رفتن به مطلب

آیا نوسانات برق میتونه به مانیتور آسیب برسونه ؟

Recommended Posts

سلام 

کمتر از دوساله که از مانیتور استفاده میکنم همیشه هم روشن نبوده .. اول فقط یه پیکسل مرده وجود داشت اون هم تو رنگ آبی .. تقریباً هرماه بررسی میکردم و صفحه کاملاً اوکی بود 

اخیراً یه نگاه انداختم به صفحه و دیدم دو تا پیکسل مرده وجود داره تو تمام رنگ ها .. سوال من اینجاست که این مشکل به مرور زمان بوجود میاد یا نوسانات برق می‌تونه باعثش شده باشه ؟

برق خونه ما طوری هست که کولر روشن میشه یا پمپ آب اتومات میزنه لامپ چشمک میزنه آیا ممکنه این به مانیتور آسیب زده باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نوسانات برق قاتل لوازم برقی هست از لحاظ خرابی دستگاه و سوختگی

پیکسل سوخته نمیدونم فکر نکنم ولی مثل اینکه برق خونتون افت ولتاژ داره یکی از دلایلش سیم کشی ضعیف خونه و مصرف بیش از محله میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
44 دقیقه قبل، midnightblack گفته است:

سلام 

کمتر از دوساله که از مانیتور استفاده میکنم همیشه هم روشن نبوده .. اول فقط یه پیکسل مرده وجود داشت اون هم تو رنگ آبی .. تقریباً هرماه بررسی میکردم و صفحه کاملاً اوکی بود 

اخیراً یه نگاه انداختم به صفحه و دیدم دو تا پیکسل مرده وجود داره تو تمام رنگ ها .. سوال من اینجاست که این مشکل به مرور زمان بوجود میاد یا نوسانات برق می‌تونه باعثش شده باشه ؟

برق خونه ما طوری هست که کولر روشن میشه یا پمپ آب اتومات میزنه لامپ چشمک میزنه آیا ممکنه این به مانیتور آسیب زده باشه ؟

درود

پیکسل مرده به مرور زمان متاسفانه تعدادش بیشتر میشه برعکس stuck pixel و فک نکنم ربطی به افت ولتاژ داشته باشه. 

برای افت ولتاژ هم ی محافظ خوب بگیری کافیه

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

نوسانات برق قاتل لوازم برقی هست از لحاظ خرابی دستگاه و سوختگی

پیکسل سوخته نمیدونم فکر نکنم ولی مثل اینکه برق خونتون افت ولتاژ داره یکی از دلایلش سیم کشی ضعیف خونه و مصرف بیش از محله میشه

- سیم کشی رو که باید عوض کنیم.. اما سیم کشی کامپیوتر رو جدا کشیدیم از کنتور آیا باز هم به هم ربط دارن ؟

- برق منطقه هم زیاد جالب نیست ولی خب تو ساعات اوج مصرف به ۲۰۵ میرسه و تو ساعات افت ۲۳۰ هست، نوسان لحظه ای نداره اما خب پمپ مثلاً روشن میشه ۵ تا افت میکنه و خاموش میشه ۵ تا میره روش.. این قسمت مشکلی داره ؟

- البته فیوز کنتر ما ۲۵ آمپر هست ممکنه با خرید یه فیوز ۳۲ مشکل افت ولتاژ برطرف بشه حتی اگه برق منطقه ضعیف باشه؟

یه موضوع دیگه هم هست اینکه سیم کشی ارث نداریم آیا نبود ارث هم میتونه به مانیتور آسیب برسونه و اون برق های اضافه ای که دفع نمیشن پیکسل مرده بوجود بیاره ؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

درود

پیکسل مرده به مرور زمان متاسفانه تعدادش بیشتر میشه برعکس stuck pixel و فک نکنم ربطی به افت ولتاژ داشته باشه. 

برای افت ولتاژ هم ی محافظ خوب بگیری کافیه

درود

محافظ خوب دارم حتی ولتاژ های غیرعادی رو تشخیص میده و قطع میکنه سریع، اما خب یو پی اس یا استابلایزر و .. ندارم .

