رفتن به مطلب

راهنمایی

Recommended Posts

سلام دوستان من به یک راهنمایی نیاز دارم + یک سوال

بنده قصد جمع کردن PC گیمینگ البته با کارت 580rx  تا در فرصت مناسب کارت گرافیک خوب هم بخرم لیست قطعات به صورت زیر هستند:

پردازنده: i5 13400

رم : کوسیر 16GB RGB

مادربرد: گیگابایت B760M gaming ddr4

پاور: گرین 800w

کیس: فاطر 730

خب در باره ی خنک کننده بگم که کیس انتخابی من محدودیت ارتفاع خنک کننده تا 155mm داره پس مجبور شدم خنک کننده ag620 RGB رو از لیست خط بزنم و کولر مستر T620s رو جایگزین کنم که تو عکس های محصول دیدم ای وای این مثل اینکه یکی از اسلات هارو می‌پوشونه 

بنظرتون میشه فن هارو پشت هیت سینک نصب کرد تا از پشت فضا اشغال بکنه یا تاثیر منفی روی کولینگ داره ( هرچند که نور rgb هم دیگه مستقیم دیده نمیشه)

و اینجا به فکر استفاده از خنک کننده مایع دیپ کول LE300 افتادم که هم قیمت این خنک کننده ها هست

ولی بنده از خنک کننده های مایع فوبیا دارم و تجربه از استفاده از ترمز هیدرولیکی در دوچرخه و مشکلاتش نظیر ( نشتی،حساسیت بالا،نیاز به مراقبت،سرویس ماهانه،هزینه نگهداری بالا،نیاز به تعمیرات تخصصی و....) من رو نسبت به شیلنگی که داخلش مایع باشه به شدت ترسونده حالا این شیلنگ چه تو کامپیوتر باشه چه تو دوچرخه باشه چه تو ماشین باشه چه تو آبسرد کن باشه و....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...