رفتن به مطلب

براي کار دائم پاي کامپيوتر چه مانتيوري بهتر است؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

در مورد مانيتورهاي CRT و عوارض آن براي مغز و چشم و اعصاب بحث هاي زيادي رو خونديم و در مورد اين که مانتيورهاي lcd خوب هستند و اشعه ندارند

من خودم LG F700P دارم که يک مانتيور CRT يا همون اشعه کاتدي هست

حال دوستاني که تجربه دارند راهنمايي کنند که آيا واقعا ً مانيتوري هاي LCD براي چشم بهتر هست اش و کساني که تجربه دارند در اين زمنيه و تأثيري که قبل و بعد از استفاده از اين نوع مانتيور ها بفرمايند

با تشکر

لینک به دیدگاه

از دوستان اگه تجربياتي دارند لطفاً در اختيار بنده و سايرين بگذارند

با تشکر

لینک به دیدگاه

در کل از نظر مضرات مانیتورها باید بگم که crt اشعه های اسیب رسان به چشم رو بیشتر داره . و در این زمینه به lcd بیشتر میشه اعتماد کرد .

لینک به دیدگاه

از نظر اشعه های مضر به علت وجود لامپ تصویر و استفاده از ولتاژ های بالا مسلما مانیتور ها و کلا تلویزیون های لامپی مضرات فراوانی دارند و کلا وسایل برقی و حتی پریز و سیم های برق هم به علت وجود میدان مغناطیسی برای انسان ضرر داره ولی خوب نمیشه از این مسئله گذشت که برای کارهای گرافیکی مانیتورهای لامپی بهتره این مسئله کاملا مشهود و واضح هست. B)

در پایان اگر برای کارتون نیاز به دقت زیاد ندارید پس در این صورت بهترین گزینه LCD هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...