هم رایزن فوق العاده دستتون رو باز میزاره .

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

استارتر گرامی خب توی همون تاپیک ادامه میدادید چرا تاپیک جدید زدید

به هر حال من ادغام کردم تاپیک رو 

هر سوالی تو هر زمینه سخت افزاری تا هر رنج قیمتی داشتید توی همین تاپیک که با تاپیک جدید ادغام کردم بپرسید و برای موضوع یکسان تاپیک تکراری نزنید .

• لایک 3
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

شما یه 2-3 تاپیک جدا از هم دارید همشم تهش اینه که میخواید یه سیستم در حدود 70 تومن تهیه کنید(اگر همه سوالاتتون رو در یه تاپیک بزنید نه خودتون و ن هیچ شخص دیگه ای سردرگم نمیشه)،دوستان حالا اینجا فکر میکنم سر سی پیو قضیه رو براتون روشن کردن،باتوجه به تفاسیر موجود همون طور که پی وی پیشنهاد دادم به شما ،میتونید 7700 با rx7800xt ببندید که هزینه کولرم تقریبا منتفی میشه ،اینتل هم خرجش بالاست سرکولر و درنهایت برای گیم پرفورمنسی که باید نسیبتون بشه ،نمیشه.

برای ارتقا درآینده هم رایزن فوق العاده دستتون رو باز میزاره .

سلام بعضی همین هستن ول‌ کن بابا خودشون یه کانفیگ مد نظر خودشون هست بعد ملت میان میگن این کار بکن بهتره این قطعه را عوض کن بهتر میشه سیستم. آخر هم یا کار خودشون را انجام میدن یا اصلا خریدی در کار نیست و کلا ملت را سرکار قرار میدن.

• لایک 3
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بعضی همین هستن ول‌ کن بابا خودشون یه کانفیگ مد نظر خودشون هست بعد ملت میان میگن این کار بکن بهتره این قطعه را عوض کن بهتر میشه سیستم. آخر هم یا کار خودشون را انجام میدن یا اصلا خریدی در کار نیست و کلا ملت را سرکار قرار میدن.

😐 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...