رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال 500 گیگ دست ساز

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

برادرم برای فایلهای شخصی یک هارد اکسترنال ۵۰۰ گیگ میخواست من تو بازار گشتم هیچی پیدا نکردم همه بهم گفتن میتونن دست سازشو برام بسازن

برای هارد اکسترنال دست ساز ۵۰۰ گیگ بهم ۱٫۲۰۰ تا ۱٫۸۰۰  قیمت دادن

سوالم اینه اطمینانی هست دست سازش؟ 

چون برادرم نیازی به هارد حجم بالا نداره چندتا عکس فیلم هست فقط

بخرم دست سازشو؟باکس سیگیت یا وسترن کدوم بهتره؟

ویرایش شده توسط Abolfazl.D
لینک به دیدگاه

منظورتون از دست ساز اینه که یه هارد 2.5 اینچی(لپ تاپی)بگیرید و با یه باکس تبدیلش کنید به هارد اکسترنال؟

اگه منظورتون اینه، برای این منظور به غیر از خود هارد 2.5 اینچی به یه باکس نیاز دارید که خب برای این هم مونده به بودجه مدنظرتون دیگه... حتما باکسی که میخرید USB3 باشه که بتونید سرعت انتقال خوبی ازش بگیرید. اگه مورد اقتصادی میخواید دیجیکالا باکس نت پیل داره که قیمتهاش بد نیستن، اگه میخواید بیشتر هزینه کنید، برید سمت اوریکو یا ای دیتا مخصوصا مدل ED600 ایدیتا که ضربه گیری خوبی هم داره و سرعت انتقالش هم خوبه.

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Fido گفته است:

منظورتون از دست ساز اینه که یه هارد 2.5 اینچی(لپ تاپی)بگیرید و با یه باکس تبدیلش کنید به هارد اکسترنال؟

اگه منظورتون اینه، برای این منظور به غیر از خود هارد 2.5 اینچی به یه باکس نیاز دارید که خب برای این هم مونده به بودجه مدنظرتون دیگه... حتما باکسی که میخرید USB3 باشه که بتونید سرعت انتقال خوبی ازش بگیرید. اگه مورد اقتصادی میخواید دیجیکالا باکس نت پیل داره که قیمتهاش بد نیستن، اگه میخواید بیشتر هزینه کنید، برید سمت اوریکو یا ای دیتا مخصوصا مدل ED600 ایدیتا که ضربه گیری خوبی هم داره و سرعت انتقالش هم خوبه.

سلام بله منظورم همین بود

البته قرار نیست خودم انجام بدم میخوام از مغازه دار بخرم بیشترشون فقط باکس وسترن داشتن

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام بله منظورم همین بود

البته قرار نیست خودم انجام بدم میخوام از مغازه دار بخرم بیشترشون فقط باکس وسترن داشتن

اگه کالای خوب میخواید همون ای دیتا مدل ed600 عالیه. البته قیمتش یکم بالاست. اگه جنس مناسبتر میخواید همون نت پیل که دیجیکالا هم داردش خوبه. اینترنتی خرید کنید، تنوع بیشتره. اون وسترنها های کپی هستن. تو رنج 400 تومن میتونید از برند اوریکو هم خرید کنید که برند خیلی خوبیه.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

دوباره سوال دارم

من هارد اکسترنال 500 گیگ دست ساز خریدم هارد برند توشیبا+باکس وسترن

مغازه دار میگفت کلا هارد اکسترنال برای وصل کردن به تلویزیون یا گوشی خوب نیست به خاطر مدار تغذیه ممکنه اسیب ببینه میخوام بدونم این موضوع تا چه میزان درسته باید رعایت کرد

یا نه میشه با خیال راحت به تلویزیون و موبایل وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Abolfazl.D گفته است:

سلام دوستان

دوباره سوال دارم

من هارد اکسترنال 500 گیگ دست ساز خریدم هارد برند توشیبا+باکس وسترن

مغازه دار میگفت کلا هارد اکسترنال برای وصل کردن به تلویزیون یا گوشی خوب نیست به خاطر مدار تغذیه ممکنه اسیب ببینه میخوام بدونم این موضوع تا چه میزان درسته باید رعایت کرد

یا نه میشه با خیال راحت به تلویزیون و موبایل وصل کنم؟

سلام
بله درست گفتن احتمال صدمه دیدن هارد و از دست رفتن اطلاعات وجود داره
برای یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاد و هارد اکسترنالشون رو به تلویزیون وصل میکردن و استفاده میکردن که بعد از چند بار استفاده دیگه هارد بالا نیومد که البته گارانتی تعویض کرد و خودشون (شرکت گارانتی کننده ) میدونستن بعلت اتصال به تلویزیون یا ستاپ باکس این اتفاق برای هارد افتاده و گفتن از این بعد یا هارد رو به لپتاپ متصل کنین و از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصل کنین یا اینکه کلا فیلمی رو که میخواین ببینید رو روی فلش بریزید و فلش رو به تلویزیون وصل کنین.
اینجوری دیگه ریسک از بین رفتن اطلاعات هارد هم منتفی میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...