رفتن به مطلب

محفل اختصاصی حرفه‌ای‌ها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen

اشتراک گذاری

Recommended Posts

11 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

ممنون این داستان ccd ها چیه ؟ میگن برای گیم باید 6 هسته که 3d داره فعال بشه چیه داستانش ؟

این سی پی یو دوتا ccd داره و فقط یکی از ccd ها کش سه بعدی داره ...درایور چیپست باعث میشه گیم روی ccd ئی که کش سه بعدی داره ران بشه که پرفورمنس بیشتری بگیری

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

ممنون این داستان ccd ها چیه ؟ میگن برای گیم باید 6 هسته که 3d داره فعال بشه چیه داستانش ؟

پردازنده‌ی شما دوتا CCD داره، که هر کدوم ۶ هسته دارن. یکی از این CCDها به‌جز کش معمولی، کش سه‌بعدی هم داره ک بهتره برا گیم از اون استفاده بشه

اگر پردازنده رو تازه عوض کردید، پیشنهاد میشه علاوه بر ریست تنظیمات بایوس، یکبار ویندوز رو کلین اینستال کنید تا Scheduler ویندوز به‌طور کامل با پردازنده‌ی جدید ست بشه و موقع اجرای گیم یا نرم‌افزار های خاص بصورت اتومات هسته‌ها و ccd ها رو مدیریت کنه

همچنین حتماً همونطور که رفیقمون گفتن، درایور چیپست از سایت سازنده مادربرد و همینطور Xbox Game Bar / Game Service از استور ویندوز رو آپدیت کنید، چون بخش مهمی از مدیریت Scheduler و بهینه‌سازی گیمینگ از طریق همین‌ها انجام میشه

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام خدمت دوستان 

بچه های یه 7900x3d رسیده دستم که به گفته شخصی دستش بوده golden sample (البته من نمیدونم دقیقا چیه) ولی خوب فعلا برای بنده س سی پی یو

سی پی یو من صبح نصب کردم و اومد بالا با این وضعیت 6 core و 6 threads و کش 96 مگ

image.jpeg.4d870887d904a8222bd1d1dc7de90b94.jpeg

کلی سرچ کردن و ... هیچکدوم جواب نداد بعد یهو یادم افتاد موقعی که نصب کردم یه گزینه yes زدم و اون x3d turbo mode بود رفتم از بایوس خاموش کردم و تا یه حدی درست شد و به این صورت شد

image.png.80ee1bb1120e7331b3a1038edf9cff31.png

خوب کش و core درست شد اما threads باید بشه 24 که هنوز 12 

رفتم بایوس قابلیت smt هم دیدم برای من دو حالت داشت auto و disable رو هر کدوم میزارم بازم 12

مادربرد هم b650 aorus elite 

کسی میدونه داستانشو ؟

بعد golden sample چیه و چجوری بفهمم واقعا هست ؟

یک ترسی که اکثرا دارن جنس دست دوم که می خرن همیشه فکر می کنن فروشنده یک چیزی رو بهشون فرو کرده البته همه اینطوری نیستن برخی اینطورین شما هم به نظر میاد همین شک رو دارید

من می گم 99 درصد پردازنده اوکی هست اما مادربرد شما براش براش اوکی نیست حتما سری x670 یا x870 تهیه کنید براش همینجوری الکی نرید پردازنده رده بالا با مادربرد ضعیف ست کنید بعدا به مشکل می خورید

چون چیپ بسیار تحت فشار کار می کنه شما می ری توی یک بازی دمای گرافیک هم بالا رفته دمای داخلی کیس هم بالا رفته یک شیدر کش مشتی بازی می گیره که کل 24 ترد درگیر صد درصدی می شه و بوم

چک کنید که بالاترین دمای هسته طی یک ماه بالای 90 درجه نره این پردازنده 120 اسمی هست ممکنه تا 170 وات باز باشه بعد داستان می شه ها چون روی 170 تا تقریبا با هیچ کولر واتری که کلوز باشه زیر 90 نمی مونه

پی سی جمع کردن دانش خاص خودشم می خواد

اخرین توضیح اینکه amd دو قسمت داره از هر دو قسمتش باید smt فعال باشه یکی تنظیمات شرکت مادربرد هست یکی هم داخل تنظیمات amd هست اگرم حالت گیم مدی یا چیزی شبیه ش برای cinebench یا هر چیز دیگه ای هست غیر فعالش کنید 99 درصد درست می شه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

یک ترسی که اکثرا دارن جنس دست دوم که می خرن همیشه فکر می کنن فروشنده یک چیزی رو بهشون فرو کرده البته همه اینطوری نیستن برخی اینطورین شما هم به نظر میاد همین شک رو دارید

من می گم 99 درصد پردازنده اوکی هست اما مادربرد شما براش براش اوکی نیست حتما سری x670 یا x870 تهیه کنید براش همینجوری الکی نرید پردازنده رده بالا با مادربرد ضعیف ست کنید بعدا به مشکل می خورید

چون چیپ بسیار تحت فشار کار می کنه شما می ری توی یک بازی دمای گرافیک هم بالا رفته دمای داخلی کیس هم بالا رفته یک شیدر کش مشتی بازی می گیره که کل 24 ترد درگیر صد درصدی می شه و بوم

چک کنید که بالاترین دمای هسته طی یک ماه بالای 90 درجه نره این پردازنده 120 اسمی هست ممکنه تا 170 وات باز باشه بعد داستان می شه ها چون روی 170 تا تقریبا با هیچ کولر واتری که کلوز باشه زیر 90 نمی مونه

اخرین توضیح اینکه amd دو قسمت داره از هر دو قسمتش باید smt فعال باشه یکی تنظیمات شرکت مادربرد هست یکی هم داخل تنظیمات amd هست اگرم حالت گیم مدی یا چیزی شبیه ش برای cinebench یا هر چیز دیگه ای هست غیر فعالش کنید 99 درصد درست می شه

سلام ممنونم از شما 

ولی خوب کمی تحقیق در مورد برد b650 aorus elite بکنید متوجه میشید یکی از رده بالاهاست 

الانم Curve Optimizer -27 با 150 فرکانس بوست استیبل داره کار میکنه و دما با تست پرایم 95 تا 81 و cinebench تا 74 رفت

3 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم 

ما از دانش شما و دوستان و Ai نهایت بهره رو میبریم

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

سلام ممنونم از شما 

ولی خوب کمی تحقیق در مورد برد b650 aorus elite بکنید متوجه میشید یکی از رده بالاهاست 

الانم Curve Optimizer -27 با 150 فرکانس بوست استیبل داره کار میکنه و دما با تست پرایم 95 تا 81 و cinebench تا 74 رفت

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم 

ما از دانش شما و دوستان و Ai نهایت بهره رو میبریم

اقا AI ولش کنید خیلی خطا داره هر بار یک جوابی ممکنه بده حتی با نحوه ی سوال پرسیدن جهتم می گیره

همان روش سنتی سرچ یا کلیپ های معتبر خیلی مطمئن تره

من بحثم خود چیپ مادربرد بود سری ایکس بالا رده هست سری بی میان رده سری A هم اقتصادی می شه

البته با E بدون E هم داره که با E ش بهتره

ضمنا توی مادربرد هم من فقط ایسوس قبول دارم

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...