رفتن به مطلب

محفل اختصاصی حرفه‌ای‌ها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen

Recommended Posts

6 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

جدا خدا سرمایه و محل زندگی مناسب رو به چه کسانی اهدا کرده...

حتی ساقیاشونم حلال خورن😂

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

حتی ساقیاشونم حلال خورن😂

من با 4 سال درس خوندن تو بهترین دانشگاه ایران و روزی 10 ساعت کار برای خرید یه سیستم نسبتا خوب باید 3 و نیم ماه تموم حقوقم رو کنار بگذارم.(7800x3d+4070ti)
واقعا دلم میگیره بعضی اوقات وقتی این مسخره بازیای خارجی هارو میبینم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

من با 4 سال درس خوندن تو بهترین دانشگاه ایران و روزی 10 ساعت کار برای خرید یه سیستم نسبتا خوب باید 3 و نیم ماه تموم حقوقم رو کنار بگذارم.(7800x3d+4070ti)
واقعا دلم میگیره بعضی اوقات وقتی این مسخره بازیای خارجی هارو میبینم.

نمیخام تاپیک ب حاشیه بره  فقط همینو بگم ما تاوان اشتباه نسلی رو میدیم ک دنبال اب و برق مجانی بودن فک کنم حالا تقریبا ب ارزوشون رسیدن دیگ نصف روزم برق نداریم 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

نمیخام تاپیک ب حاشیه بره  فقط همینو بگم ما تاوان اشتباه نسلی رو میدیم ک دنبال اب و برق مجانی بودن فک کنم حالا تقریبا ب ارزوشون رسیدن دیگ نصف روزم برق نداریم 

از این اعتقادات متفاوت دیگران ضربه بسیار خوردم که جاش اینجا نیست.🤷‍♀️😁
عزیزان
ممکنه مثل am4 مادربورد هایی که اوایل عرضه شدن نتونن که پردازنده های جدیدتر رو ساپورت کنن؟
الان x670e Asus tuf دارم و همه جوره راضیم. ولی یه بودجه کمی دارم که بنظرم روی مادربورد سرمایه گذاری کنم بهتره.
چون پلتفرم amd مثل اینتل ها بن بست نیست چندان و میتونم اگه مادربورد اوکی داشته باشم یه سه سال دیگه اپدیت کنم سیستم رو.
نظرتون چیه لازمه یا نه؟

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...