رفتن به مطلب

فن گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر دوستان این دو هفته ایی میشه که  وقتی سیستمو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دمای گرافیک به 62 درجه میره و فناش روشن میشه  بعد وقتی task manager رو بازش میکنم همون لحظه فنای گرافیک خاموش میشه و دماش هم به 50 تا 48 درجه میره مشکلو چطوری رفعش کنم؟
کارت گرافیکم مدل زوتک 3060ti  هست و تابستون امسال خریدمش جدیده و دست دو نیست

ویرایش شده توسط mwf_56
.
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mwf_56 گفته است:

سلام وقت بخیر دوستان این دو هفته ایی میشه که  وقتی سیستمو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دمای گرافیک به 62 درجه میره و فناش روشن میشه  بعد وقتی task manager رو بازش میکنم همون لحظه فنای گرافیک خاموش میشه و دماش هم به 50 تا 48 درجه میره مشکلو چطوری رفعش کنم؟

ویروس چیزی داره احتمالا داره ماین میکنه

یه ویندوز عوض کن ، ریختن آنتی ویروس هم خالی از لطف نیس

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mwf_56 گفته است:

درود بر شما

فن فقط با باز کردن تسک منیجر لود میشه؟!یعنی در هیچ حالت دیگه لود نمیشه؟

کیستون چیه؟فن به اندازه کافی داره؟

درایورهای ویندوز و گرافیک رو چظوری نصب و بروز رسانی کردید؟(پیشنهاد میکنم یک بار درایور ها رو حذف و نصب کنید)

اسمبل و منیج سیمها طوری هست که چرخش هوا بدرستی انجام شه  و کیس تهویه خوبی داشته باشه؟

و در نهایت از از تسک منیج یوزیج بگیرید ببینید هنگام افزایش دما برنامه ای از گرافیک استفاده میکنه یا نه

و اینکه مورد انتی ویروس که دوستتان گفتن رو هم لحاظ کنید

اگر مشکل رفع نشد موارد که پرسیدم رو اعلام کنید تا دوستان بتونن بیشتر راهنماییتون کنن

من یه مدل گرافیک 3060ti گیگابایت سری ایگل برخورد کردم که تو حالت سایلنت دماش بالا میرفت تا زمانی که فن لود شه و خنگش کنه

وقتی فن روشن میشذ لودش زیاد بود و سریع گرافیک خنک میشد،ولی این  هر از گاهی روشن و خاموش شدن و نویزش  کمی رو مخ بود

دو تا فن  12 سانتی مجزا گزاشتم زیرش (کیس جاشو داشت)تا در حالت بی کاری یا کارهای عادی دیگه فن لود نشه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است:

ویروس چیزی داره احتمالا داره ماین میکنه

یه ویندوز عوض کن ، ریختن آنتی ویروس هم خالی از لطف نیس

سلام دوست عزیزم ممنونم فکر کنم جواب داد انتی ویروس نصب کردم تقریبا 60 تا ویروس پیدا کرد🤣
الان دیگه فعلا فنش همون لحظه روشن نمیشه تازه دماش هم کمتر شده رفته روی 42 درجه حالا نمیدونم واقعا جواب داده یا نه ولی فعلا مشکل رفع شده . باز هم ممنونم❤️

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

فن فقط با باز کردن تسک منیجر لود میشه؟!یعنی در هیچ حالت دیگه لود نمیشه؟

کیستون چیه؟فن به اندازه کافی داره؟

درایورهای ویندوز و گرافیک رو چظوری نصب و بروز رسانی کردید؟(پیشنهاد میکنم یک بار درایور ها رو حذف و نصب کنید)

اسمبل و منیج سیمها طوری هست که چرخش هوا بدرستی انجام شه  و کیس تهویه خوبی داشته باشه؟

و در نهایت از از تسک منیج یوزیج بگیرید ببینید هنگام افزایش دما برنامه ای از گرافیک استفاده میکنه یا نه

و اینکه مورد انتی ویروس که دوستتان گفتن رو هم لحاظ کنید

اگر مشکل رفع نشد موارد که پرسیدم رو اعلام کنید تا دوستان بتونن بیشتر راهنماییتون کنن

من یه مدل گرافیک 3060ti گیگابایت سری ایگل برخورد کردم که تو حالت سایلنت دماش بالا میرفت تا زمانی که فن لود شه و خنگش کنه

وقتی فن روشن میشذ لودش زیاد بود و سریع گرافیک خنک میشد،ولی این  هر از گاهی روشن و خاموش شدن و نویزش  کمی رو مخ بود

دو تا فن  12 سانتی مجزا گزاشتم زیرش (کیس جاشو داشت)تا در حالت بی کاری یا کارهای عادی دیگه فن لود نشه

سلام  دوست عزیزم  خیلی ممنونم انتی ویروس نصب کردم فعلا مشکل به طور کامل رفع شده زیاد ویروس هم داخل سیستمم بود 😂 
 باز هم تشکر از راهنماییتون❤️

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، mwf_56 گفته است:

سلام دوست عزیزم ممنونم فکر کنم جواب داد انتی ویروس نصب کردم تقریبا 60 تا ویروس پیدا کرد🤣
الان دیگه فعلا فنش همون لحظه روشن نمیشه تازه دماش هم کمتر شده رفته روی 42 درجه حالا نمیدونم واقعا جواب داده یا نه ولی فعلا مشکل رفع شده . باز هم ممنونم❤️

ویروس مربوط به ماین بوده

ازین چیزا زیاده ، هرچیزیو نصب نکنید و هر فلشی هم وصل نکنید

لینک به دیدگاه

ویروس ماینر هست که با باز شدن تسک منیجر خودشو از کار میندازه تا شناسایی نشه.

نحوه کار اینطور ویروس ها:
https://www.youtube.com/watch?v=CqXA0B84Hr8

برای اینکه مجدد این اتفاق نیوفته حتما از آنتی ویروسی که اسکن فعال داره استفاده کنید. مثل windows defender که در ویندوز 10 به بالا باید همیشه فعال باشه و رایگان هم هست. فایل های جدید را خودکار اسکن کنید و از سایت های غیر معتبر و کانال های تلگرامی فایل دانلود نکنید.

روی مرورگر هم افزونه ublock origin را نصب کنید که خودش تا حد زیادی از دسترسی به سایت هایی که دارای بد افزار هستند جلوگیری می کنه. 
https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

ویروس ماینر هست که با باز شدن تسک منیجر خودشو از کار میندازه تا شناسایی نشه.

نحوه کار اینطور ویروس ها:
https://www.youtube.com/watch?v=CqXA0B84Hr8

برای اینکه مجدد این اتفاق نیوفته حتما از آنتی ویروسی که اسکن فعال داره استفاده کنید. مثل windows defender که در ویندوز 10 به بالا باید همیشه فعال باشه و رایگان هم هست. فایل های جدید را خودکار اسکن کنید و از سایت های غیر معتبر و کانال های تلگرامی فایل دانلود نکنید.

روی مرورگر هم افزونه ublock origin را نصب کنید که خودش تا حد زیادی از دسترسی به سایت هایی که دارای بد افزار هستند جلوگیری می کنه. 
https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm

سلام خیلی ممنونم بابت راهنماییتون خوشبختانه مشکل رفع شد. این مشکل از زمانی شروع شد که من چند باری از سایت های مختلف چیت های  بازی انلاینی  دانلود کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...