رفتن به مطلب

مشکل پریدن کرک فتوشاپ 2024

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان چند وقتی میشه فتوشاپم وقتی بازش می کنم میگه TRIAL HAS ENDED و بلافاصله بسته میشن هر چقدر هم حذف و نصب می کنم و نسخه های متعدد و کرک های مختلف درست نمیشه. تو فایر وال هم میزارم باز همین جریانه. لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

سلام دوستان چند وقتی میشه فتوشاپم وقتی بازش می کنم میگه TRIAL HAS ENDED و بلافاصله بسته میشن هر چقدر هم حذف و نصب می کنم و نسخه های متعدد و کرک های مختلف درست نمیشه. تو فایر وال هم میزارم باز همین جریانه. لطفا کمک کنید

درود

فتو شاپ رو دانلود و اینترنت رو قطع کنید (برای دانلود سافت 98 پیشنهاد میشه)

نسخه اتو کرک نصب کنید و یا اگر جواب نداد کرک کنید

بعد فایل برنامه  رو در فایر وال قرار بدید و اینترنت رو وصل کنید

برنامه هایی هم هستن که کل فایلهای مسیر نصب رو در فایروال قرار میدن که قطعا بهترن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه حتی الامکان هنگام کار با برنامه به اینترنت متصل نشوید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۳/۲/۱۱ در 19:51، دلی سید گفته است:

ادبی جدیدا داره کرک ها رو غیر فعال میکنه، بعد از کرک، باید دسترسی رو از فایروال مسدود کنید.

یه برنامه هست فکر میکنم adobe cleaner باشه، اول اون رو دانلود کنید که دیتای تصب های پیشین از بین بره، بعد با اینترنت قطع نصب و کرک کنید و بعد هم دسترسی فایروال.

از سایت p30download هم بگیرید، نرم افزار های ادوبی سافت 98 مشکلات عجیب غریب دارن و هنگ میکنن هی وسط کار.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...