رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید مانیتور full hd

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

درخواست راهنمایی میخواستم برای خرید مانیتور ارزان برای تماشای فیلم و بگردی تا 5 میلیون

اول قصد داشتم مانیتورهای استوک وارداتی بخرم بعد دیدم تو این رنج مانیتور نو از برندهای مختلف خیلی تو بازار هست برای همین به نظرم خرید مانیتور نو با گارانتی که پنلهای بروزتری هم دارن گزینه بهتری هست تا مانیتورهای استوک وارداتی که نزدیک 10 سال کارکردن از کیفیتشون کم شده

خوشبختانه انواع مدل مانیتور تو این رنج قیمت تو بازار هست سوالم اینه دوستانی که تجربشو داشتن کدوم از این مواردی تا 5 میلیون ارزش خرید بیشتری داره کیفیتشون بهتره

(بنده کامل اطلاع دارم که هیچ کدوم از این برندها تو رنج قیمت پایین پنل مانیتور مال خودشان نیست تولید چین هست)اما کدوم کیفیت بهتری داره؟

SAMSUNG LS24C310EAMXUE

MSI PRO MP242A

LG 24MR400-B

و ...

البته یکی از دوستان مانیتور s27f350fhm با همین قیمت دست دوم بهم پیشنهاد داده اما پنل مانیتور pls ارزش خرید داره؟

لینک به دیدگاه

با درود، منم ماه پیش یه مانیتور رنج قیمتی 5 تومن نیاز داشتم که چون برای کار طراحی میخواستمش برام داشتن پوشش SRGB بالا و کالیبره بودن مهم بود. به مانیتور MSI pro 242A رسیدم و به مانیتور LG 24MR400. هر دو مورد گزینه خوبی بودن اما در نهایت MSI رو انتخاب کردم به 2 دلیل. پوشش SRGB 100 درصد و مورد دوم به خاطر داشتن دیسپلی پورت. چون شرایط کارتم طوریه که باید مانیتورم دیسپلی پورت هم میداشت. از روی شانس دیجیکالا یه تخفیف عالی گذاشت و با قیمت مناسب خریدمش. در رنج قیمتی خودش مانیتور خوبیه. کیفیت تصویر قابل قبولی داره و حسنش اینه که 100 هرتز هم هستش. امکانات کنترل نرم افزاری خوبی داره و میتونید با نرم افزار خود MSI تنظیمش کنید. منکه راضیم ازش نسبت به پولی که پرداخت کردم.

تو این رنج قیمت مانیتورهای استوک با مشخصات نزدیک این رو میتونستم پیدا کنم که خب حداقل 4 یا 5 سالی کارکردند. اکثرشون هم 60 هرتز هستن که این مانیتورها 100 هرتز هستن با گارانتی دو ساله و   طراحی شیکتر.

بنده خودم مانیتور استوک تهیه کردم و دارمش، منتها اون نسبت به قیمتی که براش پرداخت کردم با اون مشخصات خاصش ارزنده بود، اما الان با این قیمتها این دو گزینه که خدمتتون عرض کردم ارزش خرید بیشتری دارن. 

خب الان تقریبا همه کالاهای بالا رده تولید چین هستن. مانیتور MSI تا جایی که متوجه شدم مونتاژش داخل ایران و توسط شرکت ماتریس انجام شده. اما مشکلی نیست و همون محصول MSI هستش که تو سایتش هم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام منم شرایطم شبیه دوست عزیز Fido بود ولی فوکوس رو گیمینگ بود نه طراحی. LG 24MR400-B رو انتخاب کردم و راضیم. بین استوک ها گشتم ولی 24 اینچ پنل ips با آپشن فری سینک بازه 48تا100 هرتز هیچ جا نبود. هردو آپشن lg و msi خوبن فقط میتونم بگم سراغ سامسونگ به هیچ وجه نرید تو این رنج قیمتی. ی دلیل اینکه lg گرفتم این بود که اعتماد به مونتاژ داخلی ماتریس نداشتم واقعیت چون دوستان تو همین فروم شکایات زیادی از گارانتیش داشتن ولی lg مونتاژ چینه. میتونید هم دقیقتر تو سایت https://www.displayspecifications.com دو مدل رو مقایسه کنید باهم.

