رفتن به مطلب

مشکل روشن نشدن سیستم!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر 

اقا به سیستم دارم

H81m v3 asus

ram16g 1600 ddr3

i5 4460

1070 vga

سیستم چند روز پیش روشن کردم بعد نیم ساعت کار کردن ارور ابی داد کامپیوتر ریست شد روی ارم ایسوس مادربرد گیر میکرد دوبارم ریست دادم اوک نشد بار یوم دیگه بوق بوت نمیزنه تصویر نمیده بردم تعمیرکار گفت سوکت سی دی یو ایراد داره درستش کرد چنتا از خار هاشو بعد رم خودم گفت سوختن تست کردم واسم نمیاورد بالا رمامو حتی روی یه سیستم دیگه زد نیومدن بالا رم خودشو گذاشت اومد بالا سیستم اوک بود تحویل گرفتم ازش رم همون موقع تو به مغازه دیگه روی یه مادربرد دیگه تست کردم سالم بودن!!! الان سبیتم اوردم خونه بدو کارت گرافیک روشن میکنم بازم بوق نمیزنه تصویر نمیده حتی به جز اون دوتا رم به رم دیگه هم داشتم با اونم نمیاد بالا کسی میدونه مشکل چیه ؟ دارم دیوونه میشم دیگه پاور ۵۰۰وات دیگه ای هم تست کردم فرقی نکرد حتی سی پی یو روی یه مادربرد دیگه تست کردیم سالم بود!!!!

لینک به دیدگاه

مادربرد ایراد پیدا کرده دیگه بنظرم تعویض کنید الکی هزینه تعمیر ندین 

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

سلام وقت بخیر 

اقا به سیستم دارم

H81m v3 asus

ram16g 1600 ddr3

i5 4460

1070 vga

سیستم چند روز پیش روشن کردم بعد نیم ساعت کار کردن ارور ابی داد کامپیوتر ریست شد روی ارم ایسوس مادربرد گیر میکرد دوبارم ریست دادم اوک نشد بار یوم دیگه بوق بوت نمیزنه تصویر نمیده بردم تعمیرکار گفت سوکت سی دی یو ایراد داره درستش کرد چنتا از خار هاشو بعد رم خودم گفت سوختن تست کردم واسم نمیاورد بالا رمامو حتی روی یه سیستم دیگه زد نیومدن بالا رم خودشو گذاشت اومد بالا سیستم اوک بود تحویل گرفتم ازش رم همون موقع تو به مغازه دیگه روی یه مادربرد دیگه تست کردم سالم بودن!!! الان سبیتم اوردم خونه بدو کارت گرافیک روشن میکنم بازم بوق نمیزنه تصویر نمیده حتی به جز اون دوتا رم به رم دیگه هم داشتم با اونم نمیاد بالا کسی میدونه مشکل چیه ؟ دارم دیوونه میشم دیگه پاور ۵۰۰وات دیگه ای هم تست کردم فرقی نکرد حتی سی پی یو روی یه مادربرد دیگه تست کردیم سالم بود!!!!

درود بر شما و دیگر دوستان

شما سیستم رو چطوری بردی تعمیر؟کامل بردی یا فقط مادر برد رو بردی؟

تعمیر کارت معتبر بود؟

پاور سیستم چیه؟

بعدش این مادر برد انبرد داره، گرافیک رو بر دار و دوباره با انبرد تست کن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

سلام وقت بخیر 

اقا به سیستم دارم

H81m v3 asus

ram16g 1600 ddr3

i5 4460

1070 vga

مادربرد و یا پاور مشکل دارن

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و دیگر دوستان

شما سیستم رو چطوری بردی تعمیر؟کامل بردی یا فقط مادر برد رو بردی؟

تعمیر کارت معتبر بود؟

پاور سیستم چیه؟

بعدش این مادر برد انبرد داره، گرافیک رو بر دار و دوباره با انبرد تست کن

بدون گرافیک تست کردم 

پاور مادربرد سی پی یو رم بردم 

لینک به دیدگاه

مادربرد دادم تعمیر یکی از رم ها سوخته بود سوکت سی پی یو ۴ ۵ تا خارش خراب بود درست کرده بود اوردمش خونه اوک بود ولی خمیر خوبی نزده بود خمیر عوض کردم بستم دوباره با همین مشکل مواجه شدم ممکنه ینی تو حین خمیر سیلیکون عوض کردم خارش مشکل پیدا کرده باشه!؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

