رفتن به مطلب

در خواست کمک برای تهیه یه مینبرد قدیمی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من دنبال یه مین قدیمی در حد این مین هستم این مین دچار نیم سوز شدگی چیپست شده و تعمیر نمیشه

توی بازار هم که میدونید نمیشه اعتماد کرد اولا که پول خون پدرشون رو میگیرن دوما جنس مشکل دار به آدم میندازن .

خوشحال میشم آقای حسینی یه مین در این حد برای سی پی یو 2.4 که ساتا ساپورت هم باشه حالا یا گیگا یا ایسوس به من با قیمت معرفی کنید اگه باشه .

لینک به دیدگاه

آقای حسینی اگر این درخواست من در توان شما نیست به من بگید تا از جای دیگه پیگیری کنم .

ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان من دنبال یه مین قدیمی در حد این مین هستم این مین دچار نیم سوز شدگی چیپست شده و تعمیر نمیشه

توی بازار هم که میدونید نمیشه اعتماد کرد اولا که پول خون پدرشون رو میگیرن دوما جنس مشکل دار به آدم میندازن .

خوشحال میشم آقای حسینی یه مین در این حد برای سی پی یو 2.4 که ساتا ساپورت هم باشه حالا یا گیگا یا ایسوس به من با قیمت معرفی کنید اگه باشه .

با سلام

دوست من ما قطعات دست دوم زیاد کار نمیکنیم ولی مادربورد نو ایسوس موجود هستش که حدودا 58 تومانه .

حالا چه قطعاتی روی سیستمتون هستش .

در ضمن همیشه اختیار با شماست برای خرید و هر کجا شما دوست داشتید میتویند خرید کنید .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من ما قطعات دست دوم زیاد کار نمیکنیم ولی مادربورد نو ایسوس موجود هستش که حدودا 58 تومانه .

حالا چه قطعاتی روی سیستمتون هستش .

در ضمن همیشه اختیار با شماست برای خرید و هر کجا شما دوست داشتید میتویند خرید کنید .

آره من نمی دونستم که شما دسته دوم راست کار شما نیست فقط دیده بودم که نسبت به خرید قطعه دست دوم دوستان علاقه نشون میدادید .

شما که زحمت کشیدید برند و فی رو گفتید مدل رو هم می گفتید دیگه .

و از یادآوریتون ممنونم فقط می خواستم اول مطمئن شم که شما نمیتونید فراهم کنید بعد برم جای دیگه پیگیر باشم که متاسفانه برا این 3 روز معطل شدم.

لینک به دیدگاه

آره من نمی دونستم که شما دسته دوم راست کار شما نیست فقط دیده بودم که نسبت به خرید قطعه دست دوم دوستان علاقه نشون میدادید .

شما که زحمت کشیدید برند و فی رو گفتید مدل رو هم می گفتید دیگه .

و از یادآوریتون ممنونم فقط می خواستم اول مطمئن شم که شما نمیتونید فراهم کنید بعد برم جای دیگه پیگیر باشم که متاسفانه برا این 3 روز معطل شدم.

این مدلی که الان موجوده اصلا معلوم نیست که کدوم مدله ایسوسه و یا اصلا ایسوس هستش یا نه فقط توی جعبه ایسوس هستش و کلا مادربوردهای 487 توی بازار خیلی کمن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...