رفتن به مطلب

سوال در مورد هارد 4 ترای توشیبا تازه خریداری شده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یدونه هارد Toshiba DT02 A400 4TB خریدم امروز به دستم رسید نصب کردم همه ی تست هارو گرفتم ولی دوتا مورد داره که سوال شده برام

1در حالت بیکاری هارد صدای تیک تیک خیلی خفیفی داره (ولی موقع کپی شدن فایل داخل این هارد اصلا همون صدارو هم نداره)

2 در نرم افزار HD Tune Pro امکان گرفتن تست بد سکتور ازین هارد وجود نداره (تست نمیگیره) در صورتی که برای بقیه هارد هام تست میگیره مشکلی هم نداره.

17-january-2024_12-31_sl9f.png  17-january-2024_18-15_c1fs.png

screenshot_2024-01-17_123228_jz02.png screenshot_2024-01-17_181833_id3a.png

screenshot_2024-01-17_132536_2v32.png 

ویرایش شده توسط Street Kings
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Street Kings گفته است:

سلام دوستان من یدونه هارد Toshiba DT02 A400 4TB خریدم امروز به دستم رسید نصب کردم همه ی تست هارو گرفتم ولی دوتا مورد داره که سوال شده برام

1در حالت بیکاری هارد صدای تیک تیک خیلی خفیفی داره (ولی موقع کپی شدن فایل داخل این هارد اصلا همون صدارو هم نداره)

2 در نرم افزار HD Tune Pro امکان گرفتن تست بد سکتور ازین هارد وجود نداره (تست نمیگیره) در صورتی که برای بقیه هارد هام تست میگیره مشکلی هم نداره.

درود بر شما

یه جای کار میلنگه

پاورت چیه؟

با برنامه hdsentinel هم میتونی تست سکتور بگیری تست که ببین اونم گیر میکنه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

یه جای کار میلنگه

پاورت چیه؟

ممنونم

پاور من اینه https://www.lioncomputer.com/product/8nwxw/DeepCool-DA700-Bronze-700W-Power-Supply 

پارسال از لیون گرفتم

دقیقا کجای  hdsentinel هست؟

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

یه جای کار میلنگه

پاورت چیه؟

پیدا کردم با اینم همونطوری هست یعنی نه اینکه تست رو شروع نکنه شروع میکنه ولی سرعت خوندنش 3 مگابایت در ثانیه هست در هردو نرم افزار.

نکته بعدی اینه چون سیم پاور ساتا نمیرسید بهش من شاخه ای ازش رو وصل کردم که چهار سیمه و اون 3.3 ولت رو نداره ولی روی خوده هارد نوشته 5 ولت و 12 ولت رو فقط نیاز داره به نظرتون این ربط داره؟

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

پیدا کردم با اینم همونطوری هست یعنی نه اینکه تست رو شروع نکنه شروع میکنه ولی سرعت خوندنش 3 مگابایت در ثانیه هست در هردو نرم افزار.

نکته بعدی اینه چون سیم پاور پن سیم ساتا نمیرسید بهش من شاخه ای ازش رو وصل کردم که چهار سیمه و اون 3.3 ولت رو نداره ولی روی خوده هارد نوشته 5 ولت و 12 ولت رو فقط نیاز داره به نظرتون این ربط داره؟

واقعیتش من اخرش نفهمیدم که این 3.3 تاثیر تو کار کرد هارد ها داره یا نه

ولی یه چیزی برام کامل مشخص شده،  اغلب سیستمهایی که هارد شون خرابی داشتن یا از مبدل استفاده کرده بودن یا از پاور های غیر استاندارد

و نکته جالبش همین نداشتن 3.3 بود

نمیدونم چرا دیپ کول پاور هایی میزنه که بعضی از ساتا هاشون 3.3 رو ندارد(برا همین هیچ وقت دیپ کول به دلم نمیشینه)

حتی  فرض بر این باشه که برای dvd گذاشته باشه باز من dvd دیدم که با مبدل مولکس به ساتا که 3.3 نداره بد کار می کرد(مرتب از مای کامپیوتر حذف میشد)

حتی شما بر  تست هم که شده بزن به رشته ساتایی که 3.3 رو داشته باشه و دوباره تست کن

اگر باز همین باشه جا ساتا و یا کابلشم عوض کن و در نهایت درست نشه احتمال خرابی در هارد هست

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

نکته بعدی اینه چون سیم پاور پن سیم ساتا نمیرسید بهش من شاخه ای ازش رو وصل کردم که چهار سیمه و اون 3.3 ولت رو نداره ولی روی خوده هارد نوشته 5 ولت و 12 ولت رو فقط نیاز داره به نظرتون این ربط داره؟