مادربرد دادم تعمیر یکی از رم ها سوخته بود سوکت سی پی یو ۴ ۵ تا خارش خراب بود درست کرده بود اوردمش خونه اوک بود ولی خمیر خوبی نزده بود خمیر عوض کردم بستم دوباره با همین مشکل مواجه شدم ممکنه ینی تو حین خمیر سیلیکون عوض کردم خارش مشکل پیدا کرده باشه!؟

بهتر بود سیستم رو کامل میبردین و همونجا تست شده تحویل میگرفتین

بلو پیج شدن سیستم ربطی به کج شدن خار سی پی یو نداره، مگر کنجکاوی کرده باشین و سی پی یو رو برداشته باشین که باعث اسیب به خارهای زیف سوکت شده باشه

بعد از ترمیم خارها سوکت سی پی یو  اگر باز سی پی یو رو در اوردین احتمال اسیب به خارها هست

و اگر سی پی یو و خارهای اون مشکلی نداشته باشن باید بدون رم بوق بازر داشته باشین(البت به شرطی که بازر داشته باشین و سالم باشه)

اگر بدون رم بوق ندارید یعنی یا سی پی یو شناسایی نمیشه، که میتونه مربوط به همون زیف سوکت باشه یا اینکه PCH دچار لحیم سردی باشه که باز تو کار سی پی یو و مراحل POST اختلال ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

درود

این همه قطعه عوض کردید یه مین هم عوض میکردید تست میزدید خب قال قضیه رو میکندید

تو نت اگه سرچ بزنی میبینی با چه دستگاه هایی اون سوکت رو تعویض میکنن و فک نکنم تعمیرکار شما اینکار رو کرده باشه حتما چند تا پین برداشته همینطوری انداختن تو اون سوراخ ها که مثلا اتصال برقرار بشه بازم نمیدونم بنده فقط حدس میزنم در کل بهتره خودتون تست بزنید با قطعات دیگر

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، javad4004 گفته است:

درود

این همه قطعه عوض کردید یه مین هم عوض میکردید تست میزدید خب قال قضیه رو میکندید

تو نت اگه سرچ بزنی میبینی با چه دستگاه هایی اون سوکت رو تعویض میکنن و فک نکنم تعمیرکار شما اینکار رو کرده باشه حتما چند تا پین برداشته همینطوری انداختن تو اون سوراخ ها که مثلا اتصال برقرار بشه بازم نمیدونم بنده فقط حدس میزنم در کل بهتره خودتون تست بزنید با قطعات دیگر

کلا مشکل از سی پی یو نیست الان با یه رم ۲گیگ تست کردم سیستم اومد بالا ده ثانیه بعد ارور بلو اسکرین داد سیستم ریست شد رو ارم ایسوس باز موند هیچ کدوم از رما که میزارم بوت نمیشه سیستم 

57795C8C-2908-4EC9-A73B-6274F6A11242.jpeg

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Arash Naimiyan گفته است:

کلا مشکل از سی پی یو نیست الان با یه رم ۲گیگ تست کردم سیستم اومد بالا ده ثانیه بعد ارور بلو اسکرین داد سیستم ریست شد رو ارم ایسوس باز موند هیچ کدوم از رما که میزارم بوت نمیشه سیستم 

57795C8C-2908-4EC9-A73B-6274F6A11242.jpeg

برادر من اون پایه هایی که شکستن شاید با اسلات رم در ارتباط باشن کل زیف مادربرد که فقط برای سی پی یو تنها نیست

شما یه مین پیدا کن تست کنی همه چی مشخص میشه

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، javad4004 گفته است:

برادر من اون پایه هایی که شکستن شاید با اسلات رم در ارتباط باشن کل زیف مادربرد که فقط برای سی پی یو تنها نیست

