رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب CPU

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان نیاز به راهنمایی  دارم در مورد 2 عدد سی پی یو
یکیشون خوش قیمت و موجود در بازار و مورد بعدی قیمت بالاتر و کمیاب

سیستم موجود الان برای استفاده از سی پی یو انتخابی با راهنمایی شما
1 مین TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 که بعد از ورود سری جدید اینتل جایگزین این سیستم پایین میشه برای استفاده از CPU  انتخابی در این تاپیک
سیستم مورد استفاده فعلی که قرار هست بجای 12100 جایگزینش کنم
Main MSI PRO B660-A DDR4

علت زدن تاپیک این هست که برای مورد گرونتر بررسی خاصی پیدا نکردم
گزینه 1- I7 12700k
گزینه 2- I7 14700 بدون k
من کلا اهل اوور نیستم و یکی از  دو مورد بالا که انتخاب میشه  قرار هست همیشه روی یکی از مین های بالا که گفتم بدون جنگولک کاری کار کنند تا مدت زیادی
کار هم که بازی در اولویت نیست و تبدیل فایل های ویدویی هست با برنامه مشخص و تقریبا ثابت Any Video Converter Ultimate
1804646603_Screenshot2024-07-23013748.png.dd9019617ee5a758a5df69445222de8d.png
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید آیا 14700 معمولی ارزش خرید داره با توجه به قیمت بالاش و یا اینکه همون 12700k که خیلی خوش قیمت هست رو بگیرم
آیا 14700 تکنولوژی گزینه فیچر جدیدی اضافه داره نسب به 12700k که ارزش داشته باشه برم طرفش
با سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
دوستان نیاز به راهنمایی  دارم در مورد 2 عدد سی پی یو
یکیشون خوش قیمت و موجود در بازار و مورد بعدی قیمت بالاتر و کمیاب

سیستم موجود الان برای استفاده از سی پی یو انتخابی با راهنمایی شما
1 مین TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 که بعد از ورود سری جدید اینتل جایگزین این سیستم پایین میشه برای استفاده از CPU  انتخابی در این تاپیک
سیستم مورد استفاده فعلی که قرار هست بجای 12100 جایگزینش کنم
Main MSI PRO B660-A DDR4

علت زدن تاپیک این هست که برای مورد گرونتر بررسی خاصی پیدا نکردم
گزینه 1- I7 12700k
گزینه 2- I7 14700 بدون k
من کلا اهل اوور نیستم و یکی از  دو مورد بالا که انتخاب میشه  قرار هست همیشه روی یکی از مین های بالا که گفتم بدون جنگولک کاری کار کنند تا مدت زیادی
کار هم که بازی در اولویت نیست و تبدیل فایل های ویدویی هست با برنامه مشخص و تقریبا ثابت Any Video Converter Ultimate
1804646603_Screenshot2024-07-23013748.png.dd9019617ee5a758a5df69445222de8d.png
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید آیا 14700 معمولی ارزش خرید داره با توجه به قیمت بالاش و یا اینکه همون 12700k که خیلی خوش قیمت هست رو بگیرم
آیا 14700 تکنولوژی گزینه فیچر جدیدی اضافه داره نسب به 12700k که ارزش داشته باشه برم طرفش
با سپاس

سلام عزیز درباره سوالاتت دوستان حرفه ای نظر میدن ولی چیزی که مهمتره اینه که فعلا سمت نسل 13و14 نرید تا اینتل رسمی بیانیه بده بگه علت مشکلات عدیده چیه و چطوری با چه اپدیتی میخواد درستش کنه و آیا اون اپدیت مشکلات فیزیکی احتمالی رو هم میتونه حل بکنه یا نه. در حال حاضر ریسک بزرگیه بنظرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
28 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

سلام عزیز درباره سوالاتت دوستان حرفه ای نظر میدن ولی چیزی که مهمتره اینه که فعلا سمت نسل 13و14 نرید تا اینتل رسمی بیانیه بده بگه علت مشکلات عدیده چیه و چطوری با چه اپدیتی میخواد درستش کنه و آیا اون اپدیت مشکلات فیزیکی احتمالی رو هم میتونه حل بکنه یا نه. در حال حاضر ریسک بزرگیه بنظرم

با سلام
منظور از مشکلات فیزیکی همون اکسید شدن و سولفاته شدن پایه ها هست یا چیز دیگه ایی
چون اینتل اطلاعیه زده بزودی با آپدیت مشکل Vcore و ... رو  حل میکنه