2 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

یه جای کار میلنگه

پاورت چیه؟

همین الان برق پاورشو از سوکت 5 سیمه وصل کردم (البته با بدبختی ) ولی بازم فرقی نکرد

img_20240117_223849_m11o.jpg

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

واقعیتش من اخرش نفهمیدم که این 3.3 تاثیر تو کار کرد هارد ها داره یا نه

ولی یه چیزی برام کامل مشخص شده،  اغلب سیستمهایی که هارد شون خرابی داشتن یا از مبدل استفاده کرده بودن یا از پاور های غیر استاندارد

و نکته جالبش همین نداشتن 3.3 بود

نمیدونم چرا دیپ کول پاور هایی میزنه که بعضی از ساتا هاشون 3.3 رو ندارد

حتی  فرض بر این باشه که برای dvd گذاشته باشه باز من dvd دیدم که با مبدل مولکش به ساتا که 3.3 نداره بد کار می کرد(مرتب از مای کامپیوتر حذف میشد)

حتی شما بر  تست هم که شده بزن به رشته ساتایی که 3.3 رو داشته باشه و دوباره تست کن

اگر باز همین باشه جا ساتا و یا کابلشم عوض کن و در نهایت دست نشه احتمال خرابی در هارد هست

فقط مونده خوده کابل دیتا رو عوض کنم ولی بعید میدونم درست بشه چون کابل نو هست. ببینید تو کارکرد هارد هیچ اخلالی نداره یعنی سرعتش و اینا همه چی میزونه ولی این تست رو رو با سرعت 3 مگ میگره نمیدونم چرا.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

فقط مونده خوده کابل دیتا رو عوض کنم ولی بعید میدونم درست بشه چون کابل نو هست. ببینید تو کارکرد هارد هیچ اخلالی نداره یعنی سرعتش و اینا همه چی میزونه ولی این تست رو رو با سرعت 3 مگ میگره نمیدونم چرا.

شما هه چیز رو یه برسی کامل کن

کابل دیتا رو عوض کن

اتصال کابل دیتا درست تو جاش باشه(فک کنم خیلی تو فشار گزاشتیش)

جای ساتا روی برد رو  تغیر بده(میتونی از همن اتصالات هاردی که درسته استفاده کنی)

یه بار کامل فرمتش کن( دیدم گاهی ایرادات اینچنینی با فرمت حل میشه)

و در نهایت اگر جواب نداد با گرانتیش یه تماس بگیر و این مورد رو باشون مطرح کن

اگر تونستی رو یه سیستم دیگه هم تست شکن

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

شما هه چیر رو یه برسی کامل کن

کابل دیتا رو عوض کن

اتصال کابل دیتا درست تو جاش باشه(فک کنم خیلی تو فشار گزاشتیش)

یه بار کامل فرمتش کن( دیدم گاهی ایرادات اینچنینی با فرمت حل میشه)

و رد نهایت اگر جواب نداد با گرانتیش یه تماس بگیر و این مورد رو باشون مطرح کن

آره اون کابل زیاد رفته تو فشار چون جا نداره متاسفانه این کیس لیان لی خوشگله ولی جا خیلی کم داره بخاطره اینه میگن هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست. البته احتمالا هاردا رو بالا و پایین کنم. کابل دیتا رو هم نمیشه از نوع سر صاف زد درب کیس بسته نمیشه.(مطمئنا سازنده اصلا تست هم نکرده هارد و کابل هاش چطور باید نصب بشن)

فرمت میکنم کلا یه برسی کامل میکنم.گارانتیشم ماتریکسه.

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

آره اون کابل زیاد رفته تو فشار چون جا نداره متاسفانه این کیس لیان لی هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست. البته احتمالا هاردا رو بالا و پایین کنم. کابل دیتا رو هم نمیشه از نوع سر صاف زد درب کیس بسته نمیشه.

فرمت میکنم کلا یه برسی کامل میکنم.گارانتیشم ماتریکسه.

یه نکته تکمیلی هم بگم

این برق ساتاهای این مدلی نباید زیاد تو فشار باشن، گاهی اتصالتشون دچار ایراد میشن

چون سیم با اتصالاتشون لحیم یا پرس نشده، اتصالشون یه جورایی مثل پانچ کردن کابل در کی استون میمونه(اصطلاحی برا این نوع اتصال پیدا نکردم😅)

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

یه نکته تکمیلی هم بگم

این برق ساتاهای این مدلی نباید زیاد تو فشار باشن، گاهی اتصالتشون دچار ایراد میشن

چون سیم با اتصالاتشون لحیم یا پرس نشده، اتصالشون یه جورایی مثل پانچ کردن کابل در کی استون میمونه(اصطلاحی برا این نوع اتصال پیدا نکردم😅)

ممنونم از توضیحاتتون دیگه نتونستم لایک کنم محدود شدم. 