البته اینم بگم عکس که میگیرم زوم میکنم شبیه پیکسل مرده نیست و آر جی بی ها سالم هستن ! اما از دور به صورت لکه مشخص هست .. اما با پاک کردن اتفاق خاصی نمیفته و سرجاش هست .. آیا ممکنه گرد و خاک داخل مانیتور نفوذ کرده باشه ؟ ( آخه مانیتور کیپ هست چطور امکانش هست نفوذ کنه )

عکسش رو میزارم ببینید از دور مشخص هست اما وقتی زوم میکنم همون‌طور که تو عکس مشاهده میکنید اصلا چیزی مشخص نیست یا خیلی کم انگار اون قسمت تیره شده ..

این تیره شدن مثلاً امکانش هست نوسان بزنه اون قسمت رو معیوب کنه یا همون به مرور زمان اون قسمت تیره شده ؟

IMG_20240823_080438~2.jpg

IMG_20240823_075440~3.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
40 دقیقه قبل، midnightblack گفته است:

- سیم کشی رو که باید عوض کنیم.. اما سیم کشی کامپیوتر رو جدا کشیدیم از کنتور آیا باز هم به هم ربط دارن ؟

- برق منطقه هم زیاد جالب نیست ولی خب تو ساعات اوج مصرف به ۲۰۵ میرسه و تو ساعات افت ۲۳۰ هست، نوسان لحظه ای نداره اما خب پمپ مثلاً روشن میشه ۵ تا افت میکنه و خاموش میشه ۵ تا میره روش.. این قسمت مشکلی داره ؟

- البته فیوز کنتر ما ۲۵ آمپر هست ممکنه با خرید یه فیوز ۳۲ مشکل افت ولتاژ برطرف بشه حتی اگه برق منطقه ضعیف باشه؟

یه موضوع دیگه هم هست اینکه سیم کشی ارث نداریم آیا نبود ارث هم میتونه به مانیتور آسیب برسونه و اون برق های اضافه ای که دفع نمیشن پیکسل مرده بوجود بیاره ؟

اگه از کنتور مستقیم کشیدی اوکی هست ولتاژ 205 یکمی پایینه ، 

فیوز ربطی نداره ، فیوز واسه اینه که اتصالی تو سیم کشی باشه قطع کنه ، فیوز آمپر بالاتر هم فقط مقدار مصرفی که فیوز میتونه کنترل کنه بیشتر میکنه مثلا شما دو تا کولر گازی 15 آمپر همزمان استفاده کنی فیوز گرم میکنه و میپره اما فیوز آمپر بالاتر نمیپره 

تنها چارتون واسه برق خرید استابلایزر هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

اگه از کنتور مستقیم کشیدی اوکی هست ولتاژ 205 یکمی پایینه ، 

فیوز ربطی نداره ، فیوز واسه اینه که اتصالی تو سیم کشی باشه قطع کنه ، فیوز آمپر بالاتر هم فقط مقدار مصرفی که فیوز میتونه کنترل کنه بیشتر میکنه مثلا شما دو تا کولر گازی 15 آمپر همزمان استفاده کنی فیوز گرم میکنه و میپره اما فیوز آمپر بالاتر نمیپره 

تنها چارتون واسه برق خرید استابلایزر هست

بله مستقیم از کنتور کشیدم بجز لامپ ها هیچی به این قسمت ارتباط ندارن، فقط وقتی لامپ رو خاموش میکنم یه صدای تق کوچیک از پاور میاد .. این که نمیتونه به مانیتور آسیب بزنه و مثلاً خاموش روشن کردن زیادی لامپ پیکسل مرده بوجود بیاره ؟

بیشتر تو ساعات اوج مصرف به این مقدار میرسه اون هم تو تابستون که همه کولر روشن می‌کنن .. پس فیوز کنتور رو برم ارتقاء بدم باز هم مشکل ولتاژ پایین حل نمیشه مثلاً اگه ۳۲ یا ۵۰ بگیرم باز هم ولتاژ تو ساعات اوج مصرف رو ۲۰۵ هست دیگه ؟

استابلایزر خوب هم قیمت ها رو دیدم واقعاً بالاست ..اگه درخواست بدم برق رو کمی قوی تر کنن و اینکار رو بکنن از خرید استابلایزر بی نیاز میشم یا باز هم واجبه ؟ چون برق منطقه ضعیف هست اما معمولاً نوسان وجود نداره که ولتاژ بخواد لحظه ای متغیر بشه..

