رفتن به مطلب

پاسخ ندادن به سوالات فنی در پیام خصوصی

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن لیون کامپیوتر

دوستان، انجمن لیون کامپیوتر محلی است برای گفتگوی عمومی، رفع اشکال عمومی، آموزش عمومی، پاسخ به سوالات فنی به صورت عمومی، مشاوره عمومی، و دورهمی‌های دوستانه عمومی است. بدیهی است این فضای عمومی بوجود آمده تا همه‌ی کاربران بتوانند در فضای اشتراکی از اطلاعات مفید، پاسخ به سوالات فنی و راه حلها، به صورت عمومی استفاده کنند.

گاهی اوقات برخی از دوستان برای پاسخ به سوالات فنی از راه پیام خصوصی به من استفاده می کنند، که اینکار بر خلاف هدف اولیه ساخت انجمن لیون کامپیوتر بوده و هست. من نه می توانم و نباید به صورت خصوصی سوالات فنی را جواب دهم.

چون وقتی به سوالات فنی به صورت خصوصی جواب میدم، مدیران لیون کامپیوتر متوجه حضور و فعالیت من در انجمن نمی شوند. و دوم اینکه من که همه چیز دان نیستم، خیلی از کاربران اطلاعات فنی خیلی بهتر - و خیلی بیشتر از من دارند، و شاید موضوعی را که شما مطرح می کنید بهتر از من، و فنی تر از من بلد باشند، بتوانند در صحن علنی انجمن شما را بهتر از من راهنمایی کنند. با مطرح کردن سوالات فنی به صورت خصوصی، عملا شما خودتان را از استفاده از اطلاعات خوب دیگر کاربران محروم می کنید.

ضمن اینکه اگر کسی مشکل مشابهی را در گوگل سرچ کند، اگر موضوع علنی پاسخ داده شود، اون شخص هم به جواب سوالش خواهد رسید و انجمن در گوگل بالاتر می رود.

بنابراین تقاضا دارم، سوالات فنی خود را، در صحن علنی انجمن مطرح بفرمایید و اگر احساس می کنید من ممکن است بتوانم راهنمایی کنم، نام من را در تاپیک تگ کنید، اگر چیزی بدانم و بتوانم کمک کنم، حتما در تاپیک شما شرکت خواهم کرد.

ممنون از اینکه درک می کنید.

مرسی

• لایک 28
  • ممنونم 6
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...