رفتن به مطلب

اتصال دو رم با ویژگی های مختلف، آیا منجر به خراب شدن مادربرد میشه یا نه برای تست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. ببخشید بازم سوال کردم.
ببینید من یک رم دارم مدل: رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 5600 مگاهرتز CL46 کروشیال مدل CT16G56C46U5 ظرفیت 16 گیگابایت.
میخوام یک رم 32 گیگ بخرم مدل: رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 4800 مگاهرتز CL40 کروشیال مدل CT32 ظرفیت 32 گیگابایت.
---
حالا میخوام دومی را در کنار اولی بزنم و فرکانس ها رو از طریق بایوس روی مثلا 4533 تنظیم کنم. اینطوری هم فرکانس میشن.
ولی خب اون تاخیر clها یکسان نیست و حجم ها هم یکسان نیست. هردو از یک برنده. (کروشیال)
اگه هردو رو زدم و شد، یعنی مشکلی ایجاد نکنه، خوب استفاده می کنم. اگه مشکلی ایجاد کرد رم اولی رو مجبورم میفروشم .
---
حالا سوالم اینه.
- با توجه به اینکه این دو تا رم ها مشخصاتشو یکی نیست، آیا اگه من فقط مثلا برای یک بار اینارو کنار هم بزنم ببینم میشه یا نه، مادربرد و کامپیوتر منو خراب میکنه؟ بالخره باید اول تست کنم ببینم میشه یا نه.
- و اگه مثلا شد، آیا این منجر به خراب شدن کامپیوتر در طولانی مدت میشه؟
ممنونم.

ویرایش شده توسط ahmad00231
لینک به دیدگاه

نکن برادر من چه کاریه😐 چرا میخوای تک کانال ببندی...تو بگو 128 گیگ رم ببند ولی تک کانالا مفت هم ارزشش رو نداره، بازی های امروزی پهنای باند بشدت زیادی واسه اجرا میخوان ...

یک مدل از رم  16 گیگ خودت با همون مشخصات بگیر و دو کانال ببند .

ویرایش شده توسط Paradise Lost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا ادم بعضی وقتا یه کارایی رو از سر ناچاری یا نبود رم مشابه انجام میده 

اینکه سیستمون به مشکل بخوره به هیچ عنوان

نهایت سیستم بوت نمیشه و اخطار رم میده 

اگر دوتا رم غیر مشابه بزارین خود بایوس معمولا فرکانسها رو درست میکنه و نیازی نیست کاری انجام بدین 

ولی در نهایت پیشنهاد من اینه رمها رو کلا بفروشین و یک پک ۶۴ گیگ بخرین که احیانا به مشکل نخورین 

لینک به دیدگاه

اتصال دو رم با ویژگی های مختلف، منجر به خراب شدن اعصاب در طولانی مدت میشه 😧

ویرایش شده توسط AnSaWR
لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، AnSaWR گفته است:

اتصال دو رم با ویژگی های مختلف، منجر به خراب شدن اعصاب در طولانی مدت میشه 😧

تو بگو 200 میلیون خرج سیستم کنی اون وقت بخاطر گلوگاه شدن پهنای باند رم بشه زهر مار ادم، من شخصا این مشکل رو حس کردم و خیلی رو اعصابه...

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، ahmad00231 گفته است:

، مادربرد و کامپیوتر منو خراب میکنه؟

نه

19 ساعت قبل، ahmad00231 گفته است:

آیا این منجر به خراب شدن کامپیوتر در طولانی مدت میشه

نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...