لینک به دیدگاه

درود 

من اوایل نوروز بود که دنبال مانیتور در همین رنج برای تماشای فیلم و وب گردی بودم ، قبلش hp e223 داشتم که به صورت استوک گرفته بودم و به این دلیل که چشمام بعد یک ساعت درد میگرفت تصمیم گرفتم عوضش کنم .

به چند گزینه رسیدم اما چون اغلب برای وب گردی میخواستم پس تصمیم گرفتم به 27 اینچ شون فکر کنم . متأسفانه مدل 27 اینچ LG 24MR400-B موجود نبود پس LS27C310 رو با گارانتی لایف گرفتم ، موردی که جالب بود برام این بود که زمان گارانتی از زمان خرید من از فروشگاه حساب شد با اینکه بر روی کارت 1 سال گذشته بود . ( برام sms اومد که در سامانه http://irangs.ir مانیتور ثبت شد و دقیق 2 سال گارانتی )

برخلاف گفته دوستمون کاملا از این مانیتور راضی هستم ، رنگا خوبن ، روشناییش برای من کاملا مناسبه و البته دیگه چشمم درد نمیگیره و در این مدت که تقریبا روزی 14 ساعت روشنه مشکلی ندیدم 

البته به شما هم پیشنهاد میکنم 27 اینچ بگیرید اگه اختلاف قیمتشون مطرح نباشه که به نظرم برای تماشای فیلم و وبگردی بهتره

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Fido گفته است:

سلام ممنون از راهنماییتون

مشخصات که نگاه کردم msi بهتر به نظر میاد

فقط سوال اینجاست این مانیتور اطمینانی هست که مشخصات رسمی برای این مانیتور اعلام شده در سایت سازنده با نسخه منتاژ شده ایرانی یکی باشه ؟

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

با سلام منم شرایطم شبیه دوست عزیز Fido بود ولی فوکوس رو گیمینگ بود نه طراحی. LG 24MR400-B رو انتخاب کردم و راضیم. بین استوک ها گشتم ولی 24 اینچ پنل ips با آپشن فری سینک بازه 48تا100 هرتز هیچ جا نبود. هردو آپشن lg و msi خوبن فقط میتونم بگم سراغ سامسونگ به هیچ وجه نرید تو این رنج قیمتی. ی دلیل اینکه lg گرفتم این بود که اعتماد به مونتاژ داخلی ماتریس نداشتم واقعیت چون دوستان تو همین فروم شکایات زیادی از گارانتیش داشتن ولی lg مونتاژ چینه. میتونید هم دقیقتر تو سایت https://www.displayspecifications.com دو مدل رو مقایسه کنید باهم.

طبق گفتتون مقایسه هارو نگاه کردم مانیتور msi بهتره انگار زده 85درصد DCI-P3

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام ممنون از راهنمایی

مانیتور 27 اینچ مشکل شارپ یا مشخص بودن پیکسلهارو نداره؟

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام ممنون از راهنمایی

خیر مشکلی نداره اما طبیعیه که خیلی نزدیک بشید ، پیکسلا معلومه 

photo_2024-05-21_22-20-08.thumb.jpg.671b5909837cd250afb39d65d415d55b.jpg

کیفیت عکس به دلیل محدودیت حجم پایین اومده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام ممنون از راهنمایی

برای 24 اینچ 1080 مناسبه ولی برای 27 اینچ 1440p باید بری وگرنه همین مشکل مشخص شدن پیکسل ها بوجود میاد. 32 اینچ به بالا هم باید 4k باشه قطعا

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Abolfazl.D گفته است:

مشخصات که نگاه کردم msi بهتر به نظر میاد

فقط سوال اینجاست این مانیتور اطمینانی هست که مشخصات رسمی برای این مانیتور اعلام شده در سایت سازنده با نسخه منتاژ شده ایرانی یکی باشه ؟

