رفتن به مطلب

عاشق آیفون هستید؟ سامسونگ بخرید!

روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

a1aiphone.jpg

باز هم یک عکس و یک تبلیغ دیگر. موضوع از آنجا آغاز می شود که می گوید : آیا عاشق آیفون هستید؟ سامسونگ بخرید! این یک تبلیغ است یا یک شوخی، هر چه هست باعث بحث های دوستانه ای بین طرفداران ساسونگ و اپل شده است. اگر به دید بد به موضوع نگاه نکنیم شاید جنبه شوخی آن ما را هم بخنداند. بالاخره دنیای فن آوری هم نیاز به یک رفرش دارد.

اپل می گوید محصولات سامسونگ به طور قابل ملاحظه ای شبیه به محصولات اپل هستند …

… با صفحه نمایش بزرگتر ، کارایی بهتر ، امکانات بیشتر ، اپلیکیشن های مجانی بیشتر و قیمتی پایین تر.

گلکسی اس ۳ : فوق العاده ترین آیفون تاکنون.

تصویر را ببینید.

a1aiphone2.jpg

pcwar

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا این شوخی ها دارند زیاد میشن ؟ فکر میکنم باعث پایین اومدن ارزش سهام سامسونگ میشن بیشتر.

:D

2mS61.jpg

داستان نوکیا اون ته جالب تر هست.

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

چرا این شوخی ها دارند زیاد میشن ؟ فکر میکنم باعث پایین اومدن ارزش سهام سامسونگ میشن بیشتر.

:D

2mS61.jpg

داستان نوکیا اون ته جالب تر هست.

عاااالیییی بود لی خندیدم! :lol:

لینک به دیدگاه

1) هیچ کمپانی اجازه نداره نام برند دیگه ای رو توی تبلیغاتش ببره ، چون طبق معاهده هایی بین المللی تبلیغات این کار ممنوع هستش. حتی اگه به صورت محلی و در ابعاد کوچک انجام بشه. سامسونگ به هیچ عنوان چنین حرکت بچگانه ای نمی کنه که دوباره جریمه بشه. یادمه کمپانی ولفس واگن توی یکی از طبلقاتش از یک مدل مزدا استفاده کرده بود که جریمه سنگینی پرداخت کرد. توی مورد دیگه ای BMW یک مدل بنز سری E قدیمی رو توی تبلیغش آورده بود که در دادگاه داخلی آلمان به مصالحه رسیدند.

2) تمامی گوشی ها و تبلت های اپل ، سامسونگ و بخشی از اسوس ها در دو کارخانه Foxconn و Pegatron تولید می شه. بیش از 50% سهام پگاترون مطعلق به کمپانی اسوس هست و ممکن شباهت هایی توی ساخت و یا طراحی باشه.

3) تا جایی که من می دونم هیچ چیز مشابهی بین اپل و سامسونگ نیستش و تنها نفوذ بالای اپل توی آمریکا باعث شد تا توی دادگاه پیروز بشه. پردازنده دستگاه های اپل از سری A مثل A4 یا A5 هستش ، پردازنده های سامسونگ از سری ARM خود سامسونگ. سیستم عامل اپل iOS هستش مال سامسونگ اندروید و .... . فقط طراحی خود دستگاه می مونه که باز هم تفاوت های زیادی هستش.

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مطلب پست اول رو همونطور که تو پست قبلی اشاره کردم یک شوخی میبینم ولی با این وجود لازم دیدم نکاتی رو در مورد مطلب دوستمون اشاره کنم:

1- قانون نوشته ای در این مورد که صریح اعلام به اصل مطلب کرده باشه وجود نداره و کاملا بستگی به نحوه اشاره به نام برند داره به طور مثال همونطور که شاهد هستیم تبلیغات زیادی بر پایه و اساس مقایسه بین امکانات و کارایی 2 برند از یک طرف صورت گرفته و میگیره ( مثل چارت ها) و شکایت از طرفین کاملا بستگی به نحوه مطرح شدن برند مورد اشاره هست (نکات بسیار ریز و ظریف که وکلای کار کشته از ریز و بم قانون استفاده یا سوء استفاده میکنند.

2- مطلب در این هست که آیا حق لایسنس و اختراع پرداخت شده یا خیر تولید کننده هر شخص یا شرکتی باشد .

3- در تاپیک های قبلی با سند اشاره کردیم هدف اپل اندروید هست و سامسونگ و موتورولا و اچ تی سی و غیره وسیله هستند و در مورد شباهتها هم سند بود لطفا زحمت خوندن رو اگر موضوع مهم هست یا در جهت اطلاع بکشید. آندروید یک محصول از طرف گوگل هست که شرکت امریکایی هست.

سوال چرا اپل یقه گوگل رو مستقیم نمیگیره : گوگل به طور مستقیم هیچ درآمدی از آندروید نداشته و ندارد و در دعوایی که فبلا با اوراکل داشت طبق همین موضوع از پرداخت جریمه معاف شد.

این داستانهای شکایت و حق اختراع و پرداخت جریمه از نظری شاید به ضرر مصرف کننده باشد اما من بشخصه هیچ وقت سالهای در جا زدن سامسونگ و نوکیا در سیستم عامل رو فراموش نمیکنم خصوصا سیمبین رو که هنوز نوکیا سرگردان آن هست.

بحث طولانی هست و فرصت کم و تمامی بحث بین ما دوستان در جهت بالا بردن اطلاعات عمومی و غیره هست در فرصتی دیگر به امید خدا...

لینک به دیدگاه

1) هیچ کمپانی اجازه نداره نام برند دیگه ای رو توی تبلیغاتش ببره ، چون طبق معاهده هایی بین المللی تبلیغات این کار ممنوع هستش. حتی اگه به صورت محلی و در ابعاد کوچک انجام بشه. سامسونگ به هیچ عنوان چنین حرکت بچگانه ای نمی کنه که دوباره جریمه بشه. یادمه کمپانی ولفس واگن توی یکی از طبلقاتش از یک مدل مزدا استفاده کرده بود که جریمه سنگینی پرداخت کرد. توی مورد دیگه ای BMW یک مدل بنز سری E قدیمی رو توی تبلیغش آورده بود که در دادگاه داخلی آلمان به مصالحه رسیدند.

2) تمامی گوشی ها و تبلت های اپل ، سامسونگ و بخشی از اسوس ها در دو کارخانه Foxconn و Pegatron تولید می شه. بیش از 50% سهام پگاترون مطعلق به کمپانی اسوس هست و ممکن شباهت هایی توی ساخت و یا طراحی باشه.

3) تا جایی که من می دونم هیچ چیز مشابهی بین اپل و سامسونگ نیستش و تنها نفوذ بالای اپل توی آمریکا باعث شد تا توی دادگاه پیروز بشه. پردازنده دستگاه های اپل از سری A مثل A4 یا A5 هستش ، پردازنده های سامسونگ از سری ARM خود سامسونگ. سیستم عامل اپل iOS هستش مال سامسونگ اندروید و .... . فقط طراحی خود دستگاه می مونه که باز هم تفاوت های زیادی هستش.

خیلی خوب جواب دادید خیلی وقت بود میخواستم جواب این جور بحث ها رو بدم ولی شما خیلی بهتر جواب دادید ضمنا دوستانی که از اپل طرفداری می کنند فراموش کردن این پوستی که الان داره از سر من و شما کنده میشه زیر سر این ... هاست اگرچه تولیداتشون با کیفیته و خیلی دلم می خواد یه حالی ازشون بگیرم :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...