رفتن به مطلب

فروش رم VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) باس 3200 و هارد HDD WD Blue 4TB

Recommended Posts

درود

فروش رم پک VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) باس 3200 کم کار با جعبه بدون گارانتی کم کار و در سلامت کامل و یکعدد هارد HDD WD Blue 4TB کارکرد 153 روز و در سلامت کامل ، هر دو مورد روی سیستم نصب هستن و بنا به درخواست خریدار محترم امکان هر تستی هستش ، قیمت رو برای رم 1950 و هارد 3100 در نظر گرفتم ، معاوضه ندارم ، مشهد بصورت حضوری و شهرهای دیگه ابتدا واریز و سپس ارسال ، ارسال با پست و تیپاکس با مسئولیت و هزینه خریدار محترم.

چون قطعات روی سیستم نصب هستن برای تست های احتمالی ، امکان ارسال تصویر از هارد دیسک نبود در صورت قطعی شدن خرید از روی سیستم باز میشه و تصاویرش رو برای خریدار ارسال میکنم

IMG_1043.jpg

IMG_1045.jpg

IMG_1047.jpg

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Ho3iN_ گفته است:

رم خریدارم

در خدمتم جناب شاهرخی

ویرایش شده توسط MidpooryA
لینک به دیدگاه

رونالدینیویی نبوده

هزارتومن بیشتر داده

بعضی از کاربرای اینجا که اکثرا نیو یوزرن  واسه هزار تومن بیشتر صدتا حرف عوض میکنن وقانون هم بیخیالش

ویرایش شده توسط hamid5566
  • لایک 1
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، hamid5566 گفته است:

رونالدینیویی نبوده

هزارتومن بیشتر داده

بعضی از کاربرای اینجا که اکثرا نیو یوزرن  واسه هزار تومن بیشتر صدتا حرف عوض میکنن وقانون هم بیخیالش

اتفاقا با تخفیف هم تقدیمشون شد ، کدام قانون رو بی خیالش شدیم بزرگوار و اینکه منظورتون از نیو یوزر بنده هستم یا جناب ظهوریان؟

• لایک 1
  • ممنونم 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، MidpooryA گفته است:

اتفاقا با تخفیف هم تقدیمشون شد ، کدام قانون رو بی خیالش شدیم بزرگوار و اینکه منظورتون از نیو یوزر بنده هستم یا جناب ظهوریان؟

شما خودت از رفتار خودت خنده ات نمیگیره؟

کاربر A پیام میده - شما به کاربر B میفروشین؟

اوکی بفروشین، به هر کسی دوست دارین میتونین بفروشین، ولی حداقل به طرف خریدار بگین بیاد توی تاپیک پیام بده.

• لایک 5
  • ممنونم 3
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...