طبق گفتتون مقایسه هارو نگاه کردم مانیتور msi بهتره انگار زده 85درصد DCI-P3

من که چک کردمُ SRGB درست بودُ 100 هرتزش اوکی بود و همون مدل msi هستش و برنامه خود msi هم شناختش و سایر برنامه ها هم به همین مشخصات شناساییش میکنن. منکه مورد مشکوکی ندیدم. کیفیت ستختش هم خوبه و موردی نداره. کیفیت تصویر هم نسبت به قیمتش راضی کنندست.. حسن بزرگش داشتن display port هستش که نسبت به ال جی این برتری رو داره. ال جی انگار 75 هرتز بودش اگه اشتباه نکنم... من نسبت به قیمتی که خریدمش(4800) خریدمش بهش ارزش خرید بالایی میدم نسبت به اون قیمت. چون با اون قیمت واقعا عالی بود. الان نمیدونم چنده و اگه خیلی بالا رفته باشه ممکنه گزینه های بهتری هم باشن .لی تا جایی که ماه قبل چک کردم تو این بازه قیمتی این MSI و اون مدل ال جی خرید خوبی بودن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
48 دقیقه قبل، Fido گفته است:

من که چک کردمُ SRGB درست بودُ 100 هرتزش اوکی بود و همون مدل msi هستش و برنامه خود msi هم شناختش و سایر برنامه ها هم به همین مشخصات شناساییش میکنن. منکه مورد مشکوکی ندیدم. کیفیت ستختش هم خوبه و موردی نداره. کیفیت تصویر هم نسبت به قیمتش راضی کنندست.. حسن بزرگش داشتن display port هستش که نسبت به ال جی این برتری رو داره. ال جی انگار 75 هرتز بودش اگه اشتباه نکنم... من نسبت به قیمتی که خریدمش(4800) خریدمش بهش ارزش خرید بالایی میدم نسبت به اون قیمت. چون با اون قیمت واقعا عالی بود. الان نمیدونم چنده و اگه خیلی بالا رفته باشه ممکنه گزینه های بهتری هم باشن .لی تا جایی که ماه قبل چک کردم تو این بازه قیمتی این MSI و اون مدل ال جی خرید خوبی بودن

الجی هم 100 هستش و فک کنم زیر 120 هرتز تو 1080p بین HDMI و DP فرقی نباشه. ی جدولی داشت یادم نیست الان ولی مثلا 144 هرتز تو 1440p قطعا dp لازمه

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

الجی هم 100 هستش و فک کنم زیر 120 هرتز تو 1080p بین HDMI و DP فرقی نباشه. ی جدولی داشت یادم نیست الان ولی مثلا 144 هرتز تو 1440p قطعا dp لازمه

آره، برای من دیسپلی پورت داشتن به این دلیل مهم بودش که چون با دو نمایشگر کار میکنم و نمایشگر دوم فقط HDMI داره و کارتم هم یدونه HDMI داره، نمایشگر اصلیم باید دیسپلش میداشت که کارم راه بیافته. کلا داشتن پورت بیشتر مزیت محسوب میشه. البته SRGB این MSI هم پوشش بالاتری داره که البته خیلیم تفاوتی نمیکنه. در کل هر دو گزینه خوبن و ارزش خرید دارن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

خوب ما داریم با hdmi 

144 هرتز 1440p استفاده میکنیم !

لینک به دیدگاه

درود

اگر فقط کاربریت فیلم دیدن و وبگردی هست حتما پنل va انتخاب کن و سمت ips یا pls نرو....و بهترین گزینه ای که من پیشنهاد میکنم 

coolermaster ga241 با 36 ماه گارانتی الماس ....مدل 27 اینچش رو برای فیلم و وبگردی گرفتم کنتراست و نمایش رنگ ها واقعا عالیه 

ویرایش شده توسط phoenixia
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

خوب ما داریم با hdmi 

144 هرتز 1440p استفاده میکنیم !

درسته دقیقتر بررسی کردم ورژن ۲.۱ این رو هم ساپورت میکنه. 

9 ساعت قبل، Fido گفته است:

آره، برای من دیسپلی پورت داشتن به این دلیل مهم بودش که چون با دو نمایشگر کار میکنم و نمایشگر دوم فقط HDMI داره و کارتم هم یدونه HDMI داره، نمایشگر اصلیم باید دیسپلش میداشت که کارم راه بیافته. کلا داشتن پورت بیشتر مزیت محسوب میشه. البته SRGB این MSI هم پوشش بالاتری داره که البته خیلیم تفاوتی نمیکنه. در کل هر دو گزینه خوبن و ارزش خرید دارن.