شما یه مین پیدا کن تست کنی همه چی مشخص میشه

خوب با یه مادربرد دیگه در حد تست که بایوس بیاد بالا اوک بوده 

لینک به دیدگاه

در حد بایوس برا چی

تست کامله کامل بگیر اگه اوکی بود مینت رو باید عوض کنی و ختم تاپیک رو اعلام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه همه مراحل تست قطعات پاس میشه بعد روشن کردن با یه هارد دیگه تست بزن.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۱/۵ در 09:02، MEHDI-GTX گفته است:

درود

اگه همه مراحل تست قطعات پاس میشه بعد روشن کردن با یه هارد دیگه تست بزن.

امروز رفتم که به مادربرد q87 cs asus واسش بخرم رم خودم با سی دی یو گراشت روش ولی بوت نشد بعد با رم خودش اومد بالا رما گذاشت رو مین خودم اومد بالا سیستم بازم ۴تا رم دارن که با هیچکدوم بوت نمیشد الان یه مشکلی که هست اینه که دوتا رم جیل بهم تست  ۴g 1600 

هستش با دوتاش اومد بالا دوباره ارور ابی داد بعدش فقط با یه رم اومد بالا ویندوز یه یه ساعتی روشن بود اوک بود ولی اون یکی رمو چه تکی چه دوتا باهم میزارم تا سیستم روشن میکنم هی خاموش روشن میشه سیستم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

امروز رفتم که به مادربرد q87 cs asus واسش بخرم رم خودم با سی دی یو گراشت روش ولی بوت نشد بعد با رم خودش اومد بالا رما گذاشت رو مین خودم اومد بالا سیستم بازم ۴تا رم دارن که با هیچکدوم بوت نمیشد الان یه مشکلی که هست اینه که دوتا رم جیل بهم تست  ۴g 1600 

هستش با دوتاش اومد بالا دوباره ارور ابی داد بعدش فقط با یه رم اومد بالا ویندوز یه یه ساعتی روشن بود اوک بود ولی اون یکی رمو چه تکی چه دوتا باهم میزارم تا سیستم روشن میکنم هی خاموش روشن میشه سیستم

یکم تو رسوندن مطلب دقت کنید خط دوم در مورد مادربرد خودتونه یا مادربرد فروشنده؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

با دوست خوبمون Sabertooth موافقم

شما کما اینه مطالب رو به صورت نصفه نیمه و نامفهوم مطرح می کنید، به توصیه ها و مطالب مطرح شده هم توجه نمی کنید

اگر قصدتون مشاوره گرفتن و پیدا کردن مشکله بهتره به جزئیات دقت کنید

وگرنه اینطوری بیشتر خودتون و بقیه رو سر گردون می کنید و بهتره ببر ید بدید یک فرد خبره کارتون رو انجام بده

پیدا کردن ایراد رم چیز خاصی نداره

اگر رم در اسلت میزارید تصویر نمیده و مطئن هستید اسلت سالمه ( مثلا اون اسلت با رم دیگه تصور میده)پس رم خرابه

اگر رمی هم در اسلت تصویر داده نیازه با برنامه memtest86 تست شه تا سلامت رم هم مشخی شه

این برنامه 99 درصد ایراد رمها رو پیدا میکنه و اگر از رم سالم استفاده کنید دیگه بلو پیجم ندارید

شما اگر همون اول پیش یک فرد خبره برده بودید هم مشکل رمها رو پیدا میکرد

هم به سوکت سی پی یو گیر نمیداد، قبلانم  گفته بودم بلو پیج به خرابی خارها ی سوکت ربطی نداره و خارها سوکت هم خود به خود خراب نمیشن

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Arash Naimiyan گفته است:

