رفتن به مطلب

راه رفتن سوسک روی فرش

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان خونه ما قدیم ساخت هست یک طبقه جنوبی ، دری که به حیاط باز میشه پاینش چهار چوب نداره و 2 تا 3 سانت پاینش خالی هست ، من درزگیر زده بودم که به مرور گنده شده بود و دو روز پیش شب که مهمان هم داشتیم و فرش تازه شده رو هم انداخته بودیم یه سوسک بزرگ از زیر در وارد شد روی فرش تازه شسته شده راه رفت و در نهایت با دمپایی روی سرامیک له شد ، من حقیقتش فوبیایی سوسک دارم ترس از خودش ندارم از کثیف بودنش چندشم میشه ، از اون شب دیگه میلم به غذا نمیبره ، سوسک بغل کیسم له شد ، اولین بار بود همچین اتفاقی افتاد ، زیر این در رو چطور بگیرم ، فاصله ش از زمین 2 تا 3 سانته درزگیر فایده نداره کنده میشه ، تو دیجیکالا یه مورد بود ، نمیدونم به درد بخور هست یا نه

https://www.digikala.com/product/dkp-4161343/نوار-درزگیر-در-مدل-fit101/

IMG_20240905_190851.jpg

لینک به دیدگاه

به یک جوشکار بگید پایین در رو براتون درست کنه بعدش هم مازاد بر اون درز گیر بزنید. درزگیر انتخابیتون بد نیست ولی باز هم وارد میشن.

از آهن دست دوم میتونید استفاده کنید تا ارزونتر پاتون در بیاد.

توصیه من استفاده مایع سوسک کش (یا صنعتی یا گیاهی)+ چسب موش(به عنوان سوسک گیر) یک مقدار مواد غذایی تخمیر شده روش بگزارید سوسک رو به خودش جذب میکنه.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

به یک جوشکار بگید پایین در رو براتون درست کنه بعدش هم مازاد بر اون درز گیر بزنید. درزگیر انتخابیتون بد نیست ولی باز هم وارد میشن.

از آهن دست دوم میتونید استفاده کنید تا ارزونتر پاتون در بیاد.

توصیه من استفاده مایع سوسک کش (یا صنعتی یا گیاهی)+ چسب موش(به عنوان سوسک گیر) یک مقدار مواد غذایی تخمیر شده روش بگزارید سوسک رو به خودش جذب میکنه.

چهار گوش حیاط رو پودر زدم بعداز این اتفاق ، چون تا حالا پیش نیومده بود به فکرش نبودیم ، یه نبشی بگیرم بدم جوشکار جوش کنه یا خودم به قاب پیچ کنم 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

چهار گوش حیاط رو پودر زدم بعداز این اتفاق ، چون تا حالا پیش نیومده بود به فکرش نبودیم ، یه نبشی بگیرم بدم جوشکار جوش کنه یا خودم به قاب پیچ کنم 

جوش پیچ بتونه سیمان هر جور خودت راحتتری. 

پودر سوسک کش خیلی ضعیف هست از من بشنو. یا مایع سوسک کش یا چسب موش .

لینک به دیدگاه

سلام.

اسپری فوم پلی اورتان بگیرید تمام درزارو بزنید.

خشک که شد اضافه هاشو با کاتر یا چاقو ببرید.

نمونه موارد مصرف از تصاویر خریداران دیجیکالا:

bae1b1ceba07338114cbe29b1d2d02b83330a6d9_1695633500.thumb.jpg.cd5bc5d84500ff30a26a8ee4625a12a6.jpg

4bd8656c00f0248df29a24bf6a5abff7d9085d27_1695633468.thumb.jpg.cd4adcc02a25d1058ecd366cb944bc8c.jpg

البته حواستون باشه زیاد بزنید اینجوری گند کاری میشه :

da7fc1c7dd97f233555433597fd6d40b9bad2fe9_1648906398.jpg.9ae035125746052d5bd2f0a7245626f7.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...