از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
انتخاب بین گوشی و تبلت؟
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 3 ارسال
- 174 بازدید
-
- 1 ارسال
- 88 بازدید
-
- 0 ارسال
- 50 بازدید
-
- 1 ارسال
- 140 بازدید
-
- 2 ارسال
- 251 بازدید
-
فروش چند قطعه نو شامل پردازنده 11400، ssd های 990pro، 980 pro و 970evo
توسط rajah، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 14 ارسال
- 581 بازدید
-
فروش فروش غول اخر ASUS 4090 STRIX LC OC گارانتی اصلی یا معاوضه
توسط Slash_Slash، در خرید و فروش کارت گرافیک VGA
- 5 ارسال
- 723 بازدید
-
باندل b250 رم4 ssd 120 ddr4 سی پی یو g6405 1 2 3
توسط chaning، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 70 ارسال
- 2673 بازدید
-
- 1 ارسال
- 277 بازدید
-
- 3 ارسال
- 272 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
- 24 ارسال
- 274 بازدید
-
ایا ترافیک بسته های ساعات خاص یا زمان دار اینترنت تلفن ثابت مخابرات حذف شده
توسط koorosh kabir، در تجهیزات شبکه و اینترنت
- 6 ارسال
- 145 بازدید
-
- 0 ارسال
- 30 بازدید
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 6
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 146 ارسال
- 8563 بازدید
-
- 9 ارسال
- 421 بازدید
-
سوال
Amin Heydari 307
عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمام دوستان عزیز در انجمن لیون🌹 امیدوارم همگی سالم و تندرست باشید
متاسفانه مدتی هست که بنده به دلیل درد قلب و کمر نمیتونم زیاد پشت میز و سیستم بشینم. از طرفی، کار اصلی من ترجمه، تایپ و قرار دادن مطالب در وبسایت هست و به خاطر علاقه داشتن به سیستم، وجود نمایشگر بزرگ و راحت بودن با ماوس و کیبورد حدود 95 درصد از کارهام رو با کامپیوتر انجام میدم (حتی وبگردی و تماشای فیلم). همچنین یک گوشی اندرویدی از 4 سال پیش دارم که فقط برای انجام تماس های تلفنی، بازی های آنلاین، مطالعه و وبگردی ازش استفاده میکنم.
با این حال، دکتر توصیه کرده برای جلوگیری از بروز درد روی صندلی نرم مثل مبل و بصورت کمی دراز کشیده بشینم (کمرم نباید در زوایه 90 درجه قرار بگیره و بهتره متمایل به عقب و زاویه بیشتری داشته باشه). البته صندلی ام از این نظر مشکلی نداره و باهاش راحتم.
اما به دلیل اینکه فشار زیادی هنگام نشستن تحمل میکنم قصد دارم بیشتر کارهایی که با سیستم انجام میدم رو به یک دستگاه قابل حمل و قدرتمند منتقل کنم تا بتونم از اون در زمانی که پشت کامپیوتر نیستم مثل دانشگاه و مسافرت استفاده کنم.
حدود 30 میلیون برای خرید این دستگاه بودجه دارم اما نمیدونم بهترین انتخاب برای کار من گوشی هست یا تبلت! البته درباره لپ تاپ هم تحقیقاتی انجام دادم اما ترجیح میدم درصورت خرید لپ تاپ، مدلی رو انتخاب کنم که از سیستم خودم قوی تر باشه و تفاوتی رو بین آن ها احساس کنم.
لپ های 30 میلیونی در بازار ضعیف هستند و ارزش نداره فقط بخاطر قابل حمل بودن شون، این همه هزینه کرد. در نتیجه، تنها گزینه هایی که میتونم تهیه کنم موبایل یا تبلت هست.
- به نظرم خودم تبلت میتونه انتخاب بهتری باشه اما نمیدونم بهترین مدل موجود در بازار برای کار من کدام هست. خیلی تعریف آیپدهای اپل رو شنیدم و گفته میشه نسبت به سایر تبلت های بازار عملکرد و رابط کاربری بهتری دارند اما تا به حال تجربه استفاده از محصولات اپل رو نداشتم.
- از طرفی بیشتر آیپدهایی که در فروشگاه ها دیدم فقط 64 گیگ حافظه و 4 گیگابایت رم دارند که نمیدونم آیا این مورد میتونه بعدا در هنگام بازی و مولتی تسکینگ مشکل ساز بشه یا نه!
- ممنون میشم اگر هر یک از دوستان نظر یا پیشنهادی داره ارسال بکنه تا بهتر بتونم در این زمینه تصمیم بگیرم.
لینک به دیدگاه
5 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.