مشکل الان اینجاست فعلا توان خرید پاور جدید ندارم این پاورم مشخصه چقدر چرته ولی چاره ای نیست 

یه نکته ای هم هست از آشنایان یکی هارد توشیبا سری x خریده بود که از صدای زیادش ناراضی بود برد گارانتی ماتریکس براش عوض کردن ولی بازم میگه همونطوری هست من فکر کنم این توشیبا ها کلا همینطوری ایراد دارن از کابل و برق و این حرفا نیست. حالا بازم من تستمو میکنم میگم.

من بین اینو بنفش وسترن مونده بودم و چون پولم به بنفش وسترن نرسید اینو گرفتم 

وسترن بنفش ۴۵۰۰

این هارد ۳۸۰۰

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

ممنونم از توضیحاتتون دیگه نتونستم لایک کنم محدود شدم. 

مشکل الان اینجاست فعلا توان خرید پاور جدید ندارم این پاورم مشخصه چقدر چرته ولی چاره ای نیست 

یه نکته ای هم هست از آشنایان یکی هارد توشیبا سری x خریده بود که از صدای زیادش ناراضی بود برد گارانتی ماتریکس براش عوض کردن ولی بازم میگه همونطوری هست من فکر کنم این توشیبا ها کلا همینطوری ایراد دارن از کابل و برق و این حرفا نیست. حالا بازم من تستمو میکنم میگم.

من بین اینو بنفش وسترن مونده بودم و چون پولم به بنفش وسترن نرسید اینو گرفتم 

وسترن بنفش ۴۵۰۰

این هارد ۳۸۰۰

خواهش میکنم

توشیبا هارد بدی نیست

چه اکسترنالش و چه اینترنالش

یه برسی و پیگیری کن ایشلا مشکلت رفع میشه

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

خواهش میکنم

توشیبا هارد بدی نیست

کابل رو عوض کردم فعلا خداروشکر درست شده. حالا اون کابل نو مادربرد جدید ایسوس بود کابلی که زدم بهشم برای ایسوس ۱۰ سال پیشه. منتهی اینم تحت فشاره😐😐😐

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

خواهش میکنم

توشیبا هارد بدی نیست

فعلا که تست رو شروع کرده یادمه اون وسترن رو هم که ده سال پیش خریده بودم همین تست رو ازش گرفتم حدودا 12 ساعت طول کشیده بود

18-january-2024_00-24_8m1j.png img_20240118_001650_s6ru.jpg

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

کابل رو عوض کردم فعلا خداروشکر درست شده. حالا اون کابل نو مادربرد جدید ایسوس بود کابلی که زدم بهشم برای ایسوس ۱۰ سال پیشه. منتهی اینم تحت فشاره😐😐😐

خوب خدا رو شکر

از من میشنوی از اون ساتا بدون 3.3 هم دیگه استفاده نکن

اون صدا  در حالت بی کاری چطور؟اونم درست شده؟

11 دقیقه قبل، Street Kings گفته است:

فعلا که تست رو شروع کرده یاده اون وسترن رو هم که ده سال پیش خریده بودم همین تست رو ازش گرفتم حدودا 12 ساعت طول کشیده بود

برای 4 ترا بدون تیک کوئیک خیلی زمان میبره کل سکتورها رو چک کنه(من 2 ترا میزام فک کنم 5 یا 6 ساعت زمان میبره)

فک کنم نیازی نباشه، مخصوصا اگر کار کرد فعلیش طبیعی شده باشه

یا حداقل تیک کوئیک رو بزار سریع تر تموم شه

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

خوب خدا رو شکر

از من میشنوی از اون ساتا بدون 3.3 هم دیگه استفاده نکن

اون صدا  در حالت بی کاری چطور؟اونم درست شده؟

برای 4 ترا بدون تیک کوئیک خیلی زمان میبره کل سکتورها رو چک کنه

فک کنم نیازی نباشه، مخصوصا اگر کار کرد فعلیش طبیعی شده باشه

یا حداقل تیک کوئیک رو بزار سریع تر تموم شه

خب تیک کویک رو که میذاشتم از اولشم کار میکرد یه دور با اون تست گرفتم ولی این حالت بدون تیک کوییکش راه نمی افتاد.

تو بیکاری هنوزم صدا داره مگه تو بیکاری هد حرکت میکنه یا دیسک میچرخه؟ دیگه با صداش میسازم اگر اذیت دیگه ای نکنه

یدونه ssd 2.5 دارم که مجبور شدم بدون 3.3 ولت رو بزنم به اون چون این کابل دیگه نمیرسید به اون ssd یک ترای ای دیتا که خب قیمتش ازین توشیبا کمتر بود بخاطر همین این تصمیم رو گرفتم فکر نکنم آسیب ببینه.

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

عکس از برچسب روی هارد هم میزاشتی

بفرما

img_20240117_113055_0k2n.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...