رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید کیس و فن

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز 

قصد خرید کیس دارم تا ۳ میلیون 

دنبال یک کیس هستم تهویه هوای خوبی داشته باشه البته من به احتمال زیاد درب کیس باز می‌زارم

آینده نگرانه باشه فضای کافی برای نصب گرافیک بزرگ داشته باشه

Rgb برام مهم نیست بهتره بگم نداشته باشه راحت ترم چون نمی‌خوام شب وقتی سیستم می‌زارم برای دانلود کل اتاقم روشن باشه

یکی از دوستان Case FSP CMT 380 بهم پیشنهاد داد

از این مدل خوشم اومد اگه گزینه خوب دیگه ای میشناسید بهم معرفی کنید

چه فنی بخرم براش که هزینه زیاد نشه؟ مثلا تا یک میلیون برای فنهاش خرج کنم بدون rgb فکر کنم بشه فن‌های ارزان تر خرید

ممنون

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام خدمت دوستان عزیز 

قصد خرید کیس دارم تا ۳ میلیون 

دنبال یک کیس هستم تهویه هوای خوبی داشته باشه البته من به احتمال زیاد درب کیس باز می‌زارم

آینده نگرانه باشه فضای کافی برای نصب گرافیک بزرگ داشته باشه

Rgb برام مهم نیست بهتره بگم نداشته باشه راحت ترم چون نمی‌خوام شب وقتی سیستم می‌زارم برای دانلود کل اتاقم روشن باشه

یکی از دوستان Case FSP CMT 380 بهم پیشنهاد داد

از این مدل خوشم اومد اگه گزینه خوب دیگه ای میشناسید بهم معرفی کنید

چه فنی بخرم براش که هزینه زیاد نشه؟ مثلا تا یک میلیون برای فنهاش خرج کنم بدون rgb فکر کنم بشه فن‌های ارزان تر خرید

ممنون

من این کیس رو دارم فن داشتم از قبل 6 تا 14 2500 دور  برای فنهای ورودی 1200 هم بندازی جوابه اما عقب و سقف رو دور بالا بزار...نیازی هم به باز گذاشتن درب کیس نیست تابستون اتاقم کولر نداره دما تا 40 هم میرسه اما مشکلی پیش نمیاد

خود کیس 3تا فن 12 1200 دور داره اما نویز دارن 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

دوستان قاب کیسی نیست مثلا ۴ تومن هزینه کنم فن همه چی داشته باشه باز جدا براش فن نخرم؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Abolfazl.D گفته است:

فن های haf گیرین و کوگار سری vortex بهترینن

اقای Ho3iN_@ فروش داشتن الان نمیدونم 

ویرایش شده توسط _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_
لینک به دیدگاه

lian-li  lancool 2 mesh

coolermaster td300 mesh

asus prime ap201 mesh

lian-li 205 mesh

lian-li 215

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام

GameMax Siege

TSCO GC 4494

DeepCool CG560

سلام وقت بخیر

مواردی که بهم پیشنهاد دادین از نظر داشتن فن عالیه 

فقط سوال اینجاست فن‌های نصب شده روی این برندها کیفیت مناسب داره؟ 

چون خیلی از دوستان میگن فنهایی که روی این کیسهای چینی نصب شده خوب نیستن باز باید جدا براشون فن تهیه کرد

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

lian-li  lancool 2 mesh

coolermaster td300 mesh

asus prime ap201 mesh

lian-li 205 mesh

lian-li 215

سلام ممنون از پیشنهاداتون

این موارد قبلاً دیده بود مشکلشون اینه یا فن ندارن باید باز ۲ میلیون تومن برای خرید فن هزینه کنم که زیاد میشه واقعا 

یا مدلهای جلو فن بزرگ هستن که پرس و جو کردم فن‌هاش گیر نمیاد یعنی اگه فردا روزی خراب شد نمیشه فن‌های بزرگشو گیر آورد یا دردسر خیلی زیادی داره

مواردی که قیافه ساده دارن  دوست دارم اما فکر نکنم کیس کوچیک هم فضای کافی برای نصب گرافیک 

نصب پاور ۱۲۰۰ پلاتنیوم گرین و ۲ هارد داشته باشه

کیس کوچیک هارو واقعا دوست دارم اما دوستان میگن بدرد بستن یک سیستم قوی توش نمیخوره دما می‌ره بالا 

البته همین هم برام سوالم کیس های کوچیک فنها سریع تر نمیتونن هوارو خارج کنن؟نسبت به کیس های خیلی بزرگ

ویرایش شده توسط Abolfazl.D
لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام ممنون از پیشنهاداتون

این موارد قبلاً دیده بود مشکلشون اینه یا فن ندارن باید باز ۲ میلیون تومن برای خرید فن هزینه کنم که زیاد میشه واقعا 

یا مدلهای جلو فن بزرگ هستن که پرس و جو کردم فن‌هاش گیر نمیاد یعنی اگه فردا روزی خراب شد نمیشه فن‌های بزرگشو گیر آورد یا دردسر خیلی زیادی داره

مواردی که قیافه ساده دارن  دوست دارم اما فکر نکنم کیس کوچیک هم فضای کافی برای نصب گرافیک 

نصب پاور ۱۲۰۰ پلاتنیوم گرین و ۲ هارد داشته باشه

کیس کوچیک هارو واقعا دوست دارم اما دوستان میگن بدرد بستن یک سیستم قوی توش نمیخوره دما می‌ره بالا 

البته همین هم برام سوالم کیس های کوچیک فنها سریع تر نمیتونن هوارو خارج کنن؟نسبت به کیس های خیلی بزرگ

براکت فن به گونه ای طراحی شده که بشه 2*140mm یا 3*120mmنصب کرد ،فن کیس لیان لی خراب شد شما برو 120 بگیر براش نصب کن.

به غیر ایسوس بقیه مواردی که لیست کردم فن مناسب دارند.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام وقت بخیر

مواردی که بهم پیشنهاد دادین از نظر داشتن فن عالیه 

فقط سوال اینجاست فن‌های نصب شده روی این برندها کیفیت مناسب داره؟ 

چون خیلی از دوستان میگن فنهایی که روی این کیسهای چینی نصب شده خوب نیستن باز باید جدا براشون فن تهیه کرد

بله از نظر جریان هوا مناسبن و کارشون رو خوب انجام میدن ، فقط اینو در نظر داشته بگیرید که 4 تومن هزینه میکنید و همونقدر هم باید انتظار داشته باشید . بررسی هاشون هم در سطح اینترنت هست.

برای بررسی تسکو اینو سرچ کنید : aqirys sargas

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...