رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم و گرم نشدن سی پی یو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مادربردم رو با شیشه پاکن شستشو دادم وسطاش متوجه شدم باطری مادبرد رو در نیورم:3_grin: البته به نظرم باطریش تموم شده بود بعد گذاشتم چند ساعتی خشک شد ، ظاهرش که اینجور به نظر میرسید ، بعد از اسمبل دیگه سیستم روشن نمیشه و سی پی یو گرم نمیشه ، چراغ روی مادربرد روشن هست که نشون میده برق جریان داره تو مادربرد ، مدلش هم Z68-V-PRO هست ، چیپست داغ میشه ولی سی پی یو نه ، چند ماه پیش هم گرافیک آنبورد مادربرد با دو تا از رم ها سوخته بود اگر ارزش تعمیر داره ، تو تهران کجا ببرم 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

دوستان مادربردم رو با شیشه پاکن شستشو دادم

چرا؟

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

چیپست داغ میشه ولی سی پی یو نه

اگه روشن نمیشه و در حالت خاموش چیپست داغ میکنه یعنی چیپ سوخته دیگه.اما اگه منظورت اینه که مادربورد روشن میشه ولی پردازنده روشن نمیشه همون قسمت هایی که شیشه پاک کن کردی با اسپری خشک بشور و بعد با سشوار یا بلور یه باد بگیر.

در کل مادربورد نباید با شسشه پاک کن یا آب تمیز کنی و باید از اسپری های خشک استفاده کنی اونم در شرایط خاص و وقتی که واقعا کثیف باشه و احتمال بدی چربی در کارکرد قطعات مشکل ایجادکرده.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، masooyan گفته است:

اگه روشن نمیشه و در حالت خاموش چیپست داغ میکنه یعنی چیپ سوخته دیگه.اما اگه منظورت اینه که مادربورد روشن میشه ولی پردازنده روشن نمیشه همون قسمت هایی که شیشه پاک کن کردی با اسپری خشک بشور و بعد با سشوار یا بلور یه باد بگیر.

در کل مادربورد نباید با شسشه پاک کن یا آب تمیز کنی و باید از اسپری های خشک استفاده کنی اونم در شرایط خاص و وقتی که واقعا کثیف باشه و احتمال بدی چربی در کارکرد قطعات مشکل ایجادکرده.

آیا احتمال اینکه ماسفت که برق سی پی یو رو تامین میکنه سوخته باشه وجود نداره ؟ با توجه اینکه گرافیک آنبرد و دو عدد رم این مادربرد چند ماه پیش سوزوند ، تهران جای رو میشناسید واسه تعمیر ، یا همینجوری بفروشم بره

7 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

چرا؟

صرفا جهت تمیزی ، بلافاصله هم خشک میشه مثل اسپری ناهید میمونه ،، قبلا انجام داده بودم مشکلی پیش نیومده بود

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

صرفا جهت تمیزی ، بلافاصله هم خشک میشه مثل اسپری ناهید میمونه ،، قبلا انجام داده بودم مشکلی پیش نیومده بود

برادر برای چنین کاری الکل طبی، از همین اسپری های دوران کرونا باید استفاده کرد که سریع تبخیر بشه. شیشه پاک کن املاح اضافی داره که رساناست و همه اش هم تبخیر نمیشه، بخصوص اگر پایه غیر الکلی باشه.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

آیا احتمال اینکه ماسفت که برق سی پی یو رو تامین میکنه سوخته باشه وجود نداره ؟ با توجه اینکه گرافیک آنبرد و دو عدد رم این مادربرد چند ماه پیش سوزوند ، تهران جای رو میشناسید واسه تعمیر ، یا همینجوری بفروشم بره

ببین شما اگه فقط 24 پین مادربورد بزنی باید مادربورد روشن بشه اگر در این حالت مادربورد روشن بشه میشه گفت میتونه  مشکل در مدار vrm باشه ولی شما میگی اصلا مادربورد واکنشی نداره یعنی حتی فن پردازنده یه تکون ریز هم نمیخوره.

در کل نیاز به یه سری ابزار هستش که اگر شما داشته باشی هم باز باید ببری تعمیرکار حرفه ای ببینه 

در تهران هم تعمیرکار حرفه ای میشناسم  به صورت خصوصی ارسال میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...