مشکل از رم ها بود هر 4 تا رم سوخته بود

چطور متوجه شدین؟

هیچ وقت 4 تا رم با هم نمیسوزه

یه جای کار میلنگه

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

چطور متوجه شدین؟

هیچ وقت 4 تا رم با هم نمیسوزه

یه جای کار میلنگه

کل داستان از این قراره که من سیستم یه روز خود به خود بلو اسکرین میده و ریست میشه روی ارم ایسوس میمونه و بعد اون دیگه بوت کلا نمیشه تصویر نمیده میبرمش چکش کنن رم سی پی یو خودمو تست میکنن روی یه مادربرد دیگه اوکی بوده بهم گفتن مادربرد خرابه و چند ساله پیش چنتا خار سی پی یو خراب شده بوده ولی خوب مشکلی نداشته خلاصه میبرم تعمیرش کنم فردا میرم طرف میگه دوتا رم 8 گیگت سوختن با رم خودش سیستم بوت شد منم گفتم خوب پس از رم بوده شب میرم خونه با دوتا رم دیگه تست میکنم نمیاد بالا دوباره فردا میرم پیشش 4تا رم با پاور و سی پی یو میدم بهش عصری میرم سمتش میگه همه رما سالمن فقط یه 8گیگه سوخته خلاصه یه 8ویه4 میزارم روشو میرم خونه سیستم روی میر توی خونه تست میکنم اوکی همه چی اسمبل میکنم دوباره توی کیس روشن میکنم روشن نمیشه دیگه دیشب رفتم مادربرد بخرم براش رم و سی پی یو خودم بوت نمیشد با رم خودش اوکی میشد ولی خلاصه 2تا رم بهت داد شب یه ساعت بازی کردم باهاش اوکی بود دیگه امشب دوتا رم 8 میخرم واسش اوکی میشه و هر 4تا رمم نمیاورد سیستم بالا قبلش

رم های قبلی 

4g 1600 کورشیال

8g 1600 kingstone

8g 1600 king max

2g 1333 kingstone

اینا رمای قبلی بودن که هیچ کدومشون بالا نیواورد سیستم حتی روی یه مادربرد دیگه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۱/۹ در 02:11، Arash Naimiyan گفته است:

کل داستان از این قراره که من سیستم یه روز خود به خود بلو اسکرین میده و ریست میشه روی ارم ایسوس میمونه و بعد اون دیگه بوت کلا نمیشه تصویر نمیده میبرمش چکش کنن رم سی پی یو خودمو تست میکنن روی یه مادربرد دیگه اوکی بوده بهم گفتن مادربرد خرابه و چند ساله پیش چنتا خار سی پی یو خراب شده بوده ولی خوب مشکلی نداشته خلاصه میبرم تعمیرش کنم فردا میرم طرف میگه دوتا رم 8 گیگت سوختن با رم خودش سیستم بوت شد منم گفتم خوب پس از رم بوده شب میرم خونه با دوتا رم دیگه تست میکنم نمیاد بالا دوباره فردا میرم پیشش 4تا رم با پاور و سی پی یو میدم بهش عصری میرم سمتش میگه همه رما سالمن فقط یه 8گیگه سوخته خلاصه یه 8ویه4 میزارم روشو میرم خونه سیستم روی میر توی خونه تست میکنم اوکی همه چی اسمبل میکنم دوباره توی کیس روشن میکنم روشن نمیشه دیگه دیشب رفتم مادربرد بخرم براش رم و سی پی یو خودم بوت نمیشد با رم خودش اوکی میشد ولی خلاصه 2تا رم بهت داد شب یه ساعت بازی کردم باهاش اوکی بود دیگه امشب دوتا رم 8 میخرم واسش اوکی میشه و هر 4تا رمم نمیاورد سیستم بالا قبلش

رم های قبلی 

4g 1600 کورشیال

8g 1600 kingstone

8g 1600 king max

2g 1333 kingstone

اینا رمای قبلی بودن که هیچ کدومشون بالا نیواورد سیستم حتی روی یه مادربرد دیگه

درود مجدد بر شما

الان توضیحات رو کامل کردین و ابهامات رفع شد

اینکه رم و سی پی یو شما روی یک مادربرد دیگه تست میکنن و نتیجه مثبت میگیرن دلیل بر سلامتی اون قطعات نبوده(به خصوص رم)

من رمهایی دیدم که ایراد داشتن و به راحتی طرف باهاشون سر میکرده(هر از گاهی بلوپیج می گرفته)

