رفتن به مطلب

فـــــــــــروش ::::N73:::: مـوزيــــــكـــال اصــــــل فنــــلانـــــد در حد آکـــــــــــــــــــ

Recommended Posts

سلام خدمت دوستای گلم.

امیدوارم حال همتون خوب باشه ...

همین طور که از عنوان تاپیک معلومه میخوام گوشی N73 بفروشم...

گوشی بسیار بسیار تمیزه و اصلا خط و خش نداره فقط یکی 2 تا زدگی خیلی خیلی کوچیک داره که اصلا مشخص نیست ...در کل در حد آکه ...

باطریش فوق العادس بنظر من شارژ شو فول کنی راحت 3 روز جواب میده ...اینو امتحان کردم خودم...البته با کارکرد متوسط...

گوشی اصل فنلانده و موزیکال هست ...قابشم اصل خودشه که اینقد تمیزو اک مونده ...

رم 2 گیگ داره ...

کارتون .هنزفری. کابل وشارژرو سی دی و دفترچه هم هست در کل با تمام وسایل کامل...یه قاب هم داره ...

دلیل فروش : خرید گوشی ان 8 ...اگر کسی هم داره تعویض میکنم و مابه تفاوت رو تقدیمتون میکنم ...

بیشتر قصدم فروشه ...اینم بگم گوشی هیچ گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداره...حتی یه مشکل کوچیک...

...................................................................................................................................................

عکس:

attachment-194547d1346094910-13460948941.jpgattachment-194548d1346094959-13460949471.jpg13461518531.jpg

http://forum.persiantools.com/attachments/f171/attachment-194547d1346094910-13460948941.jpg

http://forum.persiantools.com/attachments/f171/attachment-194548d1346094959-13460949471.jpg

اگرم عکسهای بیشتری لازم بود بگین بذارم...

...................................................................................................................................................

قیمت :

من خودم از همین فروم از یکی هز همین دوستان خریدم ...برام 120 افتاده ...تاپیکشم هست خواستینن بگین بذارم ...

پس قیمت پایه 120 هست .البته با توجه به اینکه نوش الان 310 تومان هست ....لطفا زیر این قیمت .قیمت ندین که اصلا راه نداره ...

هزینه پست هم 50/50...

حضوری تو بابل و قائمشهر و بقیه جاها هم با پست ...

اسپم ازاده ...فقط تورو خدا تاپیک رو خراب نکنین ...exclamation.gif

بازم اگه امری بود در خدمتم...smilingsmiley.gif

موفق باشین ...

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوست بزرگوار

اقا یادش بخیر بنده از این گوشی داشتم واقعا گوشی خوب و خوش دستی بود با دوربین فوق العادش صدای اسپیکرهاش که زبان زد بود / ای کاش نگهش میداشتم مخصوصا که اصل فنلاند هست که الان همگی چینی شدن و افتضاح

انشالله به قیمت خوب بفروشی /

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست بزرگوار

اقا یادش بخیر بنده از این گوشی داشتم واقعا گوشی خوب و خوش دستی بود با دوربین فوق العادش صدای اسپیکرهاش که زبان زد بود / ای کاش نگهش میداشتم مخصوصا که اصل فنلاند هست که الان همگی چینی شدن و افتضاح

انشالله به قیمت خوب بفروشی /

قربونت دوست عزیز من...

اینم قابلتونو نداره اصلا ...

امر بدین بفرستم خدمتتون ...

یا علی

لینک به دیدگاه

سلام داداش. اگه اصل هست به قیمت پایه خریدارم. واسه اینکه مطمعن بشم اصل هست شماره بعد از صفر وسط شماره سریال رو بنویس اینجا

لینک به دیدگاه

سلام داداش. اگه اصل هست به قیمت پایه خریدارم. واسه اینکه مطمعن بشم اصل هست شماره بعد از صفر وسط شماره سریال رو بنویس اینجا

سلام

اصله خیالت راحت ...تستشو بالا گذاشتم تو پست اول..

یا حق

لینک به دیدگاه

عکس ها لود نمیشه

دوست عزیز عکسها که مشکلی ندارن ...دوباره سعی کنین...

لینک به دیدگاه

عکس تست اصل بودن گوشی اضافه شد ...لینک عکسهارم گذاشتم

لینک به دیدگاه

125خریدارم

ممنون از پیشنهادت دوست عزیز...دیر دیدم ..

گوشی تو P.T به قیمت پایه بفروش رفت ...

یا علی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...