رفتن به مطلب

گیر کردن صفحه ویندوز بعد از یک ساعت ، لطفا راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان مادربرد کامپیوتر خونگیم سوخت ، و مادربردی که نو باشه و با سی پی یوم سازگار باشه تنها مادربرد ماینیگ پیدا کردم ، ویندوز نصب کردم و همه درایور هارو آپدیت کردم بعد از یک ساعت که کامپیوتر روشن هست صفحه گیر میکنه و باید پاور رو خاموش روشن بکنم و دوباره کامپیوتر رو روشن بکنم ، روی کارت گرافیک آنبرد هم بعد از نیم ساعت یا یک ساعت که کامپیوتر روشن هست صفحه قفل میکنه ، میشه راهنمایی بکنید چیکار بکنم ؟

سی پی یو core i3 7100

کارت گرافیک gt 730

بایوس مادربردمم اپدیت 2021 هست نسخه 5.12

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پاورت با این مادربرد سازگار نیست 

لینک به دیدگاه

پاورم مدل گرین gp380a-es 380 w هست

با پریمیر خروجی میگیرم ، چه کارت گرافیک آنبرد و چه مستقل ، 30 درصد که خروجی میگیره ، صفحه هنگ میکنه و باید پاور رو خاموش و روشن کنم ، دکمه ریستارت هم کار نمیکنه ، توی تنظیمات باید عدد aperture size رو که تغییر میدم ، روی 50 درصد خروجی پریمیر صفحه قفل میکنه ، این مادربرد رو بخاطر اقتصادی بودنش گرفتم ، و برا مصرف خونگی و در حد کار دانشجویی ازش استفاده میکنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

من هم مشکلی شبیه شما داشتم.میرفتم میومدم بهضی وقتا بعد 10 دقیقه شایدم بعضی وقتا بعد1 ساعت ویندوز گیر میکرد با خاموش روشن درست میشد بعد کلی سر درد فهمیدم مشکل از پاور بوده(البته پاور من 650rog strix هست و 3 ماه خریدم)

الان پاور rm1000x corsair گرفتم مشکل حل شد.

بهترین راه اینه پاور سالم قرض کنی تست کنی مشکل حل شد بعد بخری

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون ، مشکلم حل شد ، مشکل از پاور بود ، مادربرد سوکت 4 پین میخورد ، سوکت پاور من 8 پین و قابل تبدیل به دوتا 4 پین بودن ، 4 پین رو تغییر دادم و مشکل حل شد بدون تعویض پاور ، بسیار سپاسگذارم ، اگه کسی میدونه علتش چیه لطفا توضیح بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...