و به احتمال زیاد ایراد اولیه شما هم همون رم بوده که چون با تست در مادربرد دیگه سیستم روشن شده به اشتباه ایراد رم نادیده گرفته شده(همون رمها بعد روشنی باید با memtest تست میشدن)

و اینکه اگر خار زیف cpu  شکسته یا خراب بوده احتمالا جزو  خارهای n/c و یا gnd بود که در کارکرد سیستم تاثیری ندارن(تعداد GND های سی پی یو خیلی زیاده)که همون طور که گفتین سیستم هم قبلش کار می کرده

و خوب باقیشم مشخصه چی شده و ایراد در واقع همون رم بوده

و اما همونطور که گفتم 4 تا رم با هم خراب نمیشن(به خصوص اگر  خرابی رندوم باشه)

ولی رمها گاها اتصالاتشون کمی اکسید میشه(به چشم نمیاد) و باعث میشه سیستم گاهی رم رو رندم شناسایی کنه

من یه توصیه به شما میکنم اگر تونستین انجامش بدین(فقط همینی که میگم رو انجام بدین)

کمی بنزین تهیه کنین(یک حلال فوق العاده برای اتصالات) و با یک دستمال اغشته به بنزین روی اتصالات رم بکشین(تا زمانی که اتصالات سیاهی روی دستمال پس ندن)

بعد دوباره با یک مسواک اغشته به بنزین داخل اسلات رم بکشید تا اونم تمیز بشه

و  هر دوی اینها رو بزارید خوب خشک شه، یه نیم ساعت کافیه(بلافاصله تست نکنید)

بعد رمها رو دونه دونه در تمام اسلاتها تست کنید و ببینید در کدوم اسلات تصویر میده(با اینکه اسلات ها رو تمیز کردین، به تست در یک اسلات بسنده نکنین)

در هر اسلات که تصویر گرفتین همون جا تست memtest86 بزنید

اگر دونه دونه انجام بدین و حلال هم بنزین باشه، رم خراب پیدا میشه(حتی اگر رم به راحتی تصویر بده)

فقط یه نکته مهم: هر وقت میخواین رمی رو در و داخل کنین قبلش کلید پاور سیستم رو خاموش کنین

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در 15:06، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود مجدد بر شما

الان توضیحات رو کامل کردین و ابهامات رفع شد

اینکه رم و سی پی یو شما روی یک مادربرد دیگه تست میکنن و نتیجه مثبت میگیرن دلیل بر سلامتی اون قطعات نبوده(به خصوص رم)

من رمهایی دیدم که ایراد داشتن و به راحتی طرف باهاشون سر میکرده(هر از گاهی بلوپیج می گرفته)

و به احتمال زیاد ایراد اولیه شما هم همون رم بوده که چون با تست در مادربرد دیگه سیستم روشن شده به اشتباه ایراد رم نادیده گرفته شده(همون رمها بعد روشنی باید با memtest تست میشدن)

و اینکه اگر خار زیف cpu  شکسته یا خراب بوده احتمالا جزو  خارهای n/c و یا gnd بود که در کارکرد سیستم تاثیری ندارن(تعداد GND های سی پی یو خیلی زیاده)که همون طور که گفتین سیستم هم قبلش کار می کرده

و خوب باقیشم مشخصه چی شده و ایراد در واقع همون رم بوده

و اما همونطور که گفتم 4 تا رم با هم خراب نمیشن(به خصوص اگر  خرابی رندوم باشه)

ولی رمها گاها اتصالاتشون کمی اکسید میشه(به چشم نمیاد) و باعث میشه سیستم گاهی رم رو رندم شناسایی کنه

من یه توصیه به شما میکنم اگر تونستین انجامش بدین(فقط همینی که میگم رو انجام بدین)

کمی بنزین تهیه کنین(یک حلال فوق العاده برای اتصالات) و با یک دستمال اغشته به بنزین روی اتصالات رم بکشین(تا زمانی که اتصالات سیاهی روی دستمال پس ندن)

