رفتن به مطلب

فروش Ram G.Skill 2*1GB DDR2 Bus800 CL4.4.3.5

apple2070
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان سایت این رم هارو به بالاترین قیمت پیشنهادی میفروشم نظری در مورد قیمتشون ندارم ترجیح میدم خودتون قیمت بدید تا جمعه آخر وقت هم زمان پیشنهاد رو قرار میدم در صورت توافق هم روز شنبه واسه خریدار پستشون میکنم بطبع هزینه پست هم بعهده خریدار خواهد بود.

post-5123-0-42595500-1346925067_thumb.jpg

post-5123-0-72300500-1346925131_thumb.jpg

post-5123-0-47953200-1346925153_thumb.jpg

post-5123-0-86798300-1346925176_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

لطفا یه قیمت پایه در نظر بگیرید

من باس 1066 از برند های معروف سراغ دارم به قیمت 59 تومن البته نو هستند

حالا شما یه قیمتی لطف کنید

لینک به دیدگاه

تا چند وقت پیش که سیستمم رو عوض نکرده بودم میخواستم دوگیگ به رم هام اضافه کنم قیمت رم دوگیگ ساده شده بود 60هزارتومن دنبال 1066 بودم اونم که دیگه گیر نمیومد و آقای حسینی توی سایت دوتا یک گیگشو زدن 105-6هزار تومن حالا شما 1066 دوگیگ رو با این قیمت پیدا کردید واقعا عالیه بنظر من اصلا توی خریدش شک نکنید،اما در مورد رمهای خودم من قیمت پایم 50تومن هستش من واقعا این رم هارو دوستشون درام :p دوست دارم نصیب یک نفر که قدرشون رو میدونه بیفته اگرهم کسی تمایل بخرید نداشت میبرم میدم فروشنده های بزخر شهرمون :)

لینک به دیدگاه

محض اطلاع بگم که خود آقای حسینی 59 قیمت دادن بهم 1066 ها رو :)

لینک به دیدگاه

این لینک رم های مورد بحث من هستش:

http://lioncomputer.ir/product/666/Corsair%20Dominator%202GB%202x1%20GB%20DDR2%201066/

حالا دیگه آقای حسینی چه مارک و مدلی مد نظرشون بوده من نمیدونم، شاید هم قیمت یک ماژولش رو منظورشون بوده اینی هم که گذاشتم مربوط به همین سایته دیگه داستانش چیه خودشون بهتر میدونن.

با این قیمتی که دوستان عزیز ارائه دادن ترجیح میدم همینجا به مغازه دار بفروشمشون حداقل اینجا اینارو ازم 45تومن برمیدارن دردسری هم دیگه واسم نداره، تاپیک حذف شود.

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

من 2 گیگ 20 خریدارم

شما هم پولت رو نگه دار انشالله هر وقت دلار شد 70ریال باهاش یدونه سیستم کامل i7 بخر،حیفه اینطوری آتیش به مالت بزنی :wacko:

1 کیته 2 گیگ هست دیگه؟

بله دوست خوبم ولی متاسفانه کمتر از قیمت پایه نمیتونم بدمشون.

لینک به دیدگاه

شما هم پولت رو نگه دار انشالله هر وقت دلار شد 70ریال باهاش یدونه سیستم کامل i7 بخر،حیفه اینطوری آتیش به مالت بزنی :wacko:

این طور صحبت کردن با هیچ کس درست نیست

هر کس حق داره قیمت مدنظرشو اعلام کنه

شما هم قیمتتون رو گفتید

ایشون هم قیمتشون رو

شما میتونید رد کنید پیشهنادشون رو فقط همین

وقتی قیمت پایه اعلام نمیکنید هر کسی میتونه قیمت خودش رو بده

موفق باشید

لینک به دیدگاه

وقتی قیمت پایه اعلام نمیکنید هر کسی میتونه قیمت خودش رو بده

من بعد از دومین پست شما و قبل از پست اون فرد قیمت رو اعلام کرده بودم،منم دوست ندارم به شخصی بدور از احترام جواب بدم ولی بعضی از این اشخاص عمدا یا سهوا قصدشون فقط اسپم زدن و یا شاید اصلا از وضعیت موجود اطرافشون بیخبرن و توی خواب خرگوشی تشریف دارن،من اگه این رم هارو با قبول دردسرهاش اومدم توی این سایت گذاشتم نه بخاطر سه چهارتومن بیشتر بلکه فقط بخاطر این گذاشتمشون توی سایت که گفتم اولا دوستان سایت بهتر از مغازه دار بیسواد میتونن فرق این رم رو با رم های معمولی متوجه بشند و هم اینکه اینجا استفادش رو کاربر شخصی و از دوستان سایت ببره نه یه مغازه دار طماع (همونطور که خودم قبلا کلی دنبال رم بودم و نتونستم تهیه کنم) ولی برخلاف تصورم اتفاق افتاد،البته این هم متوجه هستم که یکی از عمده مواردی که نه تنها در این سایت بلکه کلا فروش اینترنتی در هر سایترو دچار مشکل کرده هزینه بالای پستی هستش دیروز که به فاکتور خرید رم هام که از آقای علینژاد گرفته بودم نگاه میکردم ارسالش با تمام هزینه هاش 4700تومن شده بود و چند وقت پیش که قطعه ایی خریده بودم شد حدود 10000تومن، در آخر اگه شخصی مثل من میاد و قیمت اعلام نمیکنه بخاطر اینه که با این تصوره که افراد سایت قطعه رو میشناسن قیمت هارو مطلع هستن و انتظار یه قیمت منصفانه ازشون رو داره نه مثل اون دوست محترم بیاد قیمت پرت بده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...