رفتن به مطلب

فروش مادربرد نو msi 870a-G54 AM3+ USB3 Sata3

apple2070
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گرامی قصد فروش این مادربرد رو دارم کاملا نو، سالم، پیچ نشده تنها این مادربرد و قطعات رو باهاش تست کردم فقط در همین حد، مادربرد خیلی عالی هست از باکیفیت ترین قطعات و بهترین گزینه های اور برخوردار هست که در تنظیمات اتوماتیکش cpu و ram شمارو به بهینه ترین شکل و بدون اینکه احتیاج به تنظیمات دستی باشه اور میکنه نسبت به قیمتش از دید من جزء بهترین گزینه هاست دلیل خاصی واسه فروشش ندارم پس حاظر نیستم زیر قیمت بفروشمش لینک سایتشو واستون میذارم تا مشخصات و ویژگی هاشو ببینید،متاسفانه موقعی که isp اینترنتمو تغییر دادم مواجه شدم با عدم رانژه کردن یوزرهای جدید توسط مخابرات و منتظرم تا مشکلم برطرف بشه پس الان طبق سنن اجداد عصر حجرم دارم از دیال آپ استفاده میکنم و واسم سخته عکس بذارم اما در صورت خرید قطعی توسط دوستان حتما عکسشو قرار میدم با جناب navid-ati در گذشته معامله داشتم ایشون میتونن صحت صداقت بنده رو عنوان کنن، قیمت فروش بنده واسه این قطعه 140تومن هست و زیر این قیمت واسم مقدور نیست به هر حال من در خدمت دوستان هستم.سپاسگذارم

http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز امروز تماس گرفتم نمایندگی msi توی شهرمون(میخواستم ببینم مادربورد مورد نظرم با همون قیمت موجود هست که من اینو بدمش بشما یا نه) همین مدل رو که تا بیست روز پیش بین 160-150 تومن بودش رو میگه واسه خودم داره میاد 185هزار تومن میدمش حدود 200هزار تومن شما باید بدونی وضعیت بی ثبات بازار دیگه به روز هم نمیکشه و ثانیه ای شده و باید زودتر تصمیمتو میگرفتی الان طوری شده که دیگه وقت فکر کردن و وایسم ارزون بشه و بهترشو گیر بیارمو پولامو جمع کنم و... :( -_- رو نداری باز اجازه بده از چند جا دیگه پیگیر بشم خبرشو بهت میدم اما مسلما نه با قیمت قبلی اگه اینطور باشه منم مجبورم اینو حدود 170 بدمش با این وجود بذار ببینم چطوری میشه بهت خبر میدم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...