بعد دوباره با یک مسواک اغشته به بنزین داخل اسلات رم بکشید تا اونم تمیز بشه

و  هر دوی اینها رو بزارید خوب خشک شه، یه نیم ساعت کافیه(بلافاصله تست نکنید)

بعد رمها رو دونه دونه در تمام اسلاتها تست کنید و ببینید در کدوم اسلات تصویر میده(با اینکه اسلات ها رو تمیز کردین، به تست در یک اسلات بسنده نکنین)

در هر اسلات که تصویر گرفتین همون جا تست memtest86 بزنید

اگر دونه دونه انجام بدین و حلال هم بنزین باشه، رم خراب پیدا میشه(حتی اگر رم به راحتی تصویر بده)

فقط یه نکته مهم: هر وقت میخواین رمی رو در و داخل کنین قبلش کلید پاور سیستم رو خاموش کنین

والا دیگه رم جدید خریدم جرعت تست کردن ندارم 

و امروز ظهر به مشکل جدید خوردم 

سیستم روشن کردم و مشکل اینجاست بوق بوت شدن میخوره ارم ایسوس میاد گیر میکنه نه توی بایوس میره نه چیزی انگاری سیستم فریز میشه ریستش میکنم دوباره بوت میشه ولی روی ارم ایسوس میمونه دلیلش چیه ممکنه کلا مادربرد فاتحش خونده شده باشه؟

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Arash Naimiyan گفته است:

والا دیگه رم جدید خریدم جرعت تست کردن ندارم 

و امروز ظهر به مشکل جدید خوردم 

سیستم روشن کردم و مشکل اینجاست بوق بوت شدن میخوره ارم ایسوس میاد گیر میکنه نه توی بایوس میره نه چیزی انگاری سیستم فریز میشه ریستش میکنم دوباره بوت میشه ولی روی ارم ایسوس میمونه دلیلش چیه ممکنه کلا مادربرد فاتحش خونده شده باشه؟

درود بر شما

گیر کردن توی مراحل post عوامل مختلفی داره و باید برسی شه، هارد، رم، بایوس و....

اول اتصلات رو برسی کنید چیزی تو جاش نصفه نیمه نباشه

بعد اگر همه چیز سر جاش بود، هارد ها رو جدا کنید ببینید تو بایوس میره یا نه

کما اینکه برای رمها هم  اگر اصولی انجام بدید چیز ترسناکی نیست و هیچ قطعه ای اسیب نمی بینه ولی باز اگر وارد نیستید بهتره انجام ندید

در نهایت اگر نتیجه نگرفتید بهتره یک فرد خبره و وارد پیدا کنید تا براتون سیستم رو عیب یابی کنه(ترجیحا مثل قبلی نباشه)

پاور سستم چیه؟اینو قبلان هم پرسیده بودم فک کنم جواب ندادید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

کما اینکه برای رمها هم  اگر اصولی انجام بدید چیز ترسناکی نیست و هیچ قطعه ای اسیب نمی بینه ولی باز اگر وارد نیستید بهتره انجام ندید

در نهایت اگر نتیجه نگرفتید بهتره یک فرد خبره و وارد پیدا کنید تا براتون سیستم رو عیب یابی کنه(ترجیحا مثل قبلی نباشه)

پاور گرین ۴۸۰وات هستش

لینک به دیدگاه

درود بر شما

الان تمام اتصالات پشت کیس دراوردم تمام کابل ساتا دراوردم کلا سیستم بوتم نشد حتی صدای بوق نیومد تمام هاردارو وصل میکنم بوت نمیشه فقط وقتی اس اس دی میزنم به سییتم بوت میشه و روی ارم ایسوس گیر میکنه 

لینک به دیدگاه

درود بر شما

یه رم دیگه خود به خود سوخته! 

الان یکی از رم دراوردم سیستم بوت شد رفت توی بایوس اون یکی رم جا به جا کردم باهاش بازم گیر میکرد رو ارم ایسوس دوتاشونم دوباره تست کردم همینطور فقط با اون یه دونه رم میاد بالا واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم این رما هفته پیش خریدم دوتا کینگستون ۸ گیگ گرفتم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...