بله برای سیستم های چند مانیتوره خوبه dp چون شرکت ها کارتارو با ی پورت hdmi میزنن تا هزینه patent بالا نره ولی dp هزینه اضافی نداره.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

درود

اگر فقط کاربریت فیلم دیدن و وبگردی هست حتما پنل va انتخاب کن و سمت ips یا pls نرو....و بهترین گزینه ای که من پیشنهاد میکنم 

coolermaster ga241 با 36 ماه گارانتی الماس ....مدل 27 اینچش رو برای فیلم و وبگردی گرفتم کنتراست و نمایش رنگ ها واقعا عالیه 

سلام مشخصات مانیتور cooler master ga241 خیلی خوب به نظر میاد

مشکل اینجاست من خیلی وقت قبل مانیتور پنل va داشتم از غلظت زیاد رنگ هاش خوشم نیامد

اگه اشتباه نکنم مانیتورهای پنل va تو تایپ نمایش متن ها مصرف کننده رو اذیت میکنن

من به غیر فیلم و وبگردی کمیک و مانگاه هم میخونم که شامل عکسها با پس زمینه سفید طراحی ها سیاه که احتمال زیاد میدم پنل va تو نمایش طراحی ها بد باشه

(این عکسهایی که گذاشتم تو مانیتور پنل va به نظرم سایه ها و رنگ تیره ممکنه بیش از اندازه غلظتش زیاد باشه یا شایدم من اشتباه میکنم برعکس بهتر هم باشه تو پنل Va !)

2e684cb1992f138bab44e113e06e2f8e.jpg

422d6d829c8d235189de2e7ec59e8bf5.jpg

ویرایش شده توسط Abolfazl.D
لینک به دیدگاه

سلام عزیزم 

دوستان نزدیکم ۲ تا همزمان از msi 242A گرفتن و راضی بودن.

یه مدل هم ایسر داره مدلش رو فراموش کردم سرچ کنین اونم کیفیت مطلوبی داره.

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام مشخصات مانیتور cooler master ga241 خیلی خوب به نظر میاد

مشکل اینجاست من خیلی وقت قبل مانیتور پنل va داشتم از غلظت زیاد رنگ هاش خوشم نیامد

اگه اشتباه نکنم مانیتورهای پنل va تو تایپ نمایش متن ها مصرف کننده رو اذیت میکنن

من به غیر فیلم و وبگردی کمیک و مانگاه هم میخونم که شامل عکسها با پس زمینه سفید طراحی ها سیاه که احتمال زیاد میدم پنل va تو نمایش طراحی ها بد باشه

(این عکسهایی که گذاشتم تو مانیتور پنل va به نظرم سایه ها و رنگ تیره ممکنه بیش از اندازه غلظتش زیاد باشه یا شایدم من اشتباه میکنم برعکس بهتر هم باشه تو پنل Va !)

2e684cb1992f138bab44e113e06e2f8e.jpg

422d6d829c8d235189de2e7ec59e8bf5.jpg

Ips از لحاظ دقت رنگ واقعا خوب عمل میکنه ولی  ips ضعف بزرگش در رنگ مشکی که روی تجربه کلی کاربر تاثیر میزاره...این ضعف توی اتاق با نور زیاد ..زیاد آزار دهنده نیست ولی برای محیط هایی با نور کم آزار دهنده میشه بخصوص وقتی backlight bleed و ips glow رو بهش اضافه کنی...و این خصوصیات بدش باعث میشه فیلم دیدن باهاش لذت بخش نباشه...ولی از اون طرف پنل va درسته که برای گیم زیاد مناسب نیست البته بجز پنل های جدید سامسونگ و بخصوص(odyssey g6 g7 )ولی بخاطر کنتراست بالاش برای تماشای فیلم عالیه...در مورد وب گردی مشکل بلک اسمیرینگ موقع اسکرول کردن پیش میاد ولی اونهمه شدید نیست که روی تجربه کاربر تاثیر بزاره و اون هم فقط توی صفحاتی با پس زمینه سیاه اتفاق میوفته و میتونید با تنظیمات اور درایو مانیتور شدتش رو خیلی کم کنید و خوندن متن ها هم اصلن آزار دهنده نیست ..در مورد غلظت رنگ های پنل va درست میگید یه مقدار اور سچوریتت و پرنگ بنظر میاد ولی با تنظیمات رنگی مانیتور میتونید حالت دلخواهتون رو تنظیم کنید...من ips و va رو کنار هم بررسی کردم بنظر من رنگ های پنل va شاید زیاد دقیق نباشن ولی واقعا زیباتر از ips به نمایش در میان...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...