البته قطعی برق منطقه هم تابستون ها زیاد هست که اون هم میگن یو پی اس بگیر ! UPS هم قیمتش بالاست طوری که اگه پاور خراب بشه یکی بخری خیلی بصرفه تر هست .. اگه یه یو پی اس پیدا بشه با قیمت پایین که حداقل ۲ دقیقه بهم وقت بده خاموش کنم کامپیوتر رو خوب میشه .

ویرایش شده توسط midnightblack
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، midnightblack گفته است:

درود

محافظ خوب دارم حتی ولتاژ های غیرعادی رو تشخیص میده و قطع میکنه سریع، اما خب یو پی اس یا استابلایزر و .. ندارم .

البته اینم بگم عکس که میگیرم زوم میکنم شبیه پیکسل مرده نیست و آر جی بی ها سالم هستن ! اما از دور به صورت لکه مشخص هست .. اما با پاک کردن اتفاق خاصی نمیفته و سرجاش هست .. آیا ممکنه گرد و خاک داخل مانیتور نفوذ کرده باشه ؟ ( آخه مانیتور کیپ هست چطور امکانش هست نفوذ کنه )

عکسش رو میزارم ببینید از دور مشخص هست اما وقتی زوم میکنم همون‌طور که تو عکس مشاهده میکنید اصلا چیزی مشخص نیست یا خیلی کم انگار اون قسمت تیره شده ..

این تیره شدن مثلاً امکانش هست نوسان بزنه اون قسمت رو معیوب کنه یا همون به مرور زمان اون قسمت تیره شده ؟

IMG_20240823_080438~2.jpg

IMG_20240823_075440~3.jpg

اخیرا درباره همین موضوع تاپیک زدم دوستان راهنمایی زیادی کردن مطالعه کنید خالی از لطف نیست 

اینم بله مشخصه پیکسل مرده نیست، احتمال قوی چیزی گیر کرده که مشکل خاصی نیست 

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

اخیرا درباره همین موضوع تاپیک زدم دوستان راهنمایی زیادی کردن مطالعه کنید خالی از لطف نیست 

اینم بله مشخصه پیکسل مرده نیست، احتمال قوی چیزی گیر کرده که مشکل خاصی نیست 

لینک رو لطف میکنید ؟

بله، ولی تا چی گیر کرده باشه مثلاً گرد و خاک باشه یا نه خود پیکسل گیر کرده باشه یا کمی نیم سوز شده باشه یا تاریک شده باشه ؟ و اینکه اگه گرد و خاک باشه میدونید چطور میشه از شرش خلاص شد ؟ چون زوم که میکنم خود پیکسل ها سالم هستند اما خب با چشم قابل مشاهده هست .. برنامه واسه رفع مشکل گیر کردن هم امتحان کردم فایده ای نداشت .

ویرایش شده توسط midnightblack
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
9 ساعت قبل، midnightblack گفته است:

لینک رو لطف میکنید ؟

بله، ولی تا چی گیر کرده باشه مثلاً گرد و خاک باشه یا نه خود پیکسل گیر کرده باشه یا کمی نیم سوز شده باشه یا تاریک شده باشه ؟ و اینکه اگه گرد و خاک باشه میدونید چطور میشه از شرش خلاص شد ؟ چون زوم که میکنم خود پیکسل ها سالم هستند اما خب با چشم قابل مشاهده هست .. برنامه واسه رفع مشکل گیر کردن هم امتحان کردم فایده ای نداشت .

فک نکنم راهی باشه بجز اینکه ببرید تهران تعمیر تخصصی مانیتور پنل رو باز کنن تو اتاق ایزوله که نمیارزه هزینش بالا میره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...