در تاپیک های دیگه از دوستان راهنمایی گرفتم گفتن سری K مشکل دار هستن
و من هم با توجه به اینکه مین Z ندارم و اصلا سری K بکارم نمیاد برای همین دنبال سری معمولیش بدون K هستم

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسئله اینجاست کولر برای 14700 دارید ؟ بعد مادربرتون اطلاع ندارم تنظیمات برای اندرولت میشه انجام داد یا نه

مورد بعدی اینتل هر کاری میکنه تا نسل بعدی عرضه کنه و از زیر مشکلات این نسل شونه خانه کنه و نهایت بگه برید گارانتی تعویض کنید از این ور اینتل گارانتی نداره اینجا خلاصه با دقت انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
منظور از مشکلات فیزیکی همون اکسید شدن و سولفاته شدن پایه ها هست یا چیز دیگه ایی
چون اینتل اطلاعیه زده بزودی با آپدیت مشکل Vcore و ... رو  حل میکنه

در تاپیک های دیگه از دوستان راهنمایی گرفتم گفتن سری K مشکل دار هستن
و من هم با توجه به اینکه مین Z ندارم و اصلا سری K بکارم نمیاد برای همین دنبال سری معمولیش بدون K هستم

همون اکسیداسیون بله

اینتل گفته ولی فعلا حرفه باید دید در عمل چه تاثیری میزاره چون ممکنه صرفا ی pr stunt باشه قبل عرضه نسل ۱۵ش و بعدا معلوم شه اکسیداسیون هم نقش داشته. 

تو ویدیو اخیر gn سی پیو 13700t هم جزو لیست خرابیا بود با اینکه ضریب بسته و مصرف پایین داره. علاوه بر این ی فرضیه که مطرح شده اینه که ممکنه مشکل اکسیداسیون و تحلیل رفتن سی پیو فعلا زودتر خودش رو تو سرورها و ضریب باز ها که تحت فشار مداوم و شدید هستن نشون داده و تو رده پایینا و ضریب بسته ها هم بعد گذشت زمان کافی میتونه بروز بده خودشو.

در کل با توجه به نبود گارانتی برای اینتل در حال حاضر ریسک بزرگیه و بهتره صبر کرد نتایج عملی آپدیت اینتل و failure lab از gn بیاد تا مطمئن شیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

مسئله اینجاست کولر برای 14700 دارید ؟ بعد مادربرتون اطلاع ندارم تنظیمات برای اندرولت میشه انجام داد یا نه

مورد بعدی اینتل هر کاری میکنه تا نسل بعدی عرضه کنه و از زیر مشکلات این نسل شونه خانه کنه و نهایت بگه برید گارانتی تعویض کنید از این ور اینتل گارانتی نداره اینجا خلاصه با دقت انتخاب کنید

باسلام و سپاس
در هر صورت برای هر دو گزینه محدودیت خرید واتر دارم و نظرم روی ATOM240 یا LT520 هستش و با توجه به اینکه مین قابلیت اوور نداره بنظرم موردی نداشته باشن برای خنک کردنشون
تا الان که دارم نظرات دوستان رو می بینم بیشتر تمایل پیدا کردم روی 12700K

1 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

همون اکسیداسیون بله

اینتل گفته ولی فعلا حرفه باید دید در عمل چه تاثیری میزاره چون ممکنه صرفا ی pr stunt باشه قبل عرضه نسل ۱۵ش و بعدا معلوم شه اکسیداسیون هم نقش داشته. 

تو ویدیو اخیر gn سی پیو 13700t هم جزو لیست خرابیا بود با اینکه ضریب بسته و مصرف پایین داره. علاوه بر این ی فرضیه که مطرح شده اینه که ممکنه مشکل اکسیداسیون و تحلیل رفتن سی پیو فعلا زودتر خودش رو تو سرورها و ضریب باز ها که تحت فشار مداوم و شدید هستن نشون داده و تو رده پایینا و ضریب بسته ها هم بعد گذشت زمان کافی میتونه بروز بده خودشو.

در کل با توجه به نبود گارانتی برای اینتل در حال حاضر ریسک بزرگیه و بهتره صبر کرد نتایج عملی آپدیت اینتل و failure lab از gn بیاد تا مطمئن شیم.

هیچی دیگه با این وضعیت که شما فرمودین و خودم هم یکمقدار اطلاعات داشتم در موردش بنظرم بهتره کلا طرف 13-14 نرم و همون 12700K بی دردسر تر رو تهیه کنم مابقیه گزینهای موجود توی بازار هم از نظر قیمتی به کارایی بنظرم توجیه خرید ندارن
ممنون از دوستان بابت راهنمایی هاشون

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...