رفتن به مطلب

پاور این سیستم کافیه؟

armin مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون.

من یک سیستم دارم که قصد دارم اون رو ارتقا بدم. هم در مورد سیستم الانم و هم در مورد سیستم ایندم از شما سوال داشتم. اجازه بدبد اول سوالم رو در مورد سیستم فعلیم که مربوط به پاورش میشه بپرسم.

سیستم فعلی من که 2.5 پیش گرفتم:

cpu: celeron d 2.80 GHZ,

M.B: asus p5p800 SE,

ram 256 ddr,

VGA: Geforce fx 5200(128 mb)

modem: Zoltrix smart spirit v.92

HDD: Maxtor 80 GB PATA, 2 M.B Cache, 6L080L0

DVD writer: LG multi DVD drive GSA-H10A

DVD ROM: Pioneer 52X

Floppy Drive

من قبلا یک پاور 500 وات برای این سیستم داشتم که کمی به سر و صدا افتاده بود پاورم رو با یک پاور 400 وات نو عوض کردم خواستم ببینم 400 وات برای کل سیستم بالا حتی در استفاده طولانی کافیه؟ مدل پاورش هم فراموش کردم اما فکر کنم یک پاور کاملا سادست. راستی اگرچه بعدا این سوال رو مفصلا می پرسم اما بد نیست بگم که دور فن سی پی یوی من خیلی بالاست مثلا 3900و بالاتر هم می ره. به خاطر همین مشکوک شدم شاید توان بیش تری نیاز داشته باشه.

ممنونB)

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون.

من یک سیستم دارم که قصد دارم اون رو ارتقا بدم. هم در مورد سیستم الانم و هم در مورد سیستم ایندم از شما سوال داشتم. اجازه بدبد اول سوالم رو در مورد سیستم فعلیم که مربوط به پاورش میشه بپرسم.

سیستم فعلی من که 2.5 پیش گرفتم:

Cpu: Celeron d 2.80 ghz,

m.b: Asus p5p800 se,

ram 256 ddr,

vga: Geforce fx 5200(128 mb)

modem: Zoltrix smart spirit v.92

hdd: Maxtor 80 gb pata, 2 m.b cache, 6l080l0

dvd writer: Lg multi dvd drive gsa-h10a

dvd rom: Pioneer 52x

floppy drive

من قبلا یک پاور 500 وات برای این سیستم داشتم که کمی به سر و صدا افتاده بود پاورم رو با یک پاور 400 وات نو عوض کردم خواستم ببینم 400 وات برای کل سیستم بالا حتی در استفاده طولانی کافیه؟ مدل پاورش هم فراموش کردم اما فکر کنم یک پاور کاملا سادست. راستی اگرچه بعدا این سوال رو مفصلا می پرسم اما بد نیست بگم که دور فن سی پی یوی من خیلی بالاست مثلا 3900و بالاتر هم می ره. به خاطر همین مشکوک شدم شاید توان بیش تری نیاز داشته باشه.

ممنونB)

ارمین جان اگه 400 وات واقعی باشه از یک مارک معتبر کافیه

لینک به دیدگاه

ارمین جان اگه 400 وات واقعی باشه از یک مارک معتبر کافیه

سلام خیلی خیلی متشکر از پاسختون، البته مارک معتبری که فکر نکنم باشه روش نوشته TEG اما پایینش نوشته (طراحی به وسیله تندر الکترو) design by tondar electro و یه جایی دیگش نوشته ساخت تایوان!!! ظاهرا که ساخت ایرانه! اما ایا راهی هست که بفهمیم ایا 400 واقعی هست یا نه؟

یک مورد دیگه که توی این سیستمه بالا بودن سرعت فن cpu اونه. زمانی که تازه کامپیوتر رو روشن می کنیم فن تقریبا بی سرو صداست اما هر قدر بیش تر روشن می مونه دور سی پی یوش بیش تر می شه. بر روی گرافیکش هم فنی نیست و فقط هیت سینکه! دمای سی پی یوش هم متغیره حدود 42 و گاهی تا 51 بالا میره دمای مادر بوردش حدود 37 درجه هستش.

لینک به دیدگاه

سلام خیلی خیلی متشکر از پاسختون، البته مارک معتبری که فکر نکنم باشه روش نوشته teg اما پایینش نوشته (طراحی به وسیله تندر الکترو) design by tondar electro و یه جایی دیگش نوشته ساخت تایوان!!! ظاهرا که ساخت ایرانه! اما ایا راهی هست که بفهمیم ایا 400 واقعی هست یا نه؟

یک مورد دیگه که توی این سیستمه بالا بودن سرعت فن cpu اونه. زمانی که تازه کامپیوتر رو روشن می کنیم فن تقریبا بی سرو صداست اما هر قدر بیش تر روشن می مونه دور سی پی یوش بیش تر می شه. بر روی گرافیکش هم فنی نیست و فقط هیت سینکه! دمای سی پی یوش هم متغیره حدود 42 و گاهی تا 51 بالا میره دمای مادر بوردش حدود 37 درجه هستش.

اصلا نیاز نیست که متوجه بشید این پاور 400 واقعی هستش چون نیست و نهایت 180 وات یا 160 وات قدرت داشته باشه . البته این سیستمون رو شاید راه بندازه

دما طبیعیه ولی اگر صدا اذیت نمیکنه فعلا استفاده کنید از فن تا هر وقت دما بالاتر رفت و غیر طبیعی شد

لینک به دیدگاه

سیستم شما به نظر من حداقل به 220 یا 230 وات توان نیاز داره.

در مورد پاور هم همونطور که آقای حسینی فرمودند اون مقدار ریل Real پاور ملا ک هست که اکثر پاور های بی نام و نشون تو بازار مقدار ریل شون خیلی کمتر از اون چیزی هست که روشون نوشته شده .و در مورد پاور شما هم احتمالا همینطور هست

دور فن هم باافزایش دما تغیییر میکنه دما هم به نظر